Thursday, May 12, 2016

Hvor ble dagen av??

Sol og sommer, og stuck på jobb, heldigvis er kveldene lyse, selv om klokka virker som den går dobbelt så fort. 
Lovte ett hagebilde! 
 Mine fylte narcisser er så innmari fine, og dette er trolig det året de har fått stått lengst, da de knekker så fort når de blir fylt av regn. Det har jo ikke regnet noe særlig denne uka, så de strutter formelig her!
Jeg satte ikke tulipanløker sist høst, men det skal jeg gjøre i år. Trenger litt mer farge i hagen på våren. Kun de hvite tulipanene som kommer skikkelig igjen år etter år, syns jeg.
De hvite kuleprimulaene mine frøsår seg selv, og er supervillige. Jeg har de mange steder i hagen.

I dag fikk vi 3 paller med utekrukker på jobb. De var skikkelig solide, tunge og utrolig store!


Knipset dette bilde av Leon i full fart, -bare for å sammenligne størrelsen. Leon er straks 7 år og ingen liten gutt lenger. I tillegg er det en potte som er større enn den til venstre, -den kunne jeg nok ha plantet Leon i, men jeg syns han vokser fort nok lell.
Andreas har revet det primitive vedskjulet i bakgården i dag,  tatt mål av alt som skal belegges med terrassegulv, og sendt prisforespørsel. Jeg er villig til å jobbe døgnet rundt i flere uker for å få råd til å kjøpe plastgulv, for jeg har overhode ikke tenkt å skure og beise verandagulv når jeg blir gammel. Vi får se hva de blir til. :)
Men nå er det senga! 


1 comment:

  1. De kuleprimulaene er jo helt stunning- må ha sånne jeg også, og den krukka på stolpe var lekker. Sitter den fast på sokkelen?
    Ha en in dag. TORIL

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)