Friday, May 27, 2016

Tror jeg legger ned butikken!!

Jeg må bare si at er det noe jeg hater mer enn brunsnegler i hagen, så er det regnskap og varetelling. 

To ganger i året sitter jeg og river formelig av meg håret, og truer med å legge ned hele butikken, og begynne å kjøre lastebil, eller noe, for jeg er så lei av Statens petimeterkrav av regnskapet. Selvsagt forstår jeg nødvendigheten av det, men jeg er definitivt ikke skapt for å sitte på en stol og glo på tall og kollonner....
I tre dager har jeg sittet inne, med disse hersens varetellingslistene som manglet omtrent fire hundre priser, mm, -enda jeg trodde jeg var nesten ferdig i januar. Dvs i går MÅTTE jeg ha noen timer i hagen, -og satt da oppe halve natten i steden. 

Det flotte er at jeg nå er ferdig med den biten, og slenger resten over til regnskapsfører som iherdig har prøvd å vise meg litt hvordan dette fungerer. Jeg får omtrent samme følelsen av å prøve å klare meg bokføring som første gang jeg skulle prøve å kjøre bil. Nå er det slik at jeg MÅ ha bil, men kan faktisk betale andre for det aller værste papirarbeidet, så den saken var klar. 
Jeg overlevde iallefall denne runden også, og gleder meg til å gå på jobb i morgen, 40 kilo lettere over skuldrene. Tror jeg skal klare meg fint frem til jeg må begynne å lage varetellings-listene i romjula. 5 liter vin og 3 bokser pepperkaker, så går det vel på sett og vis.....
I morgen kunne jeg da i teorien ha kost meg i hagen, men dessverre er det slik at når hushjelpen har vært opptatt med andre ting, så har familien min gjort alt de har kunnet for å produsere mest mulig møkkete klær, og grisete gulv. Om jeg i det heletatt klarer å komme meg bort til vaskemaskina i morgen uten å bruke greip eller vadere, så blir det husmorpoeng til meg!

Fredag er også taco-kveld, -så jeg kommer til å true med å lage stekt torskerogn i steden,  om ingen vil hjelpe meg. Det er det nemlig bare jeg og Leon som liker!
Men nå må jeg finne senga!
Bildene er knipset i hagen i en av mine pauser i dag! :)


No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)