Wednesday, November 16, 2011

Filosoferer....

Akkurat nå har jeg ikke snøring om hva jeg skal blogge om, fordi det jeg egentlig har tenkt å skrive om er så omfattende at jeg ikke orker nå.
Sitter med ett halvt øre mot tv'n og gløtter på en gammel kjenning fra Molde. -Ja, jeg kjenner han ikke personlig da, men vi har endel felles venner og har vært på noen fester.... 
Skjønte egentlig ikke at han virkelig kunne å skrive bøker før for litt over ett år siden, men da satt jeg med haka hengende og tenkte er det mulig!?! 
Er det mulig at han, -han som satt sammen med gjengen jeg rota meg borti med da jeg fylte 18, skriver SÅ bra??
I går så vi også Hodejegerne for første gang, -vi kom oss jo aldri på kino, -og den var bare GLIMRENDE. Har hatt boka siden den kom ut, men ikke hatt tid til å lese den, da jeg enda ikke har pløyet meg i gjennom alle Harry Hole-bøkene enda. 
Å lese er ferie, og ferie har det vært lite av de siste 4 årene. Rekker alltids å ta det igjen når jeg blir gammel.... ;)
Dessuten er det fint å ha noe å se frem til.
De som har absolutt ALT de ønsker seg, må ha litt lite å se frem til, lite å ønske seg....
Jeg ønsker meg veldig mye, alt fra nytt biffbestikk, nye -gamle spisestue-stoler, badekar (innendørs) og ny deodorant, og det er greit. 
I dag, da jeg sto opp og kjente at energien var litt avspist, kjente jeg at det som sto øverst på ønskelisten var mer tid sammen med han på bildene her. 
De dagene Andreas leverer Leon før han drar på jobb, ser jeg han ikke før om ettermiddagen, og både mandag og tirsdag jobbet jeg kveldstid. 
I morgen vil jeg levere han, og da skal han komme fem over halv ti, -fem minutter for sent. Før det skal vi kooose oss!

Lille Leon er ett lite vidunder i mine øyne, men jeg lurer på hva han vil bli når han blir stor...
Satser ikke på noen forfatter eller musiker, men han plukker vel opp endel gjennom faren, der han henger i hælene på han, hva han enn gjør.....

Først bør han lære å skifte dekk på bilen til mamma, så hun kommer seg opp på butikken med pakkene til folk! Glatt ute, og her sitter jeg værfast! 
(Nei, jeg skifter ikke selv, nei! Ikke i den formen jeg er nå, -pencilinspisende)

4 comments:

 1. Folk kan overraske ja :) Moro å se hva det blir til med de man kjenner fra skola :)

  Jeg er litt enig med deg, det er godt å ha noe å drømme om og strekke seg etter :) Ellers ville det fort blitt kjedelig..

  Ja, du får nyte tida og komme for sent i barnehagen :) Det gjorde vi i går også, 15 min, og da skulle de selvsagt på tur.. :P

  ReplyDelete
 2. Ja en kan ha mange drømmer for sine håpefulle. Og jeg håper virkelig at han lærer seg å skifte dekk. JEg gjør det ikke. Gurde sikkert lært meg det. Men hvorfor det når jeg har tre menn som kan gjøre det??
  Godt å ha god tid av og til om morgenen. Håper dere fikk kost dere lenge i dag.
  Helige bilder fra det koselige kjøkkenet ditt. Så fint med den takkoppen til lampene. Mye finere enn det som vanligvis følger med ja. Ønsker deg god bedring og ei herlig helg :)

  ReplyDelete
 3. Viktig med ønsker og drømmer,
  og jeg tror man er mer takknemlig for det man har når man ikke har allt og ting blir en selvfølgelighet.
  Nydelig bilde av Leon.
  Ha en fin dag!
  Klem fra meg med ønske om godbedring. :)

  ReplyDelete
 4. Hei Nina!

  Takk for koselig kommentar på bloggen min! :)

  Så herlige bilder av gutten din! :)

  Lene

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)