Thursday, September 24, 2009

En tabbe!!

Nina har gjort en aldri så liten tabbe!
Jeg har nemlig bestilt denne bokreolen til butikken min, som jeg nå er temmelig sikker på at vi ikke klarer å få inn i rommet pga størrelsen!
Vi fikk den inn i gangen, men her er det jo normal takhøyde så det var ikke noe problem å få reist den opp. I butikklokalet er takhøyden 226 cm, 7 cm for lavt.... Andreas har heldigvis en teori om han skal klare det, men jeg tenker på alternative løsninger allerede.
I mellomtiden får den stå på vent i gangen.
Jeg har bare slengt oppi noe som ikke har noen fast plass enda, bare for at den ikke skal stå helt tom her. Får vel snart noe mer spennende å putte inn i den!
Jeg har også fått noen nye lamper, for jeg fikk bestilling på to for en kunde og det var flere i ett kolli. Nydelig fot som passer innmari godt inn i huset mitt.... (-lyst på!!)

Benken som skimtes på bildet kan også bestilles av meg, mens jeg selv kjøpte den før jul fra den tidligere forhandleren av Country Corner)

Jeg har nå grunnet og malt taket i mitt lille butikk-lokale.
Ble tipset av Marita til å male to strøk med sperregrunn på tak og vegger, for å slippe at gulheten i panelet trengte i gjennom malingen og laget gule skjolder. Med denne grunningen slapp jeg også å bruke kvistlakk, og det holder med ett strøk maling på veggene tror jeg, siden disse skal være silkematt.
Jeg venter med å male veggene ferdig til de har revet og lagt nytt gulv, men taket har fått ett strøk med høyglanset hvitmaling. Mulig jeg må male ett til, men jeg får se når det tørker.
Det er ikke store rommet, men det skal opp en hylle fra gulv til tak rett bak meg der jeg står og tar bildet (over) her. Blir det for lite, får vi ta i bruk andre rom i huset i tillegg! Lagerplass har jeg heldigvis nok av i kjelleren, og det er ikke mange meterene unna!

En ting jeg vet med sikkerhet er at jeg aldri skal bli elekriker!
Jeg har nemlig angst for ledninger, og nekter å koble ting med for mange elementer (-tenker tv/surround/stereo ol.)
Dette blir jeg i allefall kvalm av!!
Ellers må jeg takke for hyggelige mailer og kommentarer, og jeg håper jeg får noen timer i morgen kveld til å kose meg og svare på de jeg ikke rekker i kveld. Det er innmari motiverende og oppmuntrende med sånne tilbakemeldinger, bare så irriterende at jeg ikke selv rekker over alle de jeg skulle ønske (jeg besøker, men ikke skriver bestandig) Det finnes nemlig begrensninger, selv om man har to armer og ett (nesten) friskt hode....! ;)
Når man driver med forskjellige prosjekter er det alltid noe som må vike. I dag har jeg ryddet og vasket rundt huset, samt laget skikkelig hjemmelaget ball til middag, + malt ferdig butikk-rommet og skrevet en bestilling på kort & småtterier. Ingen tid til blogg-runder.
En annen dag kan jeg rekke enda mer, og ty til verdens kjæreste ferdigpizza til middag! Grandiosa!
NB
De jeg har lovet pelargonium-stiklinger får vente til over helgen, for jeg vil ikke at urotede planter skal risikere ligge på posten over helga.

11 comments:

 1. Så fin reol!! Jeg håper - og tror du mener takhøyden er 226 og IKKE 126 ;) Ellers tror jeg kanskje det blir dårlig med kunder i butikken din! Hehe.. Natta :)

  ReplyDelete
 2. Oj da. En aldri så liten ( 7 cm) blings ja. Han fikser det nok. Ang. elektriske greir jeg har også fullstendig skrekken for det der. Det er mye vi fikser Nina men det der gikk vi aldri noen god skole i gitt. hihih.
  Natta klem!

  ReplyDelete
 3. Ser for meg 126 cm hi hi. Får håpe gubben klarer å fikse skapet då :)

  ReplyDelete
 4. Hei...skal sende bildet til deg...ferdigsnudd,det var en liten blunder :)
  Angående reolen...går det ikke bare å skru av kulebena så lenge ,til du får deg annet lokale?
  Hvis ikke ,så kan jo jeg overta den...så kan du få en av mine syrelutede.....haha !
  Klem fra mamma <3

  ReplyDelete
 5. så synd med den reolen da, den var nyyydelig ;)) blir så spennende å se når shopen din blir fredig, blir sikkert kjempekoselig... Har vært inne på tanken selv, men blir vell ikke med det første . . .Men gleder meg skikklig til å se din lille butikk !!!

  ReplyDelete
 6. Tror nok det blir en løsning på de 7 centimetrene,for bokreolen var kjempefin!!
  Gleder meg til din lille butikk har åpnet.Da skal jeg ta turen over fjorden på besøk !! :)
  Du er ikke den eneste med angst for det elektriske.Ikke lenge siden mannen her i huset lå en natt til observasjon på Molde SH..-Han skulle jo "bare" lodde en lampeledning..Nei takke meg til en elektriker hehe ;)
  Go helg til deg & dine :)

  ReplyDelete
 7. Håper det blir en løsning og det blir det helt sikkert:)

  Synes du har vært flink jeg-

  Herlig bilde av en skjønn gutt i vognen sin på ett tidligere innlegg-

  Kos dere i helgen

  klem fra Eli

  ReplyDelete
 8. Sikker på at butikken blir knall fin. God helg.

  mistin

  ReplyDelete
 9. Kjempefin relol!! Det ordner seg sikkert. Noen ben eller noe som kan kuttes og litt sånn? Lykke til med butikken!!

  ReplyDelete
 10. Reolen er lekker !!!
  Er sikker på at din handyman ordner dette ;)
  Jeg gav 450 kr for vinduet... For meg er det et kupp, vet jo ikke hva de ligger på, men jeg MÅTTE ha det ;)

  ha en fin dag videre :)
  Klem,Kari

  ReplyDelete
 11. Synes den hylla ble fin i gangen også jeg da! Kanskje den ikke kommer lenger?
  Spennende med butikk! God helg!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)