Wednesday, November 2, 2011

Valgets kvaler....

Ich habe eine grosse Probleme.
En ting er at jeg ikke er så veldig god i tysk, men en annen ting er at jeg må bestemme meg for nytt stoff til sofaen min.....
 Vi trenger ett nytt, og jeg ønsker meg litt forandring. Hadde tenkt på lysere grått, men dette var det nærmeste jeg kom. Den mørke grå er utelukket. Den er for mørk.
 Jeg liker godt det hvite som vi har, men det er litt slitt og flekkete, og har ett gåent glidelås i en pute. Tenkte å prøve å bytte det da, for jeg vil ha hvitt trekk også.
Litt usikker på om jeg skal velge linfarget trekk, da jeg er så glad i linfargede puter. Tror nok det blir den bleke grå.....
Det jeg først og fremst må ta hensyn til er mine gamle mørke møbler, og bildet på veggen.
 Måtte le av meg selv i dag.
Leon tømte ned en kopp med juice, så matten måtte til vask. Helt naturlig å støvsuge samtidig da....
 Så sånn så resten av stua ut når man blogger.... ;)
Bordet er dekorert med dagens funn fra under sofaen.
 Nå hadde samboern ryddet bort støvsuger og ordnet to-seteren mens jeg var på foreldremøte, og ingen nye stilleben på salongbordet....

Og en liten titt på hva jeg fikk levert på døren i dag!
Direkte fra www.finn.no  ;) -eller det vil si, tusen takk til Lisbeth i Arendal som pakket og emballerte denne så godt at fraktfirmaet fikk den hel hjem!
Halve denne er bursdagsgaven fra forelderene mine og fra en venninne.
 Nå får jeg tenke litt mer på stoff, og prøve å være litt hyggelig mot de som ser film her. X-men er ikke helt min stil, -ser mest på antrekk/kostymer og interiør.
Sær?
Jepp!
PS kom gjerne med inspill på fargene!

10 comments:

 1. Begge fargene til høyre var supre til tapeten, de to andre hadde nok jeg droppet hos deg. Når det gjelder ditt "gamle" sofatrekk er det ingen problem å bytte det hos Ikea. De er helt topp når det gjelder reklamasjon/garanti. Har gjort det selv og fikk pengene tilbake, og så kunne jeg bare gå inn og velge meg et nytt eller noe helt annet.

  ReplyDelete
 2. Jeg ville gått for lys beige. Mest nøytralt mot det hvite.

  ReplyDelete
 3. Hei hei!

  Jeg ville gått for det linfargede stoffet(ved siden av det mørke grå).Nøytral farge og passer perfekt sammen med brunt!:)
  Møbelet fra Finn såg også lekkert ut!!:)

  Marit

  ReplyDelete
 4. Morsomt at du skriver tysk, vi har akuratt vært i 40års dag i Tyskland, så vi går rundt og tror vi kan tysk:)
  Jeg ville gått for linfarget,synest det ser ut som den passer best til stuen din.
  Jeg har samme problem, har hvit sofa som er slitt og flere glidelåser gåen.
  Klem Linn

  ReplyDelete
 5. Jeg ville ha satset på en av de beige.... =) Passer kjempefint til hvite møbler OG mørke møbler!
  Og til alle putene dine!
  Lykke til med valget Nina =) Skjønner godt du ikke klarer å bestemme deg jeg ;)

  Ha en fin fin dag =)
  Klem Line

  ReplyDelete
 6. Det var et vanskelig valg, Nina. Jeg synes at den til høyre var kjempelekker og på bildene ser det ut som om den passer perfekt til tapeten. Likte også den ved siden av den mørkeste. Valgets kvaler. Du finner nok ut av det. Kjempelekkert møbel du har fått tak i. Mange klemmer fra Kirsten R.

  ReplyDelete
 7. Jeg ville gått for en av de lyse brune, altså linfarget; syns det passer best hos deg :-)) Lekkert mot hvitt, dessuten er det fint med noe som bryter litt mot det hvite :-)

  ReplyDelete
 8. Jeg likte veldig godt stoffbit
  nummer 2 :) Masse lykke til med
  valget - blir nok bra uansett :)
  Ha en fortsatt fin uke, klem fra
  Mette

  ReplyDelete
 9. Det linfargede var veldig lekkert da!
  jeg har planer om å bytte trekk på vår Ektorp i helga. Så langt har den vært hvit, men nå har jeg tenkt å ta fram det svarte trekket som vi også kjøpte når vi kjøpte sofaen. Er litt spent på hvordan jeg vil like det, men nå skal d prøves! Og det er jo bare å bytte igjen, etter vask av trekkene, hvis d blir for galt!
  Prusseluskan

  ReplyDelete
 10. Hei nina! kan jeg spørre hvilken sofa fra ikea det er du har..? ser du har ektorp i/på glassverandaen,men den i stuen er da vel ikke det? synes trekkprøvene du hadde var fine,er på jakt etter en ny sofa selv:) Lurer litt på om jeg skal gå for en ektorp,men den har ikke de fine trekkene..ikke lett dette her;) mvh Helena.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)