Tuesday, December 11, 2012

Andre dager.....

Av og til kommer jeg hjem fra langdag på jobben, til ett ny-ryddet og støvsuget hus.
Det gjorde jeg ikke i dag......
Men det er vel forståelig at flere synes sofaen frister, selv om det ikke gjør meg akkurat superglad, og det må nok litt mere til før jeg mener det er skilsmissegrunnlag. 
Fikk servert kaffe og pledd i sofaen av omtenksom 9-åring og har fått ligge her i halvannen time nå, så det er ikke akkurat synd på meg! ;)
Av og til tenker jeg at det hadde nok vært enklere med en vanlig jobb, for det er mange utfordringer som må takles hver dag, men så var det den følelsen av å gjøre noe en liker og brenner for.....
I tillegg motiverer det å bygge opp noe eget, så en må vel bare svelge noen kameler og løse opp andre floker.
 Her hjemme jobbes det hardt for å ta ett tak med huset igjen, og min kjære fikk ett lynkurs i å legge flis i går, og jobbet i mange timer oppe på badet. I tillegg har han i helga revet taket under kjøkkengulvet, nede  i kjelleren og kvittet seg med x antall sekker sagflis, og isolert med Glava i steden.
80 år gammel, komprimert sagflis isolerer heller dårlig, sier føttene mine..... ;)
 Min kjære har ett par feriedager til gode, og de brukes på huset mens kone-pone jobber som gal, og betaler for materialene. I dag har det i grunnen vært en rolig dag på jobben, og grunnen er vel snøen som kom i natt. Litt bedre å være hjemme å bake, enn å kjøre bil på glatte veier, syns nok mange.
En annen ting som er veldig kjekt, er at det er svært mange av kundene mine som er langveisfarende. Trøndere og sunnmøringer er stadig innom! :)
 Nei, dere får ta en titt på bildene fra butikken min, så får jeg tatt en tørn i dette rotehuset.
:)


Ha en fin kveld!


3 comments:

 1. Hei :-)

  Så mye fint du har i butikken din :-) Leste innlegget under her og synes det er flott det du skriver :-) Kjenner meg igjen i mye av det :-) Bra skrevet! Heier på deg :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

  Klem

  ReplyDelete
 2. Så utrolig mye fint du har i butikken din Nina :) der skulle man ha vært en tur ser jeg.Syns du har en flink mann som står på og noen flinke barn som hjelper mor med husarbeid , når d trengs :)Du har en fantastisk blogg og er veldi flink til å utrykke deg :) Klæm fra Trønder frua :)

  ReplyDelete
 3. Det er alltid noen som skal ødelegge,
  misunnelse kalles det. :) Du er flink
  og har en flott familie,kjempefin butikk,
  blogg og er søt selv.Det kan bli for
  mye for enkelte å takle. Sjalusien
  lever i beste velgående rundt omkring.
  Har opplevd mye av det selv,har en historie
  som jeg skal lage et innlegg om etter jul.
  Klem Mette.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)