Sunday, November 6, 2011

TILSVAR!


Det er svært sjeden jeg gidder å sitere feige-anonymes kommentarer, men denne gangen var personen bare SÅ langt ut å kjøre at jeg velger å svare.

Det er under innlegget fra i går, at en som ikke tør signere med navn, kommer med en bemerkning som viser at vedkommende enten er dårlig å lese, eller bare er ute etter å spre sine subjektive meninger om meg. Innlegget mitt er ikke ett angrep på forbrukere og den vanlige husstand, men en kritikk rettet mot "bedrevitere" innen denne bransjen. Å hevde at mine personlige valg er noe alle må følge, er vel å dra det litt langt....
Anonymous said...
Men er du ikke en smule dømmende selv, når du sier at man bør innrede huset sitt etter årstallet det er bygd? Jeg synes det skal være "lov" å innrede akkurat slik man selv vil, selv om huset er fra 1920 og man liker retrostil, eller huset er nytt og man vil ha alt i fransk landstil... De fleste stiler er vel personlige, enten man liker nytt eller gammelt? Mitt tips er: tenk på deg selv og ikke bekymre deg for hvordan andre innreder sine hus eller hva de liker! Det funker:)

13 comments:

 1. :)

  Personlig stil er MYE mer spennende enn trender. Derfor følger jeg bloggen din,også. STÅ PÅ!:)

  ReplyDelete
 2. Hahahahaaa!!! Godter meg! Du er supertøff: I like - VERY!!! Og helt enig med deg i ditt tilsvar her!!! Råbra argumentert! Legger meg til som føler; deg bare MÅ jeg få med meg mer av. Flott go tøff dame emd meninger du står for - herlig!!!!

  Superflott interiør du har - i DIN stil, med mange elementer som jeg selv liker; blant andre de gamle møblene. Har nettopp kjøpt et skrivebord som ligner bordet ditt i headeren din - hundre år gammelt i solid eik. Har ikke hentet det ennå, men gleeeeder meg så til å få det i hus!

  Liker også det du skriver om klær; Eg har et prosjekt gående om gjenbruk ab egne, "gamle" klær, hvorfor kjøpe nytt når de fleste av oss har dungevis liggende som vi nesten ikke har brukt, og som er så gode som nye, men kanskje ikke helt"moteriktige"... MOTE: nesten et "fy-ord" i min verden!!!

  Ha en herlig søndag videre - gjerne i indignasjonens tegn:-) Det gir energi!

  Mvh
  Janna

  ReplyDelete
 3. PS: Mange skriveleifer i innlegget ovenfor, men slik går det når man er ivrig...! DS

  ReplyDelete
 4. For det første så må jeg si at å komme med kommentarer anonymt, er fyfy. Selv legger jeg inn kommentarer som anonym, da jeg ikke får til noe annet, men jeg skriver alltid navnet mitt under.
  Vedkommende som har skrevet denne kommentaren er helt på viddene, hun har ikke forstått budskapet ditt, Nina. Tenk så kjedelig det ville vært om alle hadde det likt hjemme, personlig stil er ikke noe du kan kjøpe, det er noe man har inni seg. I årenes løp så er det flere som har "hermet" etter mine valg, men de har aldri fått det til som meg, uansett. Du, Nina, har en utrolig flott stil, jeg har jo vært på besøk hos deg, og sett alt med egne øyne. Helt nydelig. Synes alle burde være så ærlige at de i hvert fall skriver navnet sitt, hvis ikke, kan de la være å kommentere, da dette er en feig måte å uttale seg på.
  Klem til deg, Nina, fra Kirsten R.

  ReplyDelete
 5. Er så enig med deg !!!!! Og jeg ELSKER når du slenger med leppa,som du sier :) Digger både humoren din,smaken din,- og huset !!!! Så det så.....hihiii.. Kos deg videre,og overse glatt disse anonyme drittslengerne !!!

  ReplyDelete
 6. Hei!
  Jeg ser at dette temaet engasjerer voldsomt, har et par liknende innlegg inne hos meg. :)
  Jeg er helt klart FOR personlig stil, og min stil heller mot det shabby'e/landlige/romantiske/lyse. At dette er på vei ut spiller ingen trille for meg, JEG kommer til å holde på MIN stil uansett! Hva andre måtte mene om det får helt klare være deres egen sak! :)
  Men det var nå egentlig ikke det jeg ville kommentere her hos deg.. Jeg leste lengre ned på siden her at du er utdannet aktivitør, så gøy!, for det er jeg også. Trodde jeg var en utdødd rase for det er ikke ofte jeg treffer på likesinnede ;)

  Håper du har en flott søndag!

  Klem

  ReplyDelete
 7. Hehe Godt sagt :)
  Stå på du!

  Mvh Liza :)

  ReplyDelete
 8. Amen Eli! Velig fint svar. Å kaste fordi det er ut er en skam i en tid vi må tenke på hva vi etterlater oss til fremtidige generasjoner.Grrrr er veldig provosert av Bakke.

  ReplyDelete
 9. Hihi;)
  Det er en idè å lese innholdet godt før man slenger anonymt med leppa!:)
  Så flink som jeg er las jeg innlegget ditt nøye og jeg er helt enig med deg!:) Kan ikke forstå noe som var dømmende med det budskapet:)

  Klem

  ReplyDelete
 10. Hei igjen,
  Ja, jeg ser det at jeg kanskje burde formulert meg på en annen måte, men budskapet står jeg for: nytt og gammelt, all slags "stil", dyrt og billig - alt bør være lov og greit. Det jeg mente var at det beste er å ha en stil man er fornøyd med SELV og ikke mene så mye om hva andre mener eller har (og dette gjelder jo såklart alle veier). Så sorry, dersom innlegget mitt provoserte deg, var ikke ment som noe annet enn et innspill... Og som du sier, su elsker diskusjoner, så da takler du vel et innlegg som ikke samsvarer helt med alt det de andre skriver;) Jeg er anonym, jeg vet, men kan gjerne stikke innom butikken din en dag og gi meg til kjenne;)

  ReplyDelete
 11. Til Anonym!
  Du er hjertlig velkommen hit, og jeg elsker diskusjoner!
  Fordømmer få, men liker ikke enkelte uttalelser til de som hevder de vet mer enn andre. Jeg vil ikke at folk skal ende opp totalt bankrott fordi de heletiden streber etter det siste innen interiør. Nei, ta heller vare på det som betyr noe for en, og skap hjemmet ut fra det. ;)

  ReplyDelete
 12. Utrolig godt skrevet den siste kommentaren din her Nina! Kloke dame:) Klem Ellen.

  ReplyDelete
 13. Hm.. overreagerte litt kanskje?

  Da takk jeg for meg. Dette gidder ikke jeg mer. For mye surt, bedrevitende og snevert. Men har fulgt litt med fordi jeg jobber i interiørbutikk, og har kunder som elsker alt det hvite. Jeg liker mangfoldet og det fargerike mye bedre. Håper jeg ikke provoserer:)
  Tror i så fall det er best og være anonym..

  Elin;)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)