Monday, December 10, 2012

Psykologen neste!!!

Ikke alt blir slik en planlegger.
I morges tok jeg bilder til kveldens blogginnlegg, men kameraet på Iphonen min gir for dårlige bilder. Jr har nemlig knertet minnebrikke nr 2 til min elskede speilrefles, -derfor ingen bilder.

I løpet av dagen har jeg også gått igjennom mailen min for å godkjenne kommentarene som er skrevet i bloggen min. Innimellom hyggelige ord, og støtte til den lokale saken, (Les: gårsdagens innlegg!) er det kommet noen nye kommentarer fra en spydig "stalker", som mest trolig benytter selg av ett pseudonym i ett annet innlegg. Mener jeg har fått flere kommentarer fra samme person tidligere, men de ble ikke godkjent av meg.

Enkelte "lever" nemlig av å surfe rundt i bloggene og legge igjen nedsettende kommentarer til populære bloggere. 
Selv stikker jeg jo nesten frem på topp 100-listen av 39 000 mest leste bloggene i Norge, og dermed ingen grunn til at jeg skal slippe unna. Forskjellen er bare at jeg har fått høre ting som er ti ganger verre i så mange år, at det preller bare av. ;) 

Men det som stikker aller mest, er å bli kalt for velykket, eller for å sitere: "Have fun med din vellykkethet!" 
Er jeg vellykket??For å si det rett fra hjertet. Om jeg er vellykket, så er det ene og alene kun min egen fortjeneste.  For jeg har kjempet og slitt med mere motgang enn mange av de jeg kjenner har til sammen, men jeg mener at man en gang vil høste av det en sår, og at om man gjør gode handliger, vil en en gang bli belønnet for det. 
Jeg vil ikke øse ut i det vide og det brede om tragiske hendelser en har oppleved gjennom ett liv, men fokusere på at det ikke nytter å dvele med fortiden konstant. Livet går videre, og ta bare med den bagasjen en orker å bære. 
Jeg reiser lett. ;) Og det jeg har tatt med meg er en posjon selvironi, ett bredt smil og all den sjarmen jeg har klart å skrape opp fra kjellergulvet. 

Hver kveld når jeg legger meg, tenker jeg på dagens gode hendelser, og jeg ser for meg, eller ønsker meg drømmer og mål som jeg skal jobbe imot. 
I dag har jeg oppnådd mye av det jeg har drømt om, men er på langt nær ferdig. Om man henger seg opp i det negative en opplever, vil nok ikke fokuset på målene bli like sterkt, og fremdriften forsinket. 

Å kritisere andre anonymt, er ikke akkurat pent. Å si sin mening, og stå for sine meninger i fult navn blir noe annet, for alle må jo få lov til å mene noe. Nå er det bare slik da at i min blogg så bestemmer jeg hva som skal skrives, og postes av kommentarer, og selv om jeg det siste halve året har publisert så og si alle. 
Misliker du det jeg skriver, så finn noe annet å lese!!!
Det var i grunnen det jeg hadde på hjertet i dag.
Flott, da slapp jeg en time hos psykologen igjen! ;)26 comments:

 1. Som vi sier i kristiansund: Æ BLI SÅ LEI!! Lei av idioter som ikke bare kan svelge sine bitre,grinete tanker og unne andre litt godt her i livet! Stå på Nina! JEG synes du er super! (selv om jeg ikke kjenner deg)

  ReplyDelete
 2. trude øvermo skotnes10 December, 2012 22:23

  Godt sagt, Nina!!!! Og helt sikkert hærlig å få det ut :) Mennesker som ikke tør å stå frem med navn, og som snakker nedsettende/ dømmer andre skal du ikke bry deg en dri.. om!!! De er ikke verdt en tanke!!! Stå på, og ha en god førjulskveld :) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Om jeg hadde vært SÅ fæl som vedkommende sier: Ondes av de alle, så hadde jeg vel kanskje ikke hatt så mange besøkende hverken i butikken eller i bloggen.... ;)
   Takk!

   Delete
 3. Du er flott Nina! Bra at du tåler slike ting så lett og klarer å ikke bry deg. Ikke mange som kan det. Stå på! Elsker butikken din og de flotte Green Gate koppene :D

  Hilsen Diana fra Molde

  ReplyDelete
 4. Så enig med deg, Nina! Er ikke folk tøffe nok til å si sine meninger med fullt navn, så får de bare la det være er min mening! De som kritiserer deg for din "vellykkethet" som de sier, er nok de som langt på vei er de som er mest misunnelig på hvor mye du har oppnådd! Du er tøff, Nina, og all ære til det du har fått til! Ha en fin adventstid! :-)

  ReplyDelete
 5. Herlig Nina!! Du er helt rå og er innehaver av en kapasitet de fleste sikkert misunner deg. Keep up the good work!! Du får meg til å smile med deg hver gang :-)

  Klem fra Hege

  ReplyDelete
 6. Dæm har itj så my ainna å finn på. Kanskje nånn ainner som skuilla ha gått en tur t psykologen.. J**** kopa. Ja, æ e trønder. Å da e d væl låv t å bainnes litt? ;) Æ ælske bloggen din! Æ bur på levanger, å litt lei mæ for at æ itj bærre kan kjør t butikken din. Men gubben kjøpt med porselensfjøle t mæ når han va på reisearbeid! ;))

  Du e ei toppers dame! Stå på! ;) Ha en fin kveld! Åsså skjit du ti derre idiotan! (æ håpe dæm les herre, for sånne folk trøng vi itj nå fleir tå! Oppfør dåkk!!)

  Stor klæm fra Linda, som bur på levang! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jøss! Gjør du?! :P D e væl kanskje ikke så mang kara som hainnle porselensfjøli.. ;)

   Delete
 7. du får tenke at dem ikke har det så godt med seg selv og må la det gå utover noen andre....stakkars folk! ( synes egentlig synd på dem)
  men jeg er jo litt forundret at dem tar seg bryet med å gå inn på bloggene og skriver....du får ta det som et komplimang ;-)
  og det er jo ingen tvil at dem er misunnelig!

  Ha en fin kveld!

  klem tone

  ReplyDelete
 8. Gromjenta!;)
  *hegeklem*

  ReplyDelete
 9. Så flott at du bruker bloggen som psykolog. Synes nesten synd på slike "anonyme" negative personer. Jeg kjenner deg ikke, men vet godt hvem du er (og det er stor forskjell) og jeg digger både deg, butikken og bloggen din. Bloggen følges via facebook og butikken besøkes med ujevne mellomrom. Stå på videre!
  Klem fra Torill i Molde

  ReplyDelete
 10. Stå på du Nina :) Du er en driftig dame som står på fra morgen til kveld. Ikke bry deg om de som må slenge med leppa, dem er bare missunnelig :)
  Janne fra Nittedal :)

  ReplyDelete
 11. Uff, noen bare må....må...men hev deg over de.
  Det er jo de som har et problem....


  “Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away”


  Klem

  ReplyDelete
 12. Så flott sagt av deg, og som jeg bruker si: "Der det ikke er mer, skal man heller ikke forvente mer". Vi blir alle og enhver fra tid til annen utsatt for slike styggerier, har selv erfart det på min kakeside på FB hvor vedkommende sa stygge, nedsettende ting om mine kaker/pynting og at jeg ikke måtte tro at jeg vart sååå flink.... Det treffer og jeg blir forb... for så å bli lei meg.Jeg tror ikke jeg er best, eller flinkest eller... men holder på med noe som jeg er lidenskapelig opptatt av og som gjør hverdahgen til noe positivt for meg. Men som du også vet, den sure silda i tønna, forpester gjerne et godt stykke rundt seg. Nei stå på Nina, selv om jeg ikke kjenner deg, så er du en modig og flott dame i mine øyne :-) Tusen, tusen takk for at du deler dine tanker med oss <3

  ReplyDelete
 13. Her handler det aller mest om missunnelse...ikke bry deg med sånt. Hold fokus på det du brenner for å tror på. Hva eg galt med å være vellykket. Er det bare elendighet og tragedier vi skal snakke om. Har man det bra har man lov å nyte og si det høyt. Du trenger ikke skamme deg over å klare deg. Vær stolt over det du er og vis det...det er min mening om denne saken :)

  ReplyDelete
 14. Hei!
  Føler jeg må få lov til å forsvare meg da ting blir tatt så til de grader ut av sammenheng..., for jeg regner jo med at det er meg du sikter til....? For det første: jeg er ingen "stalker", og det er faktisk første gang jeg kommenterer noe i bloggverdenen i det heletatt. Både hos deg og andre!!! Det har aldri vært min hensikt å såre deg. Hvis du leser innlegget mitt ser du at det er holdninger/kommentarer i forhold til den usikre jenta med bloggen "kisses" jeg ønsket å forsvare. For det andre: Jeg undertegnet med mitt opprinnelige navn og er IKKE psedonym slik du påstår.
  Du skriver at jeg er uønsket på bloggen din for fremtiden, og det er greit. Har ikke spesielt sans for mennesker man ikke kan ha egne meninger for heller... Vil med dette si unnskyld for at jeg såret deg, og jeg kan garantere at jeg ikke skal titte innom bloggen di igjen.
  Når det gjelder det jeg skrev om velykkethet var det kun en måte å skrive på, for det er vel ingen som er det? Ikke vi og ikke jenta du linket til. Jeg har alltid levd under mottoet: Ikke se ned på noen hvis det ikke er for å hjelpe dem opp!!!! Ha en god jul og et godt nyttår. Lei for at det skulle bli så stor sak av dette:-(
  Mvh
  Margrethe fra Drammen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg sikter til deg, og en annen som signerte kun med M i flere innlegg tidligere her. Tenkte kanskje at dere var samme person.
   (Disse innleggene har ikke blitt publisert, da de var bare dumme)

   Hvilket grunnlag har du når du sier at denne Kissies er en usikker jente?
   Har du sett tv-intervjuene og alle you-tube videoene hennes, der hun legger ut at hun blogger kun for å tjene penger, -noe hun virkelig gjør, -og noe må hun jo bruke pengene til!

   Kissies er fra en kjendisfamilie og vanker på Stureplan, og tjener over 40 000 kr på bloggingen sin hver måned. Hun elsker å provosere, og finner stadig vekk på nye ting for å få folk til å reagere, og det gjør sånn at hun tjener enda mer. At hun fikk 2500 flere besøkende etter at jeg publiserte dette blogginnlegget, betyr vel mer for henne, enn at jeg skriver at du kan klikke på linken og bedømme selv.
   Du kaller meg den ondeste av de alle!
   -Jo, takk, men det er vel ett verre utsagn det, enn at jeg skriver generelt om disse jentene og bruker Kissies som eksempel!
   Igjen sier jeg at innlegget var IKKE skrevet for å henge ut noen, men for å advare foreldre om hvordan dagens forbilder for 12-14 åringer er!!!

   Delete
  2. Har vel ikke noe grunnlag for å si at hun er usikker, men det sier vel seg egentlig selv da man gjør så mye med sitt eget utsedende..... Hvis du ikke var usikker hadde du vel ikke gjort det mener jeg....? Uansett, :case closed. Og by the way...det finnes faktisk flere navn på "M" enn Margrethe vet du. Vet ikke hvilke tidligere innlegg du sikter til, men meg var det iallefall ikke. Kanskje du burde be om unnskyldning selv også...., men forventer ikke det altså. Du får tro som du vil, men jeg heter Margrethe og jeg er fra Drammen.
   Margrethe

   Delete
  3. Ok, jeg ber glatt om unnskyldning!
   Men kan jeg spørre deg: Tror du Jan Thomas også er usikker på seg selv?
   Det er nok heller MULIGHETEN til å gjøre endringer, og en smule en seksuell tenning som gjør at folk foretar visse kosmetiske inngrep på seg selv.

   Delete
  4. Tror ikke du kan samenligne en voksen mann med ei "fjortisjente". Men siden du spør kan det godt tenkes at Jan Thomas er en usikker mann. Har lært at mye kan skjule seg bak et tøft og selvsikkert ytre. Dette vet jeg etter å ha jobbet snart 13 år i psykiatrien. Men for all del, det blir jo bare spekulasjoner siden ingen av oss kjenner dem privat;-)
   Margrethe

   Delete
 15. Ninahh......:-)
  Det siste bildet er bare helt utrolig flott! :-)
  "Vellykket"..... ja, NÅR er man det, da? Og skal det være i andres øyne, eller egne? I kraft av ens måloppnåelse eller selve innsatsen?
  Jeg kjenner deg kun gjennom bloggen din, og ikke i det virkelige liv.Du framstår som herlig frisk og freidig, Nina. Målbevisst, ikke redd for å arbeide, tar utfordringer, lever ut drømmene dine, befolker verden, sprer livserfaring til andre, kjefter og skjenner noen ganger (og det tåler vi :-)), river deg i håret, for så å plutselig snu igjen, og poste et inderlig innlegg om hageglede.... :-)
  Jeg blir både glad og ettertenksom av å lese bloggen din...

  Sender en førjulsklem!

  HildeSu

  ReplyDelete
 16. Hei Nina. Jeg slenger meg med på det de andre over her skriver. Det er de som ikke har "noe liv" som slenger dritt på andres blogger, det er bare misunnelse og det sier aller mest om de selv....oppegående mennesker holder ikke på sånn. Du virker som en veldig kul og kreativ dame, med veeeldig god smak, morsom og jeg synes du skriver veldig godt. Ha en fin kveld, klem fra Jorunn

  ReplyDelete
 17. Herlig! Du får virkelig sagt det :-)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)