Tuesday, January 19, 2010

7 ting om meg og Paradiset du kanskje ikke visste!

Nok en dag av januar har gått, og for en gangs skyld går også denne måneden for fort.
Rekker over mye, men slettes ikke over alt jeg ønsker, i tillegg er jeg nokså lat for tiden, og det er en mulighet for at det skyldes julens store inntak av kakemenn og peppernøtter, kombinert med en deilig sofa.
Så jeg har begynt å legge litt om kostholdet, og befrukte meg selv i høy grad. Alt godt sklir lett ned i "Det store intet", som jeg kaller kjeftamentet, men jeg vet såpass at frukt kommer lettere ut igjen, enn kakemenn, når en fremdeles sitter i sofaen! ;)
Jeg er fullstendig klar over at det ikke er mulig å få bort noe som helst bare ved å sitte på rumpa, og vente på våren, men kanskje lysten til en større innsats øker ved ett sunnere kosthold!
Januar er og blir en være-lat-måned, kommer nok aldri bort fra det.

Gidder ikke engang å ta bilder mens det er dagslys, og det ergrer meg stort når kvelden kommer og bloggetrangen nærmer seg.

Lovet Randi å ta bilder av de to madonna-figurene jeg har i butikken, så det ble ett par dårlige bilder uten naturlig lys her....

Rosenkransen i betong lurte seg også med, men jeg syns den er så flott, så den fikk lov siden den også har en skikkelig Nina-pris.
Og så har jeg fått en koselig blogg-award! Jeg er utfordret av Heidis hvite perle til å fortelle 7 ting om meg selv, og det jeg tenker da, er 7 ting jeg ikke har fortalt enda.

Litt vanskelig!

1. Har nettopp blitt TV-seer for første gang på lenge! Det er Cougar Town på TVN som har fenget min oppmerksomhet, noe som selvsagt har med min aldreren og gjøre....?! Anbefales for de som føler seg noen år yngre enn hva førerkortet viser....

2. Fant nylig han vi kjøpte huset vårt av, på You Tube, av alle ting!!
Han har hovedrollen i en musikkvideo av bandet Jaqueline, og både bilen hans og datteren er med! :) For de var Paradiset feriehus, og datteren hans bodde da på det rommet som nå er Nathalies. Carl sier han er glad for at det var vi som tok over huset, og liker mye av det vi har gjort. Det var hans foreldre som bodde her sist, men hans besteforeldre som bodde her lengst.

3. Samboeren og jeg liker akkurat den samme musikken. Plasser oss i hvert vårt rom med den samme musikken, og be oss velge de 10 sangene vi liker best, tør jeg nesten garantere at listene matcher 100%. Det er nesten skummelt, så likt det er! For øyeblokket er favoritten "Morning After Dark" med Timberland ++ som er favoritten.

4. Jeg er ikke så veldig opptatt av klær, og syns mote er kjedelig, men i siste utgave av JDL Magasinet så jeg endel plagg som gav meg gåsehud!! Merket heter Staff, og bare superfint! Etter min mening mer tidløst enn mye annet. Forestiller meg dessverre at det er svært dyrt, og jeg hater å bruke penger på klær, men endel av disse plaggene har jeg virkelig lyst på, og jeg tenker egen kles-avdeling i butikken med en gang! (-for sånn er det når man bor midt i storbyen! Hmmm!) Det er bare det at å få sug i magen av å se på klær er noe som oppstår en gang i tiåret for undertegnede!!

5. Favorittbøkene mine er Millenium-bøkerne av Stieg Larsson. Og jeg kunne virkelig ha tenkt meg å torturert den griske familien hans for at de ikke lar hans etterlatte samboer utgi den fjerde boken. Får de aldri nok penger???

6. Ja, det kom frem i pungtet over! Jeg HATER pengegriske og maktsyke mennesker!!! Folk som vender familien ryggen for penger, og tramper over lik for å komme til makten! Milde Moses så sint jeg blir av å tenke på slikt!!

7. Jepp! Jeg er en person med svært så sterke meninger. Sterke følelser også, så det blir svært lite nyhets-titting på TV'n i disse dager. Er så maktesløs overfor disse stakkars menneskene på Haiti, men med en skrapet konto er det liksom ikke mye jeg kan gjøre.... Blir litt dumt å sende de en palle med skifertak liksom...

I mellomtiden får jeg prøve å holde bissnissen min i gang, og få inn noen nye varer. Dessverre fikk Andreas med seg feil pakke fra Schenker i dag, så det ble bare noen få ting til butikken (men en kommode jeg bestilte for en kunde i helga har allerede kommet!!) I morgen kommer resten, levert på døra. Dermed blir det ikke noe soving etter å sendt ungene på skolen...

Sjokoladeboks! Perfekt til å putte snopet min kjære ALLTID legger i glasskapene på kjøkkenet (så de vises, og det er ikke pent!)
En størrelse for gjennomsnittsmennesket, og en for stor-spiseren av sjokolade (meg!)

Brødboks i tre med skrift.

3 comments:

 1. Hallo du.

  Ja det var jo morsomt å lese dette da Nina, føler jeg begynner og kjenne deg godt jeg nå! hehe ;o) Litt skremmende lik meg ja. ;o) Tv har jeg aldrig tid til, altså den står på, men jeg ser jo aldri på den. Men hører mye på the voice, mye bra musikk der. Ellers lite tålmodig og sterke meninger her å ja. ;o) hehe

  Pris på brødboxxx???

  Hadet på badet.
  Ps, sjekk bloggen min da. ;o)

  Klem Simone

  ReplyDelete
 2. Hi hi like morsomt å lese noe nytt om bloggerinnen Nina !! tydelig at det florere med awarder for tiden, for jeg hadde en lik award til deg inne hos meg for noen innlegg siden hi hi koselig og deg vel fortjent ;))

  Nydelige madonnaer du viser, håper å få råd til å kjøpe meg en slik etterhvert, rimelig slunkent her etter julens handlinger (i dobbel forstand).
  Sjokolandeboxene var kjempefine !!

  Ha en super dag i paradiset !!
  Klem fra Maren :)

  ReplyDelete
 3. Grattis med Award, koselig å lese 7 ting om deg. Fine bilder du viser, likte godt Madonnaene dine.
  Alltid koselig å titte innom deg, og skulle gjerne bodd nærmere butikken din.

  Ha en strålende kveld Nina.

  Klem Ann<3

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)