Saturday, December 8, 2012

Tikk-takk....

Er du ferdig med noe til jul?
-Gaver, klær, baking, vasking, pynting?
Har jobbet som en gal hele uka, og kan vel egentlig ikke krysse ut noe annet enn at jeg har kjøpt inn litt klær til jentene. 
Så om du lurer, så er bildet SELVSAGT fra i fjor! ;)

Nå må jeg bare sette meg ned og notere de viktigste gjøremålene for de kommende ukene. Rekker ikke alt uansett, for jeg må nok vaske og rydde alene i år. Mannen river kjeller.... ;)

Ønsker alle en flott helg!

Klem fra en stresset Nina.


8 comments:

 1. Viktig å ta vare på seg selv i slike tider :)
  Nyt livet og de s øyeblikk!
  God helg.

  Klem;)

  ReplyDelete
 2. trude ø skotnes08 December, 2012 00:50

  Går nok bra Du er ikke alene, hvis det er en liten trøst!!! Jula kommer uannsett, men kjenner meg veldig igjen!!! Har ligget syk nesten ei hel uka no, og er enda ikke bra, men må lytte til kroppen nå!!! Var egentlig kommet godt i gang med litt baking, julegaver osv., men nå føler jeg at alt er bare kaos. Det eneste positive er at jeg har klart å skrive ferdig og sende julebrevene/ julekortene nå mens jeg var syk. Men jula kommer nok til oss begge :)

  ReplyDelete
 3. Nydelig bilde fra fjoråret da :D Her har vi fått pyntet og vasket stue og kjøkken, 2 etasje skal få rundvask til uken tenker jeg.. orker ikke stresse med det ;)

  Ha en fin Lørdag,
  Klemmer fra Jatte :)

  ReplyDelete
 4. Du har kommet lenger enn meg. Jeg har fått opp adventssjerna og kjøpt et par gaver.....that's it. Det blir som det blir, maten og gavene kommer nok i hus. Pynting litt etter litt, men vaskingen tar vi etter jul. Litt vanlig vasking bare, men storvask før jul synes jeg er bortkastet, for det er jo etter jul at fett og kliss er over alt....:/ Ha en fin lørdag, og sett deg ned og senk skuldrene innimellom!

  Klem fra Eli:)

  ReplyDelete
 5. Hehe. Jeg skjønner ikke hva alle stresser sånn etter før jul. Man trenger liksom ikke å vaske tak og vegger, kjøkkenskuffer osv. Jeg synes det er mye bedre å bruke tiden på å koooose seg. Fyr i peisen, kakebaking, gløgg og kakaodrikking og besøk av venner og familie.

  God advent til deg!

  -Helene-

  ReplyDelete
 6. Jeg er endelig ferdig med juleputene mine som jeg startet på i fjor! Har også startet på julebaksten og de fleste gavene er klare:-) Nå skal resten av førjulstida nytes:-)

  ReplyDelete
 7. Sååå mysigt.. :)

  ha en fin helg
  Kram Tina

  ReplyDelete
 8. Nei her er det ikke ferdig...men så er det mye jobb og unger i dette huset og;)baker ikke,( bare pepperkaker og litt om tid og lysten er der)men rydder og vasker litt...å der er jeg begynt... Håper du rekker å pustelitt innimellom. krav kan endres og re-vurderes -Du fortjener å ta julefri uten at batteriet er heelt tomt. Jula kommer uansett...å er helt sikker på at den blir koslig hos deg-selv om du ikke rekker alt du skulle ønske!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)