Tuesday, November 29, 2011

Litt mer jul, og enda mer sur....

Jeg prøver å få frem litt julestemning, etter at den vi fikk på søndag regnet bort i natt. 
Når sant skal sies, så kjenner jeg mine begrensninger, og min egen kropp ganske godt etter hvert. Har jo hatt den i noen år....
Nå sier den: Ta det litt med ro, ellers må du sove hele jula!
 Det hadde vært fint å bruke jula til noe annet enn å Zzzzz....
Har jobbet ganske mye i det siste, og må si jeg er litt sliten. Koser meg stort nede i butikken, men jeg strekker IKKE til å besvare alle henvendelsene. Hadde bare flere vært litt flinkere til å lete litt selv, -for det tar faktisk kortere tid å klikke på en knapp det står Info på, enn å spørre: Hva er mail-adressa di??
Og når det gjelder mail, så har jeg ett ønske til jul: Kan ikke alle disse firmaene slutte å sende meg mailer som: Hvordan bli en bedre leder! 2,5-timers kurs som koster bare 11 000 kr, -Veldig nytting for deg som  leder en bedrift uten ansatte(!)
Kjøp firmahytte til kun kr 399 000,- og Merhaba bu urunu mutlaka denemeniz lazim, med underteksten: Cialis Ereksiyon Hapi simdi Türkiye'de. 
 Aner selvsagt IKKE hva det betyr, men siden jeg kjenner igjen det ene ordet, har jeg mine anelser. Og problemer med ereksjonen har jeg IKKE! 
Med mail-adresse registrert i Brønnøysund, og åpent i både blogg og på Facebook, får jeg enorme mengder søppelpost, og jeg kjenner at jeg blir kvalm når jeg logger på nettet og ser at det er 54 nye e-mailer i inboksen når jeg vet at det er minst 15 der jeg ikke har rukket å svare på fra før. Tar tid å luke ut søppelet, altså!
 Noen syns alltid at jeg syter når jeg er ærlig, men for å gå rundt å være en over gjennomsnittlig glad person, må jeg bare få utløp for negative følelser jeg også.

I grunnen har jeg ikke så mye å klage over, da to av mine venner på Facebook har fått butikkprofilen sin stengt fordi de drev med vervekampanjer med premier inne i bildet.
Noen har varslet Facebook om dette, slik at sidene er stengt, og mest trolig ikke vil bli åpnet igjen. Dette er selvsagt litt surt når man har over 70 000 likere, -særlig når det florerer sånne vervekampanjer over alt der inne. Det er så mye sjalusi der ute at det er kvalmt.....
Det værste er at en av mine venninner tror jeg vet hvem denne "varsleren" er, og at jeg kunne ha vært den neste om jeg hadde brutt noen regler.
Kjenner jeg ikke blir mindre kvalmere av tanken, har jo mange som ikke liker meg....

Som liker seg selv sånn passe bra.

14 comments:

 1. men JEG liker deg! :D

  ReplyDelete
 2. Stå på!!! Tykkjer du har ein kjempefin blogg, å dei som ikkje tåler at folk er ærlige med sinnsstemninga si, kan lata vera å lesa!!! Sjølv tykkjer eg det er rart at mange klarar å gå rundt å vera positive å glade heile tida. Rart er vel feil ord og....uærleg er vel rette ordet...Ha ei forrykande flott førjul....å ta livet med ro.

  ReplyDelete
 3. Er det ikkje lov med vervekampanjer på facebook med premie? ALLE gjer jo det! Til og med kjente tv-program som God morgen Norge hadde ei slik kampanje for lenge sida. Og alle desse som har give away og du får eit lodd for å like sida deira. Urettferdig at nokre få vert meldt når problemet florerer. Har folk så vondt av enkelte altså?

  Lykke til med mailsorteringa. Hadde det slik ei periode sjølv. Prøv å skifte passord på facebook og mailen din innimellom. Eg måtte slette alle kontakter (hotmail) og eg oppdaga at eg hadde 999 "venner" på msn. Carlos og Julio frå Brasil var visst veldig gode venner av meg i følge dei. Fekk mange personlege tilbud og alt. Generøse folk ute i verden....

  Ha ein fin dag :-)

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. du - jeg liker deg også!!!

  Jeg vil du skal huske at jeg er her, og du skal spør om hjelp når du trenger det.

  Livet er ikke en dans, hverken tango eller hiphop.. og vi må dessverre tåle mange tunge stunder for å overleve... Men når en er ærlig, og det finnes iallefall NOEN som forstår - så bry deg om det og ikke "de andre"

  Klem inn i dagen

  ReplyDelete
 6. Folk gjør mye rart når de av en eller annen grunn er misunnelige. Er det ikke mulig å tilføye stikkord i mail kontoen din, som skal kunne føre til at slike mail automatisk går i spam?

  Ha en fin dag, sur eller ikke ;)

  ReplyDelete
 7. Bloggen din kan jeg ikke være foruten. Uansett hva du skriver, så er det alltid underholdende. Alle har dårlige dager, livet er ikke en dans på roser, det er din blogg og du skal skrive om akkurat det du føler for. Det er ikke så mange blogger som jeg leser, men din er jo absolutt nr. 1 for meg. Men dette vet du jo. Men, du må stresse litt ned og ta vare på deg selv.
  Mange gode klemmer fra Kirsten R.

  ReplyDelete
 8. skjønner at du har mye å henge fingrene i ja:) selv har jeg så lite å gjøre på at jeg misunner deg litt hehe neida. men det med søppelpost er et slit uten like! men det med facebook var jo trist... uansett om noen har vevekonkurranser og andre ikke så ser nå jeg ikke helt problemet med det. det er nok sjalusi som du sier ja. jeg synes det bare er gøy og kjekt å dele sider videre med mine venner =) så ofte jeg tipser venner uten at det er noen konkurranser og det tror jeg mange gjør så at der er premier og sånn vil jo for mange komme som en bonus=) uansett
  Ha en fin dag=) veldig kjekt å lese noe fra deg også =)

  ReplyDelete
 9. Så deilig med en blogg med meningsytringer i tillegg til masse nydelige bilder og annen inspirasjon :)

  ReplyDelete
 10. Eg liker også bloggen din Nina, kan personlig ikke fordra folk som er så utrolig happy hele tiden, tror ikke de har d så godt m seg selv, derfor eg like å lese dine ærlige hverdagsbetraktninger! Ikke minst liker eg alt d fine du selger i butikken din, skulle ønske eg hadde jobb og penger så skulle eg sendt en stor bestilling. Med den kommer vel på sikt... klem fra oss i TYrkia, null julestemning her gitt...

  ReplyDelete
 11. Å Nina..... Jeg liker deg jeg og jeg leser bloggen din hver dag.

  Men du vet det er alltid noen som er misunnerlig på andre som gjør det litt bra vettu.... og da må de ødelegge....

  Mitt ønske er å besøke butikken din engang når lommeboka mi er for tykk. ;) Vi får se plutselig står jeg der og vil ha...
  Ha en god før julstid og ta det med ro.... ingenting stikker av.

  ReplyDelete
 12. Oh dear... Blir nesten litt kvalm bare av å lese at noen faktisk bruker energien sin på å ødelegge for andre. Hva er galt med vervekampanjer? Alle har mulighet til det, og hva betyr det for meg om andre har disse kampanjene innimellom? Bør vi ikke heller bruke energi å rose disse menneskene som står på for drømmen sin?
  "Fei for din egen dør før du feier for andres" er et ordtak mange flere bør leve etter.
  Og dette med ærlighet... Når ble det galt med ærlighet?? Jeg vil heller ha ærlige mennesker som har egne meninger og står for de rundt meg enn disse menneskene som endrer mening etter hvilken vei det blåser og baksnakker alt og alle.
  Nei, stå på du Nina, og vær den du er. Det er det du tjener mest på!
  Mvh Laila M.Skogeng

  ReplyDelete
 13. Jeg er så enig med deg.All den søppelposten og latterlige reklamen!Skulle ikke vært lov spør du meg.Jeg driver også eget firma og ble en periode nesten kvalt av disse idiotiske tlf selgerne!Håper du blir hørt og misunnelse er roten til alt vondt..You go girl:))klem

  ReplyDelete
 14. kjempe fin blogg og suuuper fint hjem du har,liker veldig godt stilen din.....,veldig inspirerende nå når jeg er igang med min egen blogg-)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)