Tuesday, January 17, 2012

Mitt siste antikke skap.......

For en måneds tid siden kjøpte jeg ett gammelt skap til Nathalie.
Hun trengte mer skapplass for klærne sine, samt mer oppevaring for skolebøker, og reolen hun hadde her var en jeg hadde da jeg var 14, og virkelig moden for utbytting. 
Jeg aner ikke hvor dette skapet kommer fra, eller alder, men vet det har vært avlutet, og det bærer tydelig preg av fuktskader på toppen. Jeg skal ordne på dette, men Nathalie hadde det så travelt med å ta det i bruk, så det får vente. Sammen med alle de andre tingene jeg skal gjøre noe med her i huset.
Nathalie skal snart overlate rommet sitt til den neste i rekken, men først må vi få ferdig badet. Ene av tvillingene skal ha dette rommet, mens den andre skal ha rommet innenfor badet. Badet har ikke vegger eller isolasjon enda, så da må hun bare vente litt.
Bildet under er hentet fra ett eldre blogginnlegg, -av den enkle grunn at resten av rommet ikke egnet seg avbildet på Nettet nå......
For å si det sånn, så ser det ikke ut til at hun har fått seg nytt klesskap, når en ser på gulvet. Eller om du ser gulvet..... ;)
Men hun er i full gang med å rydde nå, så kanskje jeg få ta bilde av det nye skapet som har erstattet kommoden på bildet også. Har også en ny lysekrone stående til henne, og hun skal selv få lov til å selge den hun har fra før. Høystbydene over 150kr ;)

Skapet skal få seg nye antikke håndtak, og fuges under toppen. Egentlig skulle jeg ha skaffet sånne små akantus-dekorasjoner i tre, som mangler på hver side av skapstammen. Disse er av en eller annen grunn fjernet. (?) Problemet er at jeg ikke aner hvor jeg skal skaffe nye....
Klone de jeg har på skapet i stua, kanskje??
;)
Nina

7 comments:

 1. Klon i vei du, og etterpå forteller du meg åssn du gjør det!! :)

  Jeg har klikka jeg Nina.. og sovna rett i dassen i en halv time. Ehe, på sofaen ja!
  Jeg ser laursen, og deurs - jeg ser PB og problemer, jeg ser eidth piaff og ester lauren... jeg ser bloomingville og dommedag... jeg ser affari og Udesen.. og lommeboka som jeg ikke har - blir tom før den i det hele tatt blir fyllt for penger jeg ikke engang har å kjøpe den med :) he he

  Du MÅ få tak i klosser til det skapet, ser med EN gang at de mangler... så det spesielt på det bildet du la ut her nå. Og malingsarbeidet har ikke vært helt av det beste ser jeg :) thi hi..
  Men du har jo så god tid du venn, at det er ikke problem for deg å fikse dette :///

  Gleder meg til å se grønt i morra :( yihhaaa..

  ReplyDelete
 2. Jeg misunner deg gul og grønn det pidestallskapet. Er på desperat jakt etter et slikt som skal stå på soverommet. Men jeg SKAL få tak i et i løpet av 2012.

  ReplyDelete
 3. Lekkert skap! Det er nok gammelt, ja:))

  Klem Janne:)

  ReplyDelete
 4. Hei Nina:)Så vakkert skap,blir sikkert perfekt etter du har fått ordnet det ferdig:)Ha en fin kveld:)klem

  ReplyDelete
 5. Hei på deg berta. ;o)

  Det skapet er bare såååå fint assa, jeg vil også ha. Få en lokal mæbelsnekker til å fixe det da vel?! De har jo alt av sånnt utstyr til det vil jeg tro. ;p

  Klem klem og tuuuusen takk for at du delte innlegget mitt. hihihi :o)))

  ReplyDelete
 6. Det var veldig flott skap! :)

  Samme problem med rommet til frøkna her på gården gitt.. ;P Det var fin den dagen hu flytta inn der... Etter det er gulvet en sjeldenhet å se..

  ReplyDelete
 7. Nice furniture, thanks for posting

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)