Wednesday, January 18, 2012

Det straffer seg.....

Det er ettermiddag, og nesten helt stille.
Ingen krangler og ingen maser, og jeg er ikke i drømmeland.....

Jeg er faktisk ikke alene hjemme, men halvparten av ungene er sendt på badeland med Andreas, så det er bare Nathalie og Maria igjen hjemme. De sitter oppe og er enige for en gangs skyld, og jeg koser meg stort med kaffekoppen min nede i stua.
 Vi har bevist lagt om taktikken her i huset, og gjør alt vi kan for å skille tvillingene i den lek og aktiviteten det er mulig. I dag er Charlotte med Andreas på badeland, -hans premie til henne fordi hun spiste middagen jeg laget på mandag, uten å klage.
Skjønner godt at ungene kan bli lei av wok, men jeg endrer både ingrediensene og smaken, sånn at det blir ikke samme middagen, selv om den har samme navnet.
Når vi wok'er bruker vi oftest kyllingfilet (-den typen i store, oransje poser fra First Price, billig og god.) ferske grønnsaker, krydder, eller pose med saus. Noen ganger bruker vi ris, andre nudler. Så når Nathalie og Maria sier, -Wok! -Æsj! Det vil vi ikke ha! får Charlotte, som ikke sier noe, og spiser det hun får servert, tur til badeland sammen med en venninne.
 I dag var det ingen som klaget på maten, selv om vi hadde salat med stekt kylling, og hjemmelaget foccasia-brød. Maria prøvde seg på: Jeg liker varm middag.... Men jeg så bare dumt på henne, og sa at varm salat ikke trengte å være noe godt.
Maria liker potet-middager og brødskive, -helt motsatt av hva mammaen hennes er glad i. ;) (Hadde laks & potet i går da.)
 I grunnen utrolig deilig å slappe av litt.
Vært hektisk i noen dager her, og butikken er så og si fullstendig omsnudd.
Forandring fryder virkelig....
 I dag var vi i byen og fikk kjøpt inn noen nye planter, slik at jeg fikk bytte ut noen av mine molefonkne Azaleaer. Hele julen prøver jeg å holde liv i de, for de er jo så vakre, men en etter en må de bare takke for seg. Jeg rekker bare ikke å vanne de hver dag!
 Min selvoppnevnte hjelper, Siv, har i dagevis sittet og lett etter nye leverandører til butikken.
Dette er utrolig tidkrevende, og jeg setter veldig stor pris på engasjementet. I dag sendte hun meg link til ett firma som hadde de vakreste lampeskjermene! Både søte skjermer med snørt kant øverst, og etterlengtede plissé-skjermer. Nå håper jeg de kan levere til Norge, og at prisene ikke er grusomme.
Fant en annen leverandør i går, som hadde mengder av vakre ting, men prisene gav meg pusteproblemer, så jeg tror jeg må avskrive de.

Driver også og jakter på fine speil, lysestaker til vegg, duker og fine puter, i tillegg til mye hage-stæsj.
Ta endelig kontakt om det er noe du er på utkikk etter. Det er jo bare en uke til vi drar til Oslo på messe.
 Nå sitter jeg og venter på en kopp med te, som jeg akkurat fikk tilbud om. <3
Ikke værst å være 2-barnsmamma! ;)
Iallefall ikke for en stund.....
So long!!
Neste innlegg er for de über-romantiske....... ;)

5 comments:

 1. Så masse fine bilder, ha en fortsatt fin onsdag, snart e helgen her igjen, :O)

  Lisbeth ;O

  ReplyDelete
 2. wow, i like the pictures....tolle sachen hast du da fotografiert....lg Annette

  ReplyDelete
 3. Lurer på det bestikket på det øverste bildet som stå i glassbeholder.Ser det ikke ordentlig. Hvilket mønster, prosentsølv eller?
  Karoline

  ReplyDelete
 4. Bestikket er i sølvplett, tror jeg.
  Aner ikke hvilket mønster, kjøpt brukt.

  ReplyDelete
 5. For en utrolig flott franskinspirert lysestake med rosa blomster. Hvor mye koster den, må bare ha tror jeg :-) B.I.G

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)