Monday, February 18, 2013

Sprekker snart....

 Noen vasker til helga, -andre pusser....
Vinterferien er super til å få utrettet små og store oppgaver som en ikke rekker som hektisk 4-barnsmor. Bare ett av de er igjen hjemme, og dermed litt mer armslag til andre gjøremål.
Vinduskarmen er slitt, gulnet og altfor Egghvit.
 Vips så er den Klassisk Hvit istenden. MYE bedre!
Høyglans reflekterer lyset meget bra, og denne malingen gulner ikke.
Og i vasken ligger scampien til tining.....
Min dyktige ansatt tar med seg jobben "hjem" og sitter og besvarer henvendelser på Facebook mens jeg lager mat.
Det er en utfordring å ha 17 500 tilhengere på FB, men gøy også da. Bruker minst 20 timer i uka på dette, -mest på kveldstid.
 Hjemmelaget guachemole, ajoli, foccaciabrød, stekte champinjonger,biff og scampi, og resten er innkjøpt. Glassene med oliven & mandel-pesto, samt aubergine og rød paprika, er fra butikken vår, -samt krydderet. (Anbefales!)
 En kombinert kose og jobbe-søndag, og i kveld var maten helt vellykket. Dvs etter andre runde med ajoli.... ;)
Er så mett at jeg tror jeg sprekker.....

2 comments:

  1. Bare så vidt jeg greide å komme meg opp 3 etasjer med trapper og helt frem til sofaen... den tapasen landet godt i magen og kroppen gitt :)
    Takk for deilig mat!
    Takk også til alle kunder som gjør det til en glede å jobbe hver dag og å ta den med seg hjem på kvelden :)

    ReplyDelete
  2. Mmmmm,dette så utrolig deilig ut,Nina !!!! Har du lagt ut oppskrift på scampiene,tidligere ? Isåfall må jeg lete........heheheeee,for dette må prøves !!!! Jeg maser midt i natten........lurer også på om malingen din,heter klassisk hvit ? Jeg jakter på den perfekte hvitfargen,nemlig.......og denne så jo veldig lekker ut ! Gule vinduskarmer er jo lite tilfredstillende,vet du...... :) Du er jammen dyktig i tjenesten,er nok ikke mange som skjønner hvor mye jobb du egentlig har,med butikk og fire unger,hus,og en mann :) Når du i tillegg får så mye dritt slengt etter deg,blir jeg bare helt matt......misunnelse er roten til mye vondt !!! Du får kose deg videre,med god rødvin,og hvite vinduskarmer.........hverdagslykke,heter det :)

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)