Sunday, May 8, 2016

Helgesyssler

Ikke vet jeg hva det er med meg å knipse bilder av hagen, men når jeg holder på  med noe, glemmer jeg det helt, -både å ta bilder og spise!! 
I dag har jeg vært en liten tur på hagesenteret og kjøpt inn litt sommerblomster, og plantet ut. Det er jo litt tidlig, men blir det kaldt igjen, slenger jeg jo bare pottene inn i hagestua. Tar det ikke så tungt. 
-Bilder derimot fikk jeg ikke tatt, derfor ble det ett bilde fra 21 mai 2014 med både lekebøtte og barnetrillebåre. 
I går var vi i konfirmasjon, og jeg skulle jo ha på meg bunaden. 
De siste årene har jeg og yngste søsteren min byttelånt vest, for hennes var for stor for henne, og min for liten for meg, men nå har mamma sydd om begge, så jeg har fått min tilbake. Jeg var litt spent på fredag da jeg prøvde den på, for mamma sa at nå er den max utsydd....(!) Jeg fant ut at det gikk helt fint om jeg holdt inn magen og ikke spiste noe på hele dagen. 
Heldigvis var det ikke så ille når stakken kom på under og presset sammen min sofagraviditet, -men skal si det var godt å komme i kosebuksa da jeg kom hjem. Må nok trimme mer!!
Den dagen jeg blir fotomodell, er det moderne med kink i nakken! *Oppgitt* Jeg er håpløs på bilde, men måtte nesten vise frem bunaden min da. Mamma har jo sydd likedan både til seg selv, til meg og alle de 3 søstrene mine, + Nathalie. Nå har hun begynt på den første til tvillingene som konfirmerer seg om to år. Det er en Romsdalsbunad og varianten heter Bolsøy.

I kveld gikk vi alle sammen trimtur opp på Kammen, og da måtte vi selvsagt skrive oss inn i boka. Maria er litt mer fotogen en sin mor, og utsikten var så nydelig. Øya midt på bildet er forresten Bolsøya.
Håper på finevær også i morgen, og må vel prøve å knipse noen nye bilder av hagen. :)
Ha en flott uke!

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)