Thursday, December 27, 2007

Julen 2007

Som vanlig feires julen hos bestemor og bestefar i Fræna. Hele familen er samlet, og treet trenger egentlig både kjeller og loft for å romme alle pakkene!

Rett før gavene skal åpnes, er tvillingene særdeles gode venner! (bildet er lånt fra bestemor! -hennes PC som brukes nå!) Alle 3 englene mine, bestemors eneste barnebarn foreløbig, men med 3 andre døtre, samt en sønn er det vel bare snakk om tid.... (jeg er litt eldre enn de 4 søskene mine...)

Julen vært ganske tradisjonell, bortsett fra ett par ting: savn av tante Tonje som studerer i USA, og opptil 12 varmegrader ute!

Gavene flotte og mange, og for uten boken "Franske Stemninger" og ny mobilteleforn, fikk jeg gavekort på en interiør-forretning i Molde fra Andreas, kjæresten min. Butikken hadde halv pris på alle varer i dag, så jeg var veldig heldig! For mitt gavekort på kr 500, fikk jeg altså varer for 1000 kr! Genialt!!

Jeg brukte visst 40 min. i butikken, sa Andreas som tålmodig ventet i bilen.

Det ble en god del fattigmannssølv da.... ;) Var på jakt etter lysekrone, men de lampene de hadde, passet ikke over salongbordet mitt. (men passet derimot perfekt i hallen i mitt neste hus....! Kanskje jeg må skaffe meg tomten først!?!)

Forresten har Andreas fått seg jobb i Molde nå, så han flytter fra meg. Forhåpentligvis blir det ikke så altfor lenge til vi flytter etter, men jeg vurderer skole til høsten hjemme i Trøndelag, så vi får se. Tar sikkert litt tid å finne den rette eiendommen her nede uansett. (Andreas trenger garasje og uthus større enn ett sirkustelt, og jeg hage som en golfbane....)

Ellers har jeg tre andre gavekort å bruke de nærmeste dagene, samt penger fra bestemor. Så det blir litt mer pynt og stæsj, nytt sengetøy og noe på Elkjøp.

Ønsker alle som er innom en fortsatt gledelig jul, samt ett fortreffelig nyttår!!

3 comments:

 1. Koselige bilder, tenker bestemor syntes det var stas med så flotte barnebarn på besøk.
  Gavekort er kjekke saker ja, har et som skal brukes snarest på hobbyforretningen i byen;0)
  Hvilken skole er det du vurderer begynne på?
  Ha en fortsatt fin romjul!

  ReplyDelete
 2. Koselige bilder!
  Er så kjekt med gavekort, eller penger! Får jo dobbelt så mye som før jul:o))

  God helg til deg!

  ReplyDelete
 3. Fortsatt riktig koselig jul til deg også Nina. Nydelige jenter, og så høres det nå ut som om du har det som plommen i egget :-)

  Går ikke glippav stort i Orkdalen i alle fall :-)

  Ha det fortsatt fint og kos deg du.
  Klem herfra.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)