Sunday, December 23, 2012

Helt ærlig!

Jeg har hatt fri i dag, og jobbet med huset som en gal.
Det ser ikke så ille ut, vel?
Men dessverre er det ikke perfekt. Om du ser nøyere etter, så mangler 7 av trekkene til sofa-putene.... ;)
 Ja, for jeg har jo knapt vært hjemme i dagslys, så da har jeg ikke sett flekkene på sofaputene....(!)
Fant også ut at hovedtrekket til Ektorpen også måtte gå i vaskemaskina, men heldigvis har jeg to trekk her da, så det var bare å hente ett rent i skapet oppe. (Pleier å bytte putene oftere enn hovedtrekket, som er helt GRUSOMT å ha på, og mitt ene revnet nå i kveld....!)
I spisestua jobber jeg.......
 Og her sto jeg klokken to sist natt og strøk duker og gardiner. På'n igjen i morges, for jeg har testet ett sånt "vask-hvitt" stoff som jeg bestilte på Nettet. Er så plaget med at ting blir misfarget med tiden, både håndklær, kluter og sengetøy. Nitor het det visst. Luktet grusomt, men det virket MYE bedre enn klor & Blenda.
 Utsikten her i skrivende stund er MED trekk, da man rekker litt i løpet av dagen, men sofaen har også en sovende mann på seg. Han er sur på meg fordi jeg bare vasker & tørker klærne, og legger de i en haug, ikke legger de sammen.
Jeg derimot, syns at når jeg gjør halve jobben, kan resten av familien ta siste del! (Jeg tar mine klær, hånduker & kluter da, til mitt forsvar)
Andreas har derfor stått på vaskerommet og sett film på sin nye tab, mens han har lagt sammen klær. MANNFOLK! ;)
Pytt pytt!
Har aldri vært sånn i rute før, så derfor legger jeg bena høyt og ser på at John Maclane knuser  Nakatomi bygningen. Mitt hus er ikke bra, men det huset er verre! ;)
3 comments:

 1. Hanne G.Lyngstad23 December, 2012 09:06

  he,he.Du er et arbeidsjern,og oppgaver må fordeles.har et ubrukt trekk til Ektorpsofa,2 og 3 seter,om du er intr?Kos deg i jula:)

  ReplyDelete
 2. Det stresses ikke her,heller. Kakene blir kjøpt på Rema i dag, halvparten av dukene er lagt på,doen skal en av guttene vaske (jeg sender da ikke strålen i hytt og pine!),badet skal Meta-mannen ta og jeg skal slenge over gulvene. Og jula kommer åkke som.

  God jul til deg og dine.:)

  ReplyDelete
 3. God jul ønskes deg og dine!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)