Saturday, June 29, 2013

Nytt hode ønskes kjøpt!

Har hatt en veldig hyggelig dag i butikken, og mengder av fornøyde kunder. 

Vel hjemme til casa de la grisehus, har jeg totalt klappet sammen og kapitulert, med en neve hodepinetabeletter i magen. 
Lykkelig og fornøyd, men med kraftige smerter. Den siste tidens mye motgang har nok gått litt innpå meg, og jeg tror jeg har vært litt anspendt i dag, for å ikke gjøre noen misfornøyd. 
Facebook er en suveren ting for små butikker til å nå frem til folk på en enkel måte, men også svært enklelt å klage over den minste lille fluelort som en aldri hadde orket å gjøre noe med om en faktisk måtte ringe. 
Frøken Følsom 1. og Frøken Følsom 2. har stanget hodet i veggen ett par ganger de siste ukene, for å si det slik! ;)
I dag fikk jeg derimot riktig mange positive tilbakemeldinger, som gjør meg kapabel til å ta fatt på en ny uke på jobb. :)
Akkurat nå sitter min kjære og ser på Pirates of the Caribian, og jeg er nok litt slik som Jack Sparrow. Passe gal, uredd og veldig vimsete......
 Har sikkert ti blogginnlegg oppe i hodet, men ikke alltid nok tid til å lete etter passende bilder, samt få skrevet. Ingen fare for at jeg er tom for ideer, selv om det har vært ett par kjedelige blogginnlegg den siste tiden.
 Dagens bilder kommer fra butikken, av en klokke jeg fant på min oppdagelsesferd på lageret i dag, samt ett bilde som jeg syns er utrolig flott. (Og stort!)
 I morgen kommer det nok noe nytt fra huset mitt, for jeg har bevilget meg noe småtteri fra butikken, som lønn for ukas 6 dagers stev. ;) (og litt til hagen)
Ha en flott helg videre!

1 comment:

  1. Jeg synes det er så spennende å følge bloggen din. Du legger ingenting i mellom og sier i fra når ting virkelig har vært dritt. Mange artige kommentarer har du også til husets mas og kjas. Spesielt ålreit er det når du er ærlig om kunder som ikke helt gir deg det du er ute etter m.t.p salg o.l. Jeg håper at ting ordner seg for deg fremover og at ting kommer til å skli litt lettere :) Jeg heier i allefall på deg som skriver en underholdende og interiørfylt blogg :) Takk for meg... hehe

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)