Monday, November 25, 2013

Mine design-klær!

I denne heftige debatten om dyre merkeklær til barn, vil jeg vise frem det plagget Leon eier, som jeg er mest stolt av! 
Ingen Burberry, Ralph Lauren eller Canadian Goose på de stakkars ungene her i huset, nei men ekte hjemmestrikket genser med traktorer på, fra Bestemor på Hoem!!!
God og varm, og klør ikke. Kjempefin, syns jeg! :)
Er ikke alle barn som har en bestemor som strikker lenger, men alle ungene mine er heldige der. 
I skrivende stund venter også noen på at hennes baby skal komme til verden, og reise hjem fra sykehuset i dette nydelige settet:
Den kunnskapen, kjærligheten og håndarbeidet som er lagt ned i dette, betyr mye mer for oss i vår familie, enn ett merke fra en designer vi aldri har møtt. Pengene har det bedre der de får vokse seg gode og fete de. Det kommer jo en dag at Jr ikke lenger passer inn i disse klærne også, og kommer og vil ha bil, kræsjer den, og vil ha ny! ;)

Mitt flotteste antrekk er bunaden min.
Mine foreldre, og mine flotte søsken da lillesøster Mona ble konfirmert for 7 år siden.
Ikke fordi at den er så utrolig unik og har ett fantastisk design, men fordi det er mamma som har sydd hvert sting i den, og at den er laget til nettopp MEG!
Min eldste datter har også fått bunad nå, og jeg har penger oppspart til de neste to som skal ha sine samme vår. Kjøpt ferdig brodert, koster de vel en 35 000,- ;)

2 comments:

  1. Yes! Håndarbeid og tradisjoner er såvisst mer verdt enn dyre merkeklær. Jeg tok avstand fra det allerede da jeg var tenåring selv, og har alltid likt gjenbruk og redesign. Barn skal ha komfortable, varme og morsomme klær, og det er viktig at de setter pris på nettopp det som det er lagt sjel i- som den herlige genseren. I like :)

    ReplyDelete
  2. enig med deg og dessuten ofte lages design klær på måter som ikkje er bra for dyr :( tenk type pels og angora

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)