Monday, February 11, 2013

Kræsj!

For å prøve å muntre meg selv opp, har jeg lagt ut mine desiderte favoritt-bilder i kategorien: Funnet på nettet, ukjent kilde. 
Jeg føler meg nemlig ikke helt bra, -mer som overkjørt av en veivalse, eller gått gjennom en fliskutter.....
Følelsen av å bli lurt, misbrukt, utnyttet, ribbet og flådd, -for ikke å glemme steinhakke dum, er ikke akkurat en stor glede!

I forrige uke var jeg forbanna og sint. I dag på vei hjem fra jobb tenkte jeg: Å så befriende det hadde vært å bare kjøre rett i bergveggen! 
Siden jeg faktisk er litt mer oppegående enn som så, skjønte jeg at nå var det bare å gire ned og gjøre ingenting, bare plastre den lille stoltheten jeg har igjen, og ta til meg lærdommen over hva jeg IKKE skal gjøre igjen.
Det er nemlig bare slik at det er ikke alle en kan stole på her i verden. Dessverre.

Så nå sitter jeg og gruer meg til i morgen. Har hjertebank, vondt i magen, skjelver og har lyst å grine. Ingen har dødd, -men følelsen er der, og det tragiske er at om jeg hadde tatt EN telefon en gang i sommer, -så hadde jeg sluppet dette!!! *Banner høyt*

Det eneste jeg klarer å si er at jeg fortjener faktisk ikke dette! Faktisk ikke!!
Sjebnen bestemte det heldigvis det at det også var noe enormt positivt som skjedde i forrige uke, og det har vært tanken på dette som gjør at jeg holder meg flytende, samt god støtte fra Andreas og gode venner.

En ting skal ihvertfall være sikkert!
Livet er ikke for pingler!!!

Vil du være med som tapet, kan du bare sende meg en mail!

Nina

5 comments:

 1. Uff, livet er ikke en dans på rose....men tenk på deg selv.
  Har bare 1 liv, så ta vare på det og deg selv, jeg prøver og tenkepå det da noe ikke er så bra :)

  Klem

  ReplyDelete
 2. Unner deg ikke denne erfaringen Nina. Lykke til, og håper den rette får som fortjent.

  ReplyDelete
 3. Høyres dramatisk ut, eg håpar det ikkje er noko uoppretteleg eller som får konsekvensar langt inni framtida. Sikkert ikkje mykje te hjelp i kveld, men eg les bloggen din fast og kosar meg med den og det fyrverkeriet du er som bloggforfattar. Krysser fingrane for at ting ordnar seg til slutt for snille jenter :D

  Klem!

  ReplyDelete
 4. Huffa meg, bra at du har litt fornuft mellom ørene med tanke på alle som er glad i deg. Livet er dessverre en evig lærdom og det er faktisk erfaringer av våre feiler som gjør oss klokere. Ta vare på deg selv. Hilsen fra Trondheim. Telma

  ReplyDelete
 5. Hei igjen Nina!
  Du opplever endel du skjønner jeg.

  Erfaringer er det beste vi kan få, tross alt. Det er jo de vi lærer av... positive som negative.
  Slik er livet.
  og de som vandrer gjennom livet uten hindringer, hva vet vel de om det? Livet? Det er herlig å få positive overaskelser, hva som helst. Og det er vondt å få negative. Så hva skal veie mest? Det er bare du, og ingen andre som kan bestemme.

  Men jeg tror at du med ditt pågangsmot, kommer gjennom dette som alt annet.

  :) Husk at for verden er du bare noen, men for noen er du verden!!!!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)