Wednesday, May 4, 2016

Drømmedag!

Hva er vel ikke bedre enn å våkne til strålende sol, og vite at en har fri hele formiddagen? :)
Etter at ungene dro på skolen, var det bare å hoppe i arbeidsbuksene og finne frem hansker og beskjæringssaks. 
Hagen begynner å komme seg etter en sein vinter, og jeg er temmelig ajour med det meste, -har bare ikke flidd dammen, men tenker jeg tar det enkelt i år. Rake opp løvet og ignorere resten. Vannliljene må jo også ha litt "mat" ;) 
 Når man har en jobb som tar så mye tid som min, må man forenkle stellet av hagen, og ett av inngrepene jeg har tatt er å plante mye hasselurt under busker og hosta for å hindre ugress i å spire. Ugresset kommer jo via luften og trenger lys for å etablere seg. Hasselurten vokser så tett at ingenting kommer opp. Vintergrønn er den også, -iallefall her på Vestlandet.
 Jeg har ikke så mange prosjekter i hagen i år, men har ideer til noen skulpturer jeg har lyst å lage, så det håper jeg får tid til. I tillegg må jeg prøve å finne plasser å parkere flere klematis, for jeg fant selvsagt en i en potte under en busk som ikke kom i jorda i fjor, og det forundelige er at jeg ikke klarte å gå tomhendt forbi de sist jeg var på hagesenteret heller. Bombe!

Deilig med en liten kaffepause i hagestua, -da med døra åpen! Det blir fort varmt når sola står på.
Kruset mitt finner du HER :) og kjøkkenstæsjet finner du HER.
PS Har Hosta til salgs også i år om noen ønsker.

2 comments:

  1. Hei, er det kuleprimula de hvite kuleblomstene, eller hvit allium. Synes den er tidlig ute med blomster. Alltid spennende å følge deg i hagen.

    ReplyDelete
  2. Hei, er det kuleprimula de hvite kuleblomstene, eller hvit allium. Synes den er tidlig ute med blomster. Alltid spennende å følge deg i hagen.

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)