Thursday, January 14, 2010

Coffee, tea or me??

Torsdag er dilledag.
Ungene har langdag på skolen, og jeg pleier å rydde og tørke støv, slik at det er lite å vaske på fredag.
Har lenge ønsket å gjøre noen med kroken der jeg har kaffe & te-utstyr, for jeg syns det virkelig var på høy tid med litt forandring. Har planer om å lage en liten hylle el. her, slik at jeg kan henge noen krus etter hanken, lett tilgjengelig.

Jeg blir ikke alltid fornøyd med forandringer, og gjør ofte om på ting jeg ikke liker. Slik så det ut i tre minutter i dag:

Praktisk men ikke Nina. For mørkt og tungt.
Har lenge vurdert å male det brettet, men det har fått blitt mørkt helt frem til nå, fordi jeg også liker kontraster. Nå, derimot spøker det for det mørke....
I mellomtiden ser det slik ut:
Alt utstyret samlet, lett tilgjengelig ved siden av Cooker-kranen, eller kvalme-kranen som en kompis kaller den. ;)
Maler jeg det brune brettet, får jeg plass til krukkene fra butikken som jeg liker innmari godt.

Krusene er også fine da.....

Mamma mobber meg for at jeg ikke kan spise appelsin, fordi det passer ikke inn på kjøkkenet mitt! ;)
Det går fint når man toner ned fargen på bildene!

Syns det er innmari fint med skikkelig duk på kjøkkenbordet, men vi griser sånn her hos oss, at jeg sverger til plast....
I dag hadde den store roser av jordbærsyltetøy på den ene siden, og en haug havregryn på den andre. Midt på var det spor av ost.....
Gulvteppe er det ingen vits i å vurdere, heller fe-rist!
;)

Jeg er nå tom for Durance-oppvaskmiddel, og rister fortvilt over fargen på samboerns innkjøpte Zalo.
Aner ikke hvor mange andre en lille, gale meg som bryr meg om sånne håpløse detaljer, men jeg aner tegningene når jeg hører at enkelte ligger søvløs og tenker på de nye lampene som er bestilt, og kan ikke vente! ;)
Til slutt ett lite skrytebilde av sjarmisen vår.
I kveld skal tante Mona passe Leon, for vi skal på kino. Mitt første kinobesøk siden Jr kom til verden, så jeg er litt spent på hvordan dette skal gå...
:)

23 comments:

 1. hihi, kjenner meg igjen.. Ikke lett å bestemme seg for akkurat hvordan man skal ha det.. men når det skjer, skjer det*ler*
  Jeg er iallefall sånn for meg at jeg får sug i magen dersom jeg laget et tablå som bare treffer meg, da vet jeg at det er slik det skal forbi*lerÆ iallefall for en stundt*skratt*
  likte det hvite brettet ditt kjempe godt..Er en stor te-elsker selv, etter å jobbet i en kaffe og te butikk i flere år har det blitt en liten lidenskap.
  det finnes jo så uendlig mange skjønne og spennende smaker der ute*smelt*
  For tiden går det mye bjørnebære te og "himlagott".. nanmnam:)

  Koselige bilder som alltid snuppeliten, stemningsfulle:)

  Klem Ida Susanne

  ReplyDelete
 2. Heia.

  Men det ser da slettes ikke gærnt ut det da Nina. Synes det hvite brettet var fint jeg. Har du fortsatt de store krukkene i butikken? Pris??? Har du pakkenummeret på pakken du sendte, så kan jeg spore den, har ikke fått noe i dag heller. Har du sjekka konton i det siste da?

  Klem Simone

  ReplyDelete
 3. Kjøkkenet ditt er superflott, men ingenting kjem opp mot sjarmøren Leon.

  P.S. Huset dokka er elegant gjennomført og nydeleg :)

  Ha ein fin dag.

  ReplyDelete
 4. Hei Nina. Har du flere slike bokser og krus ?? JEG VIL KJØPE!!! De var griselekkre :)

  Anne-Marthe
  mail@espeseth.net

  ReplyDelete
 5. Det er so lekkert det kjøkkenet also!
  Eg gøymer zalo inne i skåpet, men har ingen problemer med å ha appelsiner framme;) DU er meir gal enn meg, med andre ord;)

  Kos deg på kino!

  ReplyDelete
 6. Åh, du har så fint kjøkken Nina.
  Misunner deg de vinduskarmene!
  Ser du og har masse stasj av det du selger..
  Ja , noen fordeler må vi jo ha ;-)
  Blir en del omrokering her å. Og jeg kan også holde på litt for å få det som jeg vil. Ikke alltid lett å få det til med første forsøk.
  Akkurat nå ligger jeg våken om nettene for å finne fine løsninger i Butikken, så varene kommer bedre fram. Og utstillingsvinduet... Det er så vanskelig å få fint.
  Men det blir kanskje bra til slutt.
  Kos deg på kino.
  Vi har planer om å dra på kino på lørdag , etter jobben, men nå har jeg feber , så det spøker litt for det....
  Klem

  ReplyDelete
 7. Du har et nydelig kjøkken og en herlig liten gutt :)
  Du var faktisk den første bloggen jeg oppdaget etter en avisartikkel i Stavanger aftenblad for kanskje ca 2 år siden? Følger deg enda og er utrolig imponert over alt som du har fått til!! Må bare få si det :)
  Kjersti

  ReplyDelete
 8. lite tips til deg.... som jeg har fått og gjort meg bruk av...
  kjøp plank plastduk som du legger oppå de pene dukene ... lett å tørke av, og så får du litt glede av de pene dukene

  ReplyDelete
 9. Du har så fint kjøkken.. og en søt liten Leon! Nå er det fem uker til min lillegutt skal komme, og vi gleder oss alle tre - til å bli fire! :)

  ReplyDelete
 10. du har det utrolig vakkert - så jeg skjønner jo at du vil holde stilen:)

  ReplyDelete
 11. Simone: Skal lete etter pakkelappen! Den lå ikke sammen med den "ubrukte", og det var min kjære + søsteren min som postet den (og en til)

  Anne-Marthe: Sender deg en mail!

  Sissel:
  Det er gjennomsiktig plastduk jeg har på bordet mitt! Det vistes bedre før med den heklede duken jeg hadde da, men nå har jeg ett hvitt laken med heklet mellomverk.
  Problemet er å få plastduken til å ligge i ro....

  ReplyDelete
 12. Kjøkkenet ditt er så koselig, den vasken er bare kjempelekker !! Rart det der med sånne små grupper rundt om kring.. Likte det mørke brettet med stæsh, men likte det hvite enda bedre;)) hi hi

  Så godt å se at sjarmøren vokser, nydelig er han !!

  Ha en fin kveld. Jeg har en award som venter på deg inne hos meg ;)

  hilsen fra nord !

  ReplyDelete
 13. Hei Nina,
  Fant deg på NIB.
  Så utrolig mye fint du viser. Jeg likte begge brettene - både det mørke og det hvite. Jeg er også glad i kontraster og kan ikke ha absolutt hvitt (selv om hvit er ynglingsfargen).

  Koppene var nydelige. Men jeg likte godt den lille brune uret (klokken) du hadde også (Det heter kanskje ikke noe spesielt..?!)
  Nydelig bilde av jr :o) Vibeke

  ReplyDelete
 14. Så nydelig det er hos deg :) Og det ble finest med hvitt brett ja ;)

  Og det med at frukt ikke er så fint er det flere som blir mobbet for.. hehe.. vi skulle lage skikkelig fristende fruktfat på et fint 3 etasjesfat og ha på stuebordet da vi lett skeier ut i godteskuffa... så blir jo jeg aldri enig med meg selv fordi det er så stygt med frukt på stuebordet. Mannen ristet på hodet og knasket epler ;)

  :) Ann K

  ReplyDelete
 15. Så nydelig du har det ....og ha tid til å få det så flott med 4 små, jeg er imponert.
  Flott med hvitt brett og krukkene og kruset var nydelig!
  Følger deg gjerne videre!

  ReplyDelete
 16. Og du, kjøkknet ditt er jo bare fantastisk!!!!!

  ReplyDelete
 17. Hei Nina
  Like veldig godt bilde nr.2 - kjempesøtt… Elsker de hvite krukkene med zinkmerket, veldig søte hele denne serien. Kjempekoselig kjøkken også. Var innom Facebook i dag og det var mange spennende bilder av møbler du har lagt ut, kjempeflott at du også legger bilder her… Ha en fin fin kveld på kinoen, klem fra Mette

  ReplyDelete
 18. Hei Nina :)
  Nydelig blogg, og masse fristende varer!
  Kjøkknete ditt var helt NYDELIG!
  Og lille Leon var så SØT!!

  Klem fra Solveig

  ReplyDelete
 19. Du har et skjønt kjøkken, Nina, og det er veldig inspirerende å besøke deg! Vet du Zalo problemet kan løses - jeg kjøpte en hvit pumpeflaske fra Sia som det står diskmedel på, og den holder orden på fargene kan man si... Du som har kataloger og tilgang kan nok finne noe lurt... Veldig fornøyd med min pumpeflaske i hvit porselen...
  HIlde

  ReplyDelete
 20. Hei på deg! Nydelig kjøkken du har:-) Ser du også har litt fra den kjøkkenserien fra perfect home! Det er kjempe lekkert....er vel ganske lik deg....liker det lyst, også det mørke til å bryte litt av!! men de andre krukkene du hadde der, sammen med den ene koppen!! OMG!! DE VAR NYDELIGE! Hvor har du fått tak i di???

  likte det hvite brettet ditt best da!! også kanksje bryte av med noen mørke servietter!! lekkert uansett:-) Ha en fin kveld videre....

  klem fra Jeanette

  ReplyDelete
 21. -hei!
  utrolig artig å se de fine bildene av hvordan huset deres er :) Fantastisk flott hus og utrolig mange finfine detaljer. Veldig fin minste gutten din også.

  hilsen arnhild :)

  ReplyDelete
 22. Flotte bilder;-)Jeg kan anbefale å sy forkler til zaloflaska!!Da kan du velge fargen selv:-O.Riktig god helg i paradiset.Hilsen Mona

  ReplyDelete
 23. Anitas interiør verden15 January, 2010 18:30

  Hei ble så inspirert av det brettet ditt at det er noe jeg må prøve selv,morro med litt forandringer. Likte best det brune brettet ditt,synes det er fint med litt kontraster.
  God helg
  Anita

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)