Tuesday, December 11, 2007

Julestrid...

Sånn ser det altså ut på kjøkkenbordet mitt nå....

Heldigvis ser benken LITT bedre ut da! ( Nei, jeg har IKKE laget meg trolldeigkrans nå, selv om jeg lager nisser... -dette er en som har overlevd i hvertfall ti år! Husker ikke når jeg laget den)
(litt reklame for Perfect Home på kjøkkenbenken også! ;) venter en meeengde nye varer mot slutten av uka!)
SE! Jeg har fått nye taklister!!!
Disse listene er over 10 cm brede og er ett herk å kappe, men de er så utrolig flotte!
Endel av muggesamlingen min troner på øverste hylle. Noe gammelt, noe nytt.
NB. Skapene her er IKKE ryddet og vasket enda... (Soldaten skal gjøre det den her uka!)
-jeg er nemlig opptatt med alt annet!!
Som feks. å lage nisser....
Disse holder jeg på å male nå. Damene er IKKE trommeslagere, men strikke-nisser. Strikkingene blir påmontert etter at de er malt, selvsagt.


Noen ferdige som står for salg i fjøsen.Her er grunnen til at kjøkkenbordet mitt ser bomba ut!
To dekorasjoner er ferdige, men må ha minst to til + noen kranser. (tom for egnet bar akkurat nå, men skal ikke ut å handle enda.)

3 comments:

 1. Hei hei,så koselog du har det på kjøkkenet ditt,og de taklistene gjorde seg virkelig flott.Likte de nissene du lager,supersøte er de,du er sååå driftig at jeg blir helt matt..Ha ei fin uke:)))

  ReplyDelete
 2. God deal med en P.H. forhandler har jeg jo ikke, er bare gratis reklame herfra hehe.. Men skulle gjerne sagt et ord til de som har lagd den kjøkken serien som både du og jeg har, alt er jo for lite! Brødboksen, kaffe, sukker og mel-krukkene rommer jo ikke en pose engang-ergelig;-p
  Fine taklister, fint kjøkken også, ønsker meg nytt jeg også. Det blir et herlig kaos når en lar kreativiteten styre, men du har jo lagd mye flott da, de trolldeignissene er så søte:0)

  ReplyDelete
 3. Så nusselige nisser du har produsert! Trolldeig ja.... har en mama som hadde trolldeig på hjernen en tid, alt ble laget i trolldeig! Men det er jo gøy da!!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)