Saturday, February 2, 2013

Jeg er en heks.....

Det er så mangt en må høre når man driver i denne bransjen.
Mang en gang lurer jeg på hva det er med kvinnfolk som klarer å få seg til å si forskjellige ting.....?
-Ja, det er ikke det at jeg selv ikke sier mye dumt, men 99% av tiden er det kun meg selv jeg driter ut.
Siden jeg ikke tar meg selv så innmari høytidelig, er det greit det, men når andre kommer med utsagn til meg som er støtende og frekt, tenker jeg; Er jeg virkelig så ille??

Men etter å ha vært eksmannens heks i bortimot 8 år, skal det litt til for at det biter på meg, -for ingen er verre enn han uansett! ;) Men alikevel har vi hyggelige kaffestunder når vi møtes. Velger å tro at jeg i grunnen er en grei heks jeg da.

Samboeren mener derimot at jeg ikke kan beskrives med ett ord, så om jeg skal tolke det positivt eller negativt, velger jeg da å la ligge den død..... ;)

Dama som i dag ga meg en overhøvling på Facebook fordi hun tydeligvis hadde bedt meg slette henne fra FB-profilen til butikken min flere ganger, mente også at jeg hadde så dårlig smak, og ville ha bildene BORT fra veggen sin!
-Jeg som ikke kan finne en eneste tidligere kommentar om dette, og ikke kan gå inn å slette folk uten å skylde på trakassering og overtramp, ble litt satt ut. Særlig når dama gjentatte ganger legger ut om at bildene viser ett tydelig tegn på dårlig smak, -eller hva nå det var hun skrev, ble jeg litt irritert. Da må jeg legge til at det var ikke med hensyn til meg selv, men alle de andre tusener av tilhengere som liker stilen min, og at det er HELT feil at de skal kritiseres. (Jeg selv tåler at EN person misliker stilen, når det er 16 794 som forblir på siden min!)
Da så jeg svarte at "Ja, det er HELT ens eget valg om en vil være medlem, og jeg legger ut bilder når folk ber meg om det. Om en stakkars sjel ikke ønsker å være medlem, men heller vil komme med usmakelige kommentarer, svarer jeg bare tilbake: Synd for deg, men vi selger ikke intelligens!" 
(Siktet da til evnen av å ikke klare å trykke "liker ikke")

Konklusjonen min av dette, er at eksmannen i gunnen har rett: Jeg er en heks!
(Når han leser dette, kommer han nok til å komme med "tommelen opp"-ikon, og skrive: Det er på tide du innser det selv! -Men hadde han hatt muligheten til å ringe min Facebook"tilhenger" hadde hun nok fått så ørene flagret! ;) )

Heldigvis er det folk der ute som ønsker å ha med seg hekser på middag.
Lørdag kveld, da min kjære var på årsfest med Tools og flørtet med min blogge-venninne Lene fra Lillehammer, -som jeg har faktisk "kjent" lenger enn Andreas, men aldri møtt, ble jeg bedt på middag sammen med gjengen fra Landstil.
Guuuud så godt å kunne snakke bransjesnakk med likesinnede! -Selv om det blir som Molde mot New York i størrelse! ;)

Ja, tro bare ikke at det er gull & glitter å drive med interiør, for det er bare sååå mye rart som dukker opp. Å ha en ventil for å lufte seg når presset blir for stort er viktig, derfor kan jeg ikke forstå hvorfor det er SÅÅ vanskelig i denne bransjen??
Misunnelse, irritasjon, konkurranse og kvinnfolk. En grusom kombinasjon, og dere som drømmer om butikk må bare komme å få en uke med praksis hos oss! Hadde det ikke vært for alle de hyggelige kundene, og pene omgivelser, og god hjelp, så hadde jeg bare knekt sammen for lenge siden!

Ønsker dere en god helg, og takker Tone, Anette, Åse Karin og Sophie for en trivelig kveld. Lene også! -kommer fra han der borte i sofaen som forhåpentligvis kommer med noen meninger om meg når jeg ikke skiver lenger. ;)9 comments:

 1. Ha ha ha , nå har jeg ledd godt her i sofaen :) Synes det var knall bra skrevet til hun på facebook!!! Akkurat sånn jeg kunne gjort selv! Av og til så blir det bare FOR mye altså, og da renner det over for for de fleste av oss! Tusen takk for en KJEMPE koselig kveld på lørdagen, var såå hyggelig!!! Stor klem fra Anette

  ReplyDelete
 2. Ja du Nina du Nina, en friskus som deg er det som trengs blant oss kvinfolk!!! Livet hadde vært kjedelig hvis alle var A4 og likte samme stil. Er så imponert over dere som tar steget fult ut og tørr å satse så mye som dere gjør for å leve ut drømmen! Egentlig litt godt å ta i bruk "heksekosten" og feie for å og få ut litt røyk og damp av og till! Stå på det er som du sier ingen tvang å følge sidene hvis man bare finner "dislike" knappen da :)

  ReplyDelete
 3. Hehe, ja det kan jammen bli for mye for noen og enhver iblant!
  Jeg visste ikke at jeg følger bloggen til en heks, det er jo noe å kunne skryte av ;)
  Men kan du skjønne hvorfor folk skal være så negative? Det er vel ca sånn: Det er de med dårlig selvtillit som må rakke ned på andre for å hevde seg selv....
  Hehe... Facebook ;)

  Ønsker deg en kjempe god helg, håper den bringer mye glede :) klem

  ReplyDelete
 4. "Skratter"!!!! Nina, på tide å møtes snart! Nå har jeg møtt både Andreas og "halve" slekta hans (les: clematis-levering på bensinstasjonen på Lillehammer). Kjempekos å treffe Andreas da selv om jeg var sikker på at han var dobbelt så høy som meg, hehe. Flørtingen ble ganske så intens med tullprat og latter og en "fin" avslutning med rungende toner til Purple Rain. Eller fin og fin fru Blom; alkohol og høyhæla sko ække helt meg, men oki, jeg kom meg gjennom til tross for at jeg pr. i dag fortsatt sliter med helvetes gnagsår på føttene på steder jeg ikke trodde det var mulig å få gnagsår. Nei takke meg meg vernesko! Hils makkers så masse da!

  ReplyDelete
 5. Tilogmed snille, gode hekser må få spy utvlitt galle og eder av og til :) sånn er det bare! Det er vel det som hindrer at de sprekker av sinne!
  You go girl!

  ReplyDelete
 6. Men du må jo være en heks! Du som klarer å trylle frem den nydelige hagen din hver sommer! ;)
  Ha en finfin helg!

  ReplyDelete
 7. For det første skjønner eg ikkje kvifor ho ikkje berre "liker ikke" på sida di. Og dersom ho misliker stilen din så veldig, kvifor har ho meldt seg inn i det heile tatt? Og er det nødvendig å kommentere alt ein meiner? Det er som du seier, drite seg ut på egen hånd er ein ting, men å drite ut andre bør ein halde seg for god til.

  Håper eksmannen din tar det med eit smil, heks eller ei ;-)

  ReplyDelete
 8. Tøfft å væra heks <3 liker mennesker med meningar. :-)

  ReplyDelete
 9. Hahahaha kjempe bra. Stå på

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)