Saturday, December 8, 2007

Verdens kjedeligste blogger....!

Den siste uken har jeg ikke hatt overskudd til å ta bilder, -dvs: rydde klart til å fotografere, siden det ligger litt rot over alt! (sånn som det blir når en pusser opp og pynter til jul på en gang!) Derfor jukser jeg, og legger ut noen flere bilder fra forrige jul i steden!

Så langt tilbake som jeg klarer å huske, har min mor laget juledekorasjoner av granbar, lys og dilldall, så for meg er det ikke jul i huset før de hjemmelagede dekorasjonene er kommet på plass. Mamma satt alltid lille-julaften med dette, men hun har som meg nå begynt tidligere, for det er nok å gjøre den kvelden! I tillegg er det også veldig godt å sette seg ned å kose seg med ett glass vin også...
Etter at jeg flyttet til Trøndelag og er borte hele eller halve julen, har jeg begynt å lage disse dekorasjonene tidligere og tidligere. Siden jeg får julebesøk fra Molde neste fredag, har jeg som mål å få gjort dette den kommende uken. Jeg både lager dørkranser og dekorasjoner til megselv, svigermor og bestemødre, bruker jeg helst to kvelder på dette. Så med denne nisseproduksjonen hengende over meg, håper jeg at jeg denne uken har laaange timer...

Skulle brodere og applikere sånne kopphåndklær til svigermor til jul i år, men det ble bare med tanken....! (mine som jeg laget for noen år siden, ligger fortsatt i skapet og venter på at jeg bestemmer meg for om jeg SKAL ha rød jul på kjøkkenet i år, eller ikke... )
Ungene er hos bestemor i helgen, siden faren er på Nordsjøen og jeg har fri fra butikk-jobbing.
Første helg uten unger på 4 uker, så dette blir vel litt rart. Håper jeg klarer å utnytte helgen maksimalt til kos og nytte.
Ønsker også eventuelle besøkende en riktig god helg! ;)

8 comments:

 1. Kan ikke annet enn le når jegleser her, for du er akkurat slik jeg husker deg, superstressa, og høyt og lavt til alle tider. Senk skuldrene, og ta livet litt mer med ro, der blir jul allikevel. Klem fra meg!

  ReplyDelete
 2. Du må STORKOSE deg i fred og ro denne helgen. Takk for koselig hilsen på bloggen. Du spurte om lyskulene og hvor de er kjøpt; Mine lyskuler er kjøpt på Bohus og koster 99 kroner per stk. De har noen større også, som kostet 149 kroner. Håper du får anledning til å lage noen granbar dekorasjoner... Det må innrømmes at jeg også skulle ha laget noen sånne--men heldigvis har vi enda god tid:) En riktig god helg ønsker jeg deg...

  ReplyDelete
 3. Hei! Jeg gjorde det så lett som å spraye på den bil lakk!! Enkelt og greit;) Ha en fin lørdagskveld!

  ReplyDelete
 4. Koselige bilder selv om de ikke er fra i år!!

  Klem Anita

  ReplyDelete
 5. Så godt å høre at det er noen som tar godt vare på gamle tradisjoner med å lage juledekorasjoner selv,det er jo kjempekos å holde på med også.Lurt å starte litt før lillejulaften med det,den kvelden skal det være bare kos,ihvertfall er det det jeg sier til meg selv hvert år...Kos deg med pyntingen:)

  ReplyDelete
 6. Trøst deg med at du er ikke alene om å ha mange baller i luften på en gang, og tid som ikke strekker til. Jeg får bare mindre og mindre nattesøvn alikavel er det masse som skal gjøres. Du har fine julebilder, tipper det blir litt rødt på kjøkkenet i år også jeg.
  Men prøv å kos deg i kaoset da;0)
  Klem fra meg!

  ReplyDelete
 7. Hehe... Utrolig spennende blogg til verdens kjedeligste å skulle være ;) Jeg linker iallfall, og kommer inn for å kjede (les storkose) meg igjen.

  Lekkert har du det :)

  Lene

  ReplyDelete
 8. Oi oi oi,her var det så mye fint å kommentere at jeg får problemer med å huske alt! Elsket det blå soverommet! Og kjøkkenet,og nissene og stua og ikke minst låven med innbo og skilt!:)

  Så kommentaren din på sida mi. Jeg var på party med en venninne hos søstra henes som hadde en arbeidskolega som kjente ei dame som forhanldet-puh!..innviklet som du skjønner;) Vet ikke hvem dama er,jeg og venninna mi fikk levert hver vår stake og begge var det feil på. Selve stanga som en skrur fast er støpt skjevt. Irriterende for syns den staken er så fin!

  Ha en fin Lucia dag i morgen;)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)