Friday, January 22, 2010

Slik fjerner du ordbekreftelsen!

Da jeg opprettet bloggen min for endel år tilbake, var ikke automatisk ordbekreftelse under kommentarfeltene.
Nå, derimot tror jeg du får det automatisk, og må velge det bort i etterkant.
Har ikke helt skjønt grunnen til at vi har dette, for i løpet av disse 3 årene har jeg fått to spekulative kommentarer med obskrøne hensikter, som jeg bare har slettet, ellers intet problem.

Som jeg nevnte det i nattens innlegg, er denne ordbekreftelsen en stor irritasjon for de fleste, så jeg anbefaler alle som er glade i å få hilsener og tilbakemeldinger om å fjerne denne.

Jeg er selv totalt idiot når det gjelder formateringer, HDML-greier (er det ikke det det heter da, disse kodene) og hater egentlig å sette meg inn i nye ting på PC'n.
Men dette klarer til og med jeg!! ;)

Gå til Tilpass> Instillinger> Kommentarer. Litt nede på siden her er det ett punkt som heter Ordbekreftelse for kommentarer. Her huker du av for Nei, og lagre hele greia etterpå, og vips så er det mye lettere for oss andre!! :)

Lykke til!! :)

24 comments:

 1. Hehe, ja eg fekk det til :) Eig ikkje tolmodigheit å sette i gang med å forske på det sjøl :) Men takk for at du svarte :)

  Klem M ♥

  ReplyDelete
 2. Ehm... eg trur kanskje ikkje det er "kommentarmoderering", men "ordbekreftelse" ein skal forandre på.
  Eg måtte inn og sjå på min eigen, og eg har "aldri" på komm.mod. og "ja" på ordbekreftelse. No har eg fulgt rådet ditt og trykka nei.
  So få vi sjå, kanskje er det fleire som kommenterer etterkvart?

  Fin fredag til deg og takk for tipset!

  ReplyDelete
 3. Takk. Noen av disse bekreftelsesboksene er et sant mareritt - især når man er wordpressbruker, for av en eller annen grunn feiler de ofte da.

  ReplyDelete
 4. Flott om folk fjerner disse. Vi som har litt ustabil nettforbindelse sliter fælt med dem. I tillegg skulle jeg ønsket at Wordpressbloggerne hadde fjernet forhåndsvisningen på bilder/videoer i innleggene. Snapview eller hva det nå heter, den boksen som kommer i veien stadig vekk når man beveger pekeren over.

  ReplyDelete
 5. Så flott du har det i uterommet, selv om det er vinter. Nydelig. :) Likte kurvsofaen veldig godt. Fint i stua hos deg også. :) Flotte bilder!

  ReplyDelete
 6. Du, det der er jeg innmari glad for at du tok opp! Er så mange som har det, men det er jo ikke mange spam-meldinger osv man får uansett. Jeg har oppdaget noen utenlandske reklamekommentarer som legger seg inn under de eldste innleggene på bloggen min, men det er langt i fra noe problem.

  Den ordbekreftelse-tingen er bare så utrolig irriterende! Kommenteringen tar liksom den lille ekstra tiden man heller kunne brukt på å legge igjen en hyggelig hilsen på andres blogger også :)

  Stine

  ReplyDelete
 7. Hi hi dette innlegget hadde eg også lurt på om eg skulle skrive!
  Mange som ikkje veit dei har slik sjølv og som irriterar seg over alle andre som har også trur eg... det gjorde i alle fall eg lenge ;-)

  ønsker deg ei strålande helg!
  :o)

  ReplyDelete
 8. Å så deilig at du tar opp dette temaet! Da det har irritert meg leeeenge! Stiller meg rett bak deg eller ved siden av Nina og sier fjern den dritten!!!! Det er jo en ordbekreftelse! Men for hva???? Den filter jo ikke ut de slemme eller snille kommentarene! For meg har den ingen hensikt og er kun til irritasjon! You go girl! Klem

  ReplyDelete
 9. Helt enig med deg! Irriterende med disse ordbekreftelsene. Jeg har det heller ikke på min blogg, og har heller nesten aldri fått noe spam.

  ReplyDelete
 10. Takk for info, vet ikke om jeg gjorde det slik du skrev det, men det var jo utrolig enkelt!
  Må le litt av meg selv, for jeg har en gang iblant vært noe irritert over disse bekreftelsene uten å tenke på at jeg har det på min egen blogg! Har liksom gått ut ifra at dette er noe enkelte setter opp med hensikt, og ikke at det er automatisk satt opp!

  Ha en god helg til deg og dine!

  ReplyDelete
 11. Ja sånn er det bare. ;o)

  Fin tredings du har der da berta. Sånn har jeg også, kjøpt fra deg og din vakre butikk. ;o)) hehe

  Klem klem :o)

  ReplyDelete
 12. Hei Nina…
  Jeg har nå fulgt rådet ditt og tror jeg har tatt vekk ordbekreftelsen. Håper jeg fikk det til :o) er enig med deg at det er lettere å legge igjen en kommentar når en slipper å skrive inn ordbekreftelsen.

  Flotte bilder du viser fra uteplassen din, gleder meg så`n til sommeren – vet du er utrolig flink med hage og planter – så jeg gleder meg til å se hva du legger ut fremover :) Flott stue også og den sjeselongen er jeg bare så missunnelig på! *smil* kunne godt tenke meg en slik ja ♥

  Utrolig mye flotte varer du også har fått inn – og så kjekt at du legger ut bildene på Facebook – det liker jeg ;) Ønsker deg en fantastisk flott weekend – klem fra Mette

  ReplyDelete
 13. Flott du tok det opp ;)

  ha en fin helg.
  Klem,kari

  ReplyDelete
 14. Takk takk....

  ha en fin helg :o)

  ReplyDelete
 15. Hei kjære du!
  Har en liten ting til deg inne hos meg:)
  Klem J.

  ReplyDelete
 16. Perfekt! Nå har jeg ordnet det på bloggen min-visste ikke at jeg hadde det på da jeg ikke skriver kommentarer til meg selv-hehe!!

  Ha en fin fin helg!!

  Klem ♥

  ReplyDelete
 17. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 18. Jammen hadde ikke jeg også det på min blogg, nå er det ihvertfall fjernet.. Takk og God helg videre:))

  ReplyDelete
 19. Jeg er enig med deg.det er bare prakk det derre kodeordet en må skrive.Enkelte må du innpå bloggen to ganger for og få til og legge igjen kommentar.
  Håper mange tat hintet.
  Ha en fin kveld

  ReplyDelete
 20. Jeg er så enig så enig... Men tror jeg må ta en titt hos meg selv for å sjekke om jeg har slikt. Tror jeg fikset på det for en stund siden, for det har bestandig irritert meg!

  ReplyDelete
 21. Takk - nå er det gjort.

  God søndag til deg.

  Ingunn

  ReplyDelete
 22. Kjekt å få bort den ordbekreftelsen:)den er jo bare til bry..og selv klønete meg klarte dette..hi..hi:)mange takk!
  Flott uterom hos dere, ser frem til våren og til å starte i hagen.
  Riktig fin søndagskveld til deg!!

  ReplyDelete
 23. Helt enig. Bare irriterende og egentlig helt unødvendig å ha der.
  Jeg fjernet min ganske kjapt. Fint at du tok det opp som et tema!

  Ønsker deg en deilig søndagskveld og en god ukestart i morgen!

  Klem fra
  Anette Willemine

  ReplyDelete
 24. Hei kjekt med slik informasjon,da var min borte.
  Ha en fortsatt fin søndags kveld.
  Klem Anita

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)