Sunday, November 24, 2013

Søndagskos....

Å være (nesten) hjemme alene på en søndag, og få sitte i ro og mak og studere møblekataloger, og google etter flere bilder på Nettet, er bare deilig. 
I natt har det blitt hvitt igjen ute, og lysten til å gå ut og pakke ned det siste fra hagen = 0.
Med fyr i ovnen (den hersens design-varmepumpa har streiket IGJEN!!!) og duftlys tent, er ikke verdens så værst likevel. 
Dufter litt kvalmt fra boksen disse, men utrolig god tent i stua!
 Planlegging av adventsdekorering er underveis, og en av mine nye stjerner i butikken, fant veien hjem til Paradiset i går. Likeså det lange kunstige gran-girlanderet. Over 180cm og koster bare 298,- Ikke ille når det ser så ekte ut! :)
 Stjerna passer godt til mine nye puter, med broderi og paljetter på seg. Syns enkelte er litt i overkant tidlignår det gjelder å pynte til jul, men jeg gleder meg til å få lys i spisestue-vinduet.

En Azalea fikk også bli med meg hjem fra byen i går. Den andre planten der har jeg hatt i 15 år, faktisk! ;) Skal være glad om jeg klarer å holde liv i Azaleaen i 15 dager... ;)
Nei, man må vel bare begynne på middagen snart.

2 comments:

  1. hvis gubben hadde akseptert å bo sånn hadde eg vært lykkelig,men her slites vi mellom det å inngå kompromisser og hele tiden prøve å møtes på midten, men det er vanskelig når Fransk landstil og shabby chic og antikk møter stål og høyglans og minimalisme

    ReplyDelete
  2. Så koselig du har det hos dæ, ha en fin søndag videre, hilsen Lisbeth:)

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)