Monday, September 21, 2009

Jeg begynner å se enden....

Glassverandaen min er en utrolig koselig sitteplass, og i dag har vinduene blitt kvitt noe maling, fluelort og pussestøv.


Det tragiske med bildet over er at det mangler sprosser.
Når en er vant å se det med, virker det utrolig tom uten og det er virkelig stor forskjell.

Soverommet har manglet sprossene siden tidlig i vår, -etter at min kjære tok ut hele vinduet og flyttet det 7 cm lenger opp. Fryktelig mye arbeid for skarve 7 cm....! Men må man, så må man!
I går fikk jeg imidlertidig disse sprossene opp igjen, etter en omfattende renovering og det er en fryd å se nå!

I morgen er de som hører til stuen også tørre, så jeg håper jeg klarer å finne de som skal hvor, og henge de opp igjen.

Å stå oppe i en stige å skrape og vaske vindu er ikke noe gøy, men utsikten er ikke så værst da, selv om hagen er henger noe med hodet etter alt regnet.
Dessverre har jeg 3 sprosser igjen å pusse, og 6 igjen å male, i tillegg til de 6 som har en side igjen. For ikke å glemme de vinduene som ikke er ferdig enda! Evighetsprosjekt syns jeg! Vil mye heller pusse opp i butikk-rommet mitt!!

Ellers må jeg si at jeg bruker innmari lang tid på å skrive når jeg ammer Leon på den høyre puppen, så nå tror jeg bare at jeg slutter av her....!

Ønsker alle som er innom en flott uke!

15 comments:

 1. Så hyggelig du har det !
  Den lysekronen du hadde med stearinlys hvor har du fått tak i den? den var flott!

  ReplyDelete
 2. Godt jobba, det blir bra til slutt! Typisk kreativ mangebarnsmor å holde på med fleire ting på ein gang (amme og blogge), måtte flire når eg las det. Må jo nytte tida... Gledar meg til å sjå butikken ta form! Fortsatt god mandagskveld.
  Helsing kreativ 5-barnsmor.

  ReplyDelete
 3. Føler med deg, det er ett prosjekt som blir litt kjedelig når det tar så lang tid. Men resultatet blir jo knall, og er det som teller. Ellers må jeg si du hadde en herlig hage.
  Hilsen Kristin

  ReplyDelete
 4. Vakkert både inne og ute her ser jeg, enig med deg, det gjør seg jammen med sprosser, gir huset karakter det :) Fin uke!

  ReplyDelete
 5. Ja det ble faktisk forskjell! Du har jo snakket om disse sprossene men jeg har jo ikke det selv, så jeg har tenkt at så mye gjør vel ikke det! Men jeg ser jo nå at det blir nydeelig med de på!Hmmm, fikk lyst på det selv jeg nå...fnis. Ha en herlig uke og kos deg med nurket. Klem fra Linda

  ReplyDelete
 6. Hei!
  Så fine bilder du viser.

  Ha en fin natt :-) Håper alt står bra til med dere alle ?

  Klem J

  ReplyDelete
 7. Ja det er såå fint med sprosser! Kunne aldri hatt vinduer uten sprosser jeg.

  Skal si du står på altså, småbarnsmor,, pusser opp og starter butikk! hmm.. det hørtes da merkelig kjent ut.. Åja, det er jo akkurat som meg det..ha ha ha... Jeg er og sånn som ikke klarer å sitte stille for lenge, må ha noe å henge fingrene i!

  Ønsker deg masse lykke til med å starte butikk forresten! Selv om det er mye arbeid, så er det såå gøy å jobbe med noe en elsker! Kos deg!


  Klem Anette

  ReplyDelete
 8. Så flott det ble!! Det var nok verdt strevet ja ;)
  Nydelig utsikt dere har fra soverommet *misunnelig*

  Ha ei fin uke :D

  ReplyDelete
 9. Sprosser er bare nydelig, blir mer romantisk syn jeg. Når vi kjøpte vårt gamle hus og skulle ha nye vinduer, ble det kjøpt ferdig malte sprosser. Hjelpe meg for et arbeid du har gjort, for å pusse og male disse er ikke gjort i en fei nei..
  Koselig hus, er innom deg stadig vekk, og kommer igjen jeg...
  Ha en riktig fin uke, klem fra Mette

  ReplyDelete
 10. Kjære vene.. Tror du må få medalje for sprossemaling iløpet av høsten.... Men det er rart med det, blir jo såååå fint etterpå.. kunne ikke hattt vinduer uten sprosser jeg, synes vinduene blir så nakne, og ser bare ut som store svarte hull uten..
  Synes hagen din ser flott ut, håper jeg engang kan få min 1/2 parten så frodig ;)
  Ha ei fin dag !!

  ReplyDelete
 11. Dyktige jenta!
  Blir super vakkert!
  Å alt dette mens du har en liten baby!
  Tapper du!

  Inspirerende!

  Ha en knall dag!!
  Nå skal jeg ha stor rengjøring på soverommet! Da er det sååå god å legge seg i kveld:)

  God klem til deg:)

  ReplyDelete
 12. Så flink du er Nina, du har alltid 100 baller i luften på en gang. Blir jo sliten bare av å lese om alle dine gjøremål, hehe^^,)
  Det er godt jeg har bestilt vedlikeholdsfrie sprosser til de nye vinduene for jeg misunner deg ikke den jobben du har med å skrape og male.
  Men så blir det jo bare lekkert hos deg da.
  Ha en fin dag!
  Klem, Anita:O)

  ReplyDelete
 13. Tusen takk for hyggeleg kommentar!
  Eg føler med deg... sprossepussing og måling kan ikkje vere det artigaste.
  Du er eit skikkeleg arbeidsjern also:)

  Anita

  ReplyDelete
 14. I inclination not acquiesce in on it. I assume polite post. Expressly the designation attracted me to review the whole story.

  ReplyDelete
 15. Nice fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)