Sunday, February 10, 2013

Om å drive egen butikk......

Vi jobber som gale for å få butikken til å gå for tiden. Merker selvsagt at februar og snøføre ikke inviterer til den beste handelen, men det værste er nok kjedelige oppdagelser av ikke-fortjente hendelser før jul. 
Om du har vært innom butikken tidligere, vil du nok ikke få en dårligere opplevelse nestegang, det skal vi love deg!. ;)
Denne uken har vi hatt hjelp av Merethe fra dekoratørlinja ved Romsdal Videregående, og må si oss meget fornøyd over samarbeidet! 
Jeg liker unge og energiske personer, med mye kreativitet og godt blikk for det estetiske. Og de har vært virkelig flinke til å videreføre mine ideer, men også komme med noe nytt selv. Jeg rekker jo aldri mer enn halvparten av det jeg tenker, og ELSKER å få en Emily som kan ta tak i de. :)
Audny har også vært innom med nye puter, -selvkreert selvsagt! :)
Disse selger vi for henne, og ingen er helt like! ;)
 Og mye annet fint har kommet inn, -og dratt igjen.....
I de siste ukene har vi måttet sende mange pakker i posten for å klare dagsomsettingen vår, men siden Sati syns det er greit å pakke, -noe jeg IKKE gjør, går det i grunnen greit.
-Men nettbutikk skal vi ikke ha, for vi ønsker ikke å jobbe oss ihjel når andre har fri! (ferier, helligdager og søndager)
 Vi har nå funnet ett par leverandører som dekker opp det meste av det kundene ønsker, og får da bedre leveringsavtaler etterhvert. Ellers er det gruuusomt å vente på ting en egentlig skulle hatt inne i går!
 Jeg har ikke en gang tålmodiget til å stå i ro lenge nok til at kameraet kan focusere! ;)
 Men om jeg hadde vett til å holde stilt om forskjellig, hadde nok dette skiltet vært noe for oss! ;)
Det er lillesøsteren min som poserer med en hilsen til mamma og pappa! ;)
Trendeksperter som mener at vi skal dra inn bare skog, drivved og natur kan bare ta seg en lang fjelltur i Himalaya. Det er ikke det mine kunder vil ha iallefall! ;)
Bling, bling og bling! ;)
Vi liker PYNT vi, nemlig! ;)
Har litt forskjellig da.....
Og en spennede framtid....
Nye ting kommer så og si hver dag, men dessverre forfaller det også like mange fakturaer.

Rik blir en ikke på penger, -bare på erfaringer! :)

Ha en flott søndag og morsdag! 
Jeg får IKKE kake på senga i morgen!! ;)
(Vil heller ha foccacia-brødet jeg bakte i kveld VED BORDET!)


8 comments:

 1. Go for it girl! Morsdag er oppskrytt og det ble ikke noe i senga på meg heller. Så nå sitter jeg og nyter en god kopp kaffe med tilhørende oreokjeks. Men jeg har jo fått en flott Mail av en som kaller seg Andrew hvor han kan opplyse om at han og en til har fått tak i penger av en talibansk kurerer....ja her snakker vi big deal ass'....hele 11,5 mill dollar og hvor jeg da skal få 1/3 av beløpet. Så summasumarum ble jo det en flott morsdagsgave for meg. Så nå skal jg gå inn å takke han for det unike tilbudet og oppgi alle opplysninger han trenger å vite for å få pengene overført.....tror sannelig jeg gir han litt ekstra tilleggsopplysninger jeg, som personlige koder, ett. for å være 100% sikker på at jeg får de. God søndag fra den MEGET godtroende og naive fra Lillehammer som lover Nina 10% av utbyttet samt en flaske baileys.....ok, to da...."når pengene kommer på konto". Hils Andreas!

  ReplyDelete
 2. Du har ein nydeleg butikk, skulle gjerne vore der og handla. Det er fint du held deg til det du likar og har tru på. Å vere trendy er både dyrt og slitsomt. Køyrer ein personleg stil kan ein unne seg litt dyrare ting som varer og varer. Ha en fin morsdag! Mannen min har ikkje gratulert verken meg eller mor si, så festen får eg lage sjølv. Is og brownies :-)

  ReplyDelete
 3. Heisan Nina ;-) Kan jeg spørre om hva den Rosa fargen på stolen heter el nr på den ? Ååå den var bare sååå Lekker ;-) Klem ifra Ninnis

  ReplyDelete
 4. :) Nå har du det med å skrive ofte i gåter, så vi lesere skal bli nygsgjerrige osv hi hi.. jeg er ikke en av dem, men dog.
  Å drive butikk handler om kløkt. En må virkelig (etter min mening) sjekke GODT og lenge etter behov som dog er det viktigeste. Din butikke selger det vi ikke finner hverken på Kremmerhuset eller Bohus, og det gjør den jo utrolig unik. Men så er det, er Molde stor nok for den sort interiør?
  Jeg tror, helt ærlig :) at dette vil du greie. Det tar tid å opparbeide seg kunder, og da snakker jeg ikke om de kundene som du har fast gjennom nettsalg på FB. Og jeg tror også at en må faktisk lytte litt til trender, men for all del: SLUTT ALDRI MED STILEN DU HAR!! da griner jeg :)

  :=) bruk en hard hånd i alle bestillinger uansett hvor fristende de er og hvor fint du synes det er, så skal det selges.

  Men - dette greier du! stå på og jeg er ikke i tvil om at du får det AKKURAT som du vil! helt 100%

  :)

  ReplyDelete
 5. Jeg synes butikken din ser helt fantastisk ut! Skulle gjerne bare tatt med meg kofferten og flyttet inn. Hadde den vært i mitt nærmiljø hadde jeg vært en hyppig gjest/kunde. Ønsker deg all lykke med den, og salget går i været!

  Klem Maye

  ReplyDelete
 6. Tror nok att du får til butikken din. For du har mye flott som man ikke får tak i hvor som helst.

  Det eneste som er litt synd er att når man kanskje spør deg om ting og tang du har inne i butikken eller skal få inn, så svarer du ikke.
  Ser nå att du ikke er så interessert i å sende varer, så da fikk jeg svar uansett da.


  ReplyDelete
  Replies
  1. Det må jeg virkelig beklage, men det er så mye som skjer (les dagens blogginnlegg) så jeg sliter....
   Ring oss i butikken, så lover vi å hjelpe!
   (vet ikke hvor du har spurt hen, men det er på FB vi kommuniserer best, da jeg har hjelp der)

   Og vi sender varer, men ikke før jul!!!

   Delete
 7. Takk skal du ha for svar. Det setter jeg pris på.

  Kanskje jeg må finne siden din på FB da :-)

  Nå er jeg ikke inne på hva du sliter med akkurat, men jeg ønsker deg en god uke, og er sikker på att butikken får du til.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)