Friday, January 22, 2010

Mitt lille hi....

Det blå lyset fra verandaen er ikke lett å kamuflere om en ikke redigerer fargen på bildet.

Det er ikke sommer enda, selv om solen skinner....

Kurvmøblene står og venter tålmodig på varmere dager. De har ikke engang fått pelsen sin på i vinter. Puttet den i en pose i kjelleren sist vår, og har ikke sett den siden. Min kjære har ryddet, og etterpå har datteren bygget hytte der nede, og ryddet opp etter seg. Ingen vet hvor pelsen, eller noe annet har blitt av, og kjelleren inneholder alt som skal i kjellerstua, ett bad, kjellergangen, ting til ett soverom og alt som skal opp på mørkeloftet, som enda er gulvløst.

Vet ikke om det har ligget så mye snø så lenge her noen gang, men det plager meg ikke.
Fin dyne for plantene mine, og veldig fint å sitte inne og se på.....
Jeg er nemlig ikke noe vinter-menneske, og skulle vel helst ha gått i hi.
Det nærmeste jeg kommer hi, er vel i sjeselongen min. Det er her jeg sitter akkurat nå og skriver. Pleier det. Plass til både PC og baby på en gang, nemlig!
Lånt putene fra verandaen her, for jeg har ikke så stort utvalg av nye lenger, men har bestilt flere. Noen til butikken er øremerket stue. Og nye quilter til verandaen. Inn-prisene virket greie, og da blir vel ut-prisene himmelsk. Man har rett til sånne uttrykk i Paradiset! ;)
Den ene av englene mine kan også skimtes i speilet, dypt konsentrert over skolebøkerne.
Nå når jeg har tatt av den heldekkende duken fra salongbordet, blir det nok en gang ett dominerende element når en ser det fra denne vinkelen.
Stuen hjemme hos oss inneholder jo mye hvitt, men faktisk er over halvparten av tremøblene mørke. Likevel skal jeg bytte ut dette bordet med ett hvitt, utrolig fint ett jeg selger via butikken min. Men jeg må vente litt til. Har jo investert alle sparepengene mine i butikken, og den kan ikke høstes på noen år enda, så man må vel bare spare.
Når du sitter her og ser de andre mørke tingene i rommet, er det ikke så ille, men dette India-bordet er jeg så lei av nå, for alle har det, og det oppstår så lett ringer etter varm drikke på det, og når jeg vokser det om igjen, blir dukene brune på undersiden.
Bruker utrolig mange timer hver dag på å svare på mailer og henvendelser fra lesere, og rekker ikke å skrive kommentarer til så mange som jeg ønsker i denne bloggeverden. Dette plager meg mye. Jeg liker jo å skrive, men tiden strekker ikke helt til alt. Det hender også ofte at jeg skriver en hilsen og skal være snar å poste den, og så glemmer jeg den der kode-greiene under, og hele greiene blir slettet.
Skulle ønske at alle som hadde disse ville fjerne de, for jeg sliter med å skrive riktig, og det tar jo så innmari mye lenger tid! Selv har jeg aldri hatt koder, og har fått bare to kommentarer som jeg har fjernet siden de har vært noe slags invitasjoner på grise-sider. Og det begynner jo å bli noen innlegg her, så det er ikke akkurat stor sjanse for noe slikt da!
Nei, skal være dyktig husmor i morgen, og vaske hus og koke ball til mine kjære. Fikk ny kasserolle av svigermor til jul, som rømmer en diger porsjon potetball, så det er bare å skrelle til en blir sår på fingrene! ;)
Vi blogges!!

16 comments:

 1. God morgen, jepp det borde har jeg oxo ;) Men jeg er ikke så flink at jeg har vokset mitt, så det er blitt "utvaska"..

  Du har en flott spisestue,me like. Håper bare det dukker opp et slikt bord her snart.

  God helg.

  PS,skal se om jeg får fjernet kode saken min.

  ReplyDelete
 2. Heia.

  Fine bilder av en fin stue bert. ;o)

  Ha en knall dag.

  Klem fra meg

  ReplyDelete
 3. Nydelig lys og fin stue. Jeg syns bordet var veldig fint, en kontrast mot det hvite. Men hvitt bord blir jo fint, det også ;)
  Kjære deg, når en har så mange følgere som du, skal det jo godt gjøres å få tid til å svare alle! Leserne som "kjenner" deg vet jo at du har mer enn nok å henge fingrene i, så jeg syns ikke du skal ha dårlig samvittighet :) Jeg er forresten helt enig når det gjelder de kommentar-passordene.
  Klem :)

  ReplyDelete
 4. Nydelige bilder som alltid fra deg...Jeg er heller ikke noe vinter mennesk, så går litt i hi her og. Men avogtil glimter jeg til med uteaktivitet i vinterværet...Jeg skjønner deg så godt når det gjelder bordet, vi har akkurat samme. Ringer blir det, og voksen smitter..Men her i hus har jeg sluttet å vokse, det får bli som det er. Med små unger enda gidder jeg ikke kjøpe nytt bord enda, ved besøk slenges en duk over, funker fint det,hehe...Klems

  ReplyDelete
 5. Glemte å si det med koder, helt enig med du...

  ReplyDelete
 6. Hei der Nina!
  Så gøy du følger med på containerbloggen min ;) Vet du det er faktisk noe på gang på et gjenbrukstorg et el annet sted der du bor også om ejg ikke tar helt feil. Hadde bedriftsbesøk her i høst og er i kontakt med en fyr.Skal sjekke nermere hvor.
  ha en fin dag

  ReplyDelete
 7. Fy søren for et fantastisk hus du har! Gleder meg til å følge med videre :)

  ReplyDelete
 8. Jeg så noen i en blogg som hadde malt dette bordet i hvitt, det ble veldig bra, og kunne jo være en løsning frem til noe annet kommer på plass. Er usikker på behandling siden det er vokset, men skulle tro at trerens var greit nok. Jeg har selv et konsollbord i samme som etterhvert skal bli hvitt.. Liker odt stilen din, og det er så gjennomført i alle detaljer. Ønsker deg God Helg:))

  ReplyDelete
 9. Hei :)
  Koseleg du har det hos deg :)

  Er det dei bokstav kodane du meinar? Går det an å fjerne dei?? Korleis gjer eg det? Dei "irritera" meg og....

  Klem M ♥

  ReplyDelete
 10. Så utrolig flott du har det =)
  Jeg har selv det samme stuebordet som deg. Sant at alle har det og at det er kjedelig.

  ReplyDelete
 11. Heisann på deisann.

  Ser jeg deg på Lillestøm skal jeg nok dra deg i erma,ja. Vi kommer til å vere der på fredagen,...lørdagen må vi ha til annen shopping i by`n.

  Ha en super duper helg i solskinnet*

  ReplyDelete
 12. Enig med deg, de kodegreiene er noe herk! :(

  Det er så koselig hos deg, og så deilig å høre at du også liker å nyte snøen innenfra. ;)

  God helg!

  Vibeke :)

  ReplyDelete
 13. Tips til ballmiddag: Stangeland Mølle har 1kgs poser med "ball-mel" - og disse er nydelige. Jeg er kresen på ball, men har sluttet å lage fra bunnen etter jeg fant denne. Jeg liker ballene litt luftigere, så jeg har i noen never havregryn og litt ekstra vann. Rema 1000 selger slikt...... Bare et lite husmortips, fra en travel husmor .....
  Er innom deg nesten hver dag. Snart kommer jeg i butikken også
  Klem

  ReplyDelete
 14. http://sidselshandwork.blogspot.com/2009/09/torsdag-er-balldag.html

  Kan se melblandingen her ... jeg har blogga om det en gang

  ReplyDelete
 15. Hei! Jeg fikk ca samme bordet av en nabo på hytta, jeg bare malte det med hvit oljemaling til jeg finner et skikkelig bord, men nå er det så fint at jeg blir å beholde det mye lengere enn først antatt. :)

  Du har et nydelig hjem som virkelig er inspirerende!

  ReplyDelete
 16. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)