Monday, May 4, 2009

Oppsummering fra helgens tur....

Så var det mandag igjen, og jeg sitter her med bena høyt, og har omsider noen minutter å blogge på.
Jeg er ikke så veldig glad i å annonsere på Nettet at vi reiser bort, selv om vi har gode naboer, og svigermor 400 meter unna. Derfor pleier jeg å tie om det til vi er hjemme igjen. Og nå er vi det! :)
På lørdag sto vi tidlig opp og kjørte mot Trondheim. Andreas hadde nemlig omsider funnet ny girkasse til vår "lille" BMW 750iL til en overkommelig pris (om man kan kalle 7,5 tusen kr for det...?!) Og siden bilen har okkupert en garasje på gården til familien i ett år nå, er det vel på tide å få den ut! Når i tillegg tvillingenes tante hadde lyst å ha besøk av de denne helgen, ble turen lagt til denne helgen.
I tillegg ble det en aldri så liten tur innom IKEA,(og fylt bilen til randen igjen!) samt til mine to gode venninner i Orkdalen, Lone og Aina.

På søndag hadde jeg lovet å hjelpe Marita med konfirmasjonen til datteren hennes. Dette lovte jeg ut før jeg ble gravid og fikk bekkenproblem, så det ble nå, som det ble. Jeg syns at jeg for det meste satt på rumpa, eller snakket meg bort. Det var så mange gamle kjente der, for faren til konfirmanten er en gammel skolekamerat av meg, og hans fru en god venn av min familie.
Huset deres er vel Frænas mest spesielle, og jeg fikk tillatelse til å ta en masse bilder, og lage ett innlegg om det her.
Dette kommer imidlertidig senere, for nå må jeg ile til byen en tur, for å besøke min kjære lege, for å sjekke hvor mye magen har vokst. (-den er enorm!) Samt kjøpe en ny fisk til Charlotte, for hennes lå bare å fløt i dammen i morges. Steindød. Men det er en ting lille Charlotte ikke behøver å vite, for jeg skal prøve å finne en likedan en! ;) (Hun er fortsatt hos tante i Trøndelag!)
I tillegg må jeg gå en liten runde i hagen i dag, for det har vokst så enormt mye siden fredag, for vi har omsider hatt litt regn i løpet av helgen. Nå skinner derimot sola igjen, og jeg vil helst ikke være inne da....

So long!

6 comments:

 1. Høres ut som en fin helg..men slitsomt når en er gravid:-) men du virker ikke som om du blir så veldig for sliten..:-)

  Ikea ja...skulle vært der en tur jeg også. Er så masse jeg skulle hatt...så vi tar vel en helg der i løpet av våren.

  Det huset gleder jeg meg til å se bilder av...ser jo helt utrolig fint ut.

  Så får du ha en fin fin uke.
  Klem

  ReplyDelete
 2. HEi Nina!
  Ser ut som du har hatt en travel helg! ;) Jeg så på innlegget under her også, så fint det blir i hagen din! Kjempekoselig med dam!
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  Klem Beth

  ReplyDelete
 3. God kveld!
  Det der var et nydelig hus!
  Jeg har en utfordring til deg om du har tid og lys. Skjønner jo at det er slitsomt å være gravid for tiden...
  Ha en fin uke!

  ReplyDelete
 4. Hørtes ut som en fin helg. Du hjalp sikkert til ved bare å være der.

  Ikke slit deg ut.

  Klem ingunn

  ReplyDelete
 5. Hei.
  Huset ser kjempefint ut. Min slekt er faktisk fra det huset. Er tremenning med Gunn som bor i huset fortsatt tror jeg. Hvis det stemmer må du hilse henne så mye.
  Eli Katrine, Tomrefjord.

  ReplyDelete
 6. *ler* Nå kom jeg til å tenke på da vi hadde to slørhaler her. Den sorte døde da storesøster var hos s in mor, så jeg skulle bare bytte ut. Selvfølgelig hadde de ikke fler sorte igjen, så da hadde vi to gyldne... Storesøster er over middels interessert i dyr så jeg tenkte at "løgnen" jeg skulle servere om fargeskiftet ville falla i fisk (!), men jentungen trodde på meg da jeg sa den sorte hadde blitt så sint på den andre at den ble helt rød... *fnise*

  Litt usikker på om hun virkelig trodde meg, men som regel får jeg "næsj" eller "næhæi", så ikke vet jeg... Uansett er de borte begge to nå. :P

  Ha en flott dag!!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)