Tuesday, June 25, 2013

Møkkabransje!!!

Jeg skulle så gjerne ha spredd litt glede, men har i de siste dagene plukket av 3 store bæreposer med bladverk av klatrerosene mine, fordi de har blitt befengt med roserust, har såre fingre, og er ganske lei. 
I tillegg føler jeg med dolket i ryggen av noen jeg betraktet som en god venn.
Mitt råd: Ikke begynn i denne bransjen her! Selg heller noe som passer til menn, for de er anneledes enn kvinnfolk. Vinsjer og skuretreskere, foreksempel. Kjøle fine greier!!!
 Gledet meg til å komme på jobb og ommøblere i butikken, og gi plass for de nye varene som kom i dag, men endel av gleden forsvant akkurat.
 Kos deg med bildene fra min romantiske glassveranda, mens jeg irriterer meg over krøllene på teppet og trøster meg den nye katalogen til min favorittleverandør.
Julevarer skal bestilles inn. Jul(i) nærmer seg jo.... ;)


5 comments:

 1. Æsj, rust hadde jeg å for to år siden, jeg bare kvittet meg med rosende som var angripet, ikke mye moro, men i år startet jeg på nytt igjen, rust er noe forferdelige greier, jeg snakket med blomster Finn om det, han som rådet meg til å bare ta det bort, å ikke la et blad falle på bakken i jorda, da er det smitte fare,
  Trist når vennskap ikke holder,
  Ha en fin natt,
  Klem

  ReplyDelete
 2. som du fjerner bladene fra rosebuskene dine bør du fjerne *rust* fra dine omgivelser. Folk skal støtte men som river deg ned er ikkje verd din tid og energi.
  Trist når det skjer,men best å vite hvor man faktisk HAR folk....

  Lykke til ;)

  ReplyDelete
 3. Ja vi menn er og blir noen herlige skapninger som man alltid kan stole på :)

  Men jeg synes jentene er greie jeg!
  (i 9999 av 10000 tilfeller)

  ReplyDelete
 4. Falske folk er fæle, uansett "bransje"..

  Men husk at mange av oss andre syns du er ei kjempeflott dame, med kreative evner uten like innenfor interiør og hage. Du har en energimengde som ikke likner noe, hadde du solgt det på boks hadde du nok blitt rik!

  Samle på positive folk og positive meninger er bes, men de negative sitter ofte hardere i. Men du snur nok dette også :)

  Ønsker deg en strålende flott dag! :)

  ReplyDelete
 5. Så trist å bli sviktet av en som var en venn. Har opplevd det selv.
  Ikke gøy.
  Stå på du, du har så mange andre som virkelig bryr seg.

  Stor klem fra Kirsten

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)