Thursday, January 7, 2010

Siste nytt & nye prosjekter!

Føler at overskriften her ble litt mer spennende enn innlegget....
Livet mitt er ikke så spennende for tiden, bare rolig og avslappet. Skulle jo egentlig vært bjørn, og sovet hele vinteren, særlig i januar måned! Skikkelig lat.com!

Kunne ikke passet bedre at dette bladet kom levert på døra i dag når jentene har langdag på skole og all ting.

Ikke det at jeg har fått så utrolig mange minutters lesning enda, for babyen var så urolig og ville ikke sove. Helt ulik han å være, så noe måtte være i gjære. Satte han i stolen for å rydde & vaske litt på kjøkkenet, og bare 5 minutter senere sov & stinket han(!)
Så godt sover denne sønnen min at han våknet ikke engang da jeg tok han opp og skiftet bleie på han! Av og på med klær, og kald klut i rompa, pytt, pytt! Zzzzz.....

Deilige bilder å bli inspirert av når man hiver ut jula og ønsker noe nytt å se på.

Nye tips, oppskrifter og 2010's nye trender.

Selv holder jeg på å rydde bort litt av julen, for jeg er lei av nisser og de mest glorete tingene, mens juledekorasjonene i grønt og sølv får stå litt til. Pleier egentlig å ha de langt utover i januar, men i år har min kjære varmepumpe gjort noen av de brun og fargeløs.
Før jul fant jeg disse hos Frelserarmeens utsalg, og siden jeg ikke har for mange lamper, så jeg muligheten til å være litt sparsom & kreativ. Nå må jeg bare skaffe meg ny malekost og nye skjermer (-en av mine leverandører har flotte skjermer til en rimelig penge)

I kvled skal vi også "rulle'n ut".
Tok bilde av taket under en del av kjøkkengulvet for å vise at her er det IKKE varmekabler!
Treverket du ser er det orginale kjøkkengulvet (som var ødelagt) og oppå det ligger det Alloc-gulv, og ingen isolasjon! ;)
Andreas fjernet sagflisen som lå her, for å fylle tomrommet med glava i stedet, slik vi har gjort under hele stuegulvet. Når vi har 11 minus ute (15 i morges) merkest det nok litt.
.
Badet i andre etasje ser slik ut:
Veggen nederst grenser mot soverommet vårt, og rommet over er mørkeloftet! Her forvinner det nok litt varme, og jeg håper vi kan gjøre noe med det snart.
Problemet er ikke isolasjon, for den er innkjøpt, det er alt det andre som mangler....
Sjekket kontoen i dag, og den er ikke til å danse av glede til akkurat, særlig ikke når jeg vet at vi har to regninger fra forrige oppussing liggende enda. Men sånn er det når jul & renovering skal tas fra samme lønning, og sparekontoen er investert i butikk. (Blander ikke privat, og butikk-økonomi, -og hever selvsagt ikke lønn derfra enda, selv om det går bra. Må jo ha noe å kjøpe nye varer for også!)
Men ting pleier å ordne seg for snille piker, så det blir vel en løsning! ;)
Og det er i mot mitt prinsipp å fyre til kråka!
Klem fra Nina (som egentlig er litt bloggelei akkurat nå)
Related Posts with Thumbnails

14 comments:

 1. Det er vel lov å vere litt lat innimellom er det ikkje? Bur også i eit hus som treng isolasjon, nye vindu og varme både her og der. Kjenner det godt no, og med litt austavind og 13 minus, viser temp inne i kjøkkenvinduet sånn ca 3,5 grader inne, og det er ikkje behageleg. Her fyrer eg i alle ovnar og te-lys overalt heile dagen. Når eg eigentleg trivst best i 30+ grader er ikkje dette heilt etter min smak. Fint å sjå ut vinduet er det, men når det trekker frå både her og der inne i huset, hjelp det ikkje heilt at det er fint...Ja, ja det kjem seg vel etterkvart som ulike forbedringsprosjekt skrid fram...

  Gledar meg til å sjå lampene i ny habitt!

  Ha ein fin og lat dag vidare!

  ReplyDelete
 2. Januar og februar er noen ekstremt lange måneder, og late måneder. Man faller på en måte sammen etter julens strabaser. Jeg er et utpreget vårmenneske, og venter bare på at vi skal komme over i mars. Da skal jeg begynne å puste igjen.

  Her er det ekstremt kaldt for tiden, og jeg fyrer som en gal. Varmepumpa takler ikke -29 gr. så om natta må panelovnene på, og det er kjølig om morgenen når jeg står opp. Men når jeg får fyrt opp på kjøkkenet og i stua, så fyker jeg rundt og slår av ovner igjen. Sånn går nu dagan.

  Vi har varme på i kjelleren også nu, og i krypkjeller, for å unngå frosne vannrør. Tenker de kommende strømregningene er til å dø litt av. Men jeg nekter å fryse mer enn jeg gjør.

  Ha en fin dag.

  ReplyDelete
 3. Hei på deg berta.

  Du må ikke være lei vet du, tenk snart er det vår, sol og sommer. ;o) haha....Men en kan jo drømme da. Sitter nå her på jobb og hutrer og fryser, bare 14 grader her. :o( Sjefa har dratt til Thailand å skrudd av varmen! hehe...Men når de kommer tilbake lurer jeg på og dra dit selv, har fått et par innvitasjoner for å si det sånn. ;o))

  Spennt på hvordan lampene dine blir da.

  Ha en fin dag, å ta livet med ro! ;o)

  Klem Simone

  ReplyDelete
 4. Hmm skjønner godt at du blir litt "lat" og lei Nina.. Skulle vel egentlig bare mangle etter alt av forberedelser og jobb i desember.. Når dagene blir roligere tror jeg mange blir daffe...
  Men jeg synes jeg skimter deilig sollys hos deg, her oppe er det mørketid enda, det er vel nesten en mnd til jeg har sola på kjøkkenbenken.. Den dagen heiser jeg nesten flagget i pur glede!!
  Gleder meg til vår og sommer, spenningen på hvilke av løkene som kommer i år , og det å kunne kose meg med graving i bed og ordning rundt om kring..

  Ha en avslappet og god kveld !!

  klem fra nord.

  ReplyDelete
 5. Hei Nina i Paradiset:)
  Du jeg synes faktisk det ser ut som et paradis:).
  Har meg en runde rundt å titter på blogger jeg følger:). Selv har jeg ikke oppdatert siden jul er litt lei data.
  Skulle bare kommentere dine nye gardiner på utsiden:), syns de er nydelige jeg, også forandrer de seg hele tiden,da.
  Ha en flott januarmåned og kos dere.
  Mvh
  Liv Ingjerd

  ReplyDelete
 6. Synes det er så godt at det er flere som har prosjekter stående på vent - vi kommer nok i mål med tid og stund, og da blir det veldig bra! vELDIG HYGGELIG AT BUTIKKEN går bra!!! Det er alltid insprirerende å titte inn til deg, så skriv når du har lyst!
  HIlde

  ReplyDelete
 7. Hei Nina :) Du er litt av ei dame altså! Så kreativ, arbeidssom og flink!! Du kan få til hva som helst du! Nå når du er litt daff og lei skal du tenke på alt det positive du har fått til, og ikke bare hos deg, men inspirert mange av oss til å få det litt finere i hjemmene våre. Vær stolt av alt du får til og bidrar med :)) Ha en fin dag :))

  ReplyDelete
 8. Er bare lei av å blogge, og har innmari lyst å lese en bok, noe jeg ikke har rukket siden siste ferien i Alanya! :)
  Må bare hive ut julen, og levere regnskapet først! :))

  ReplyDelete
 9. Hei, fikk lyst til å skrive en kommentar,- forsto at noe var i gjære ja... ingen blogging siden 4 jan..og jeg har vært innom hver dag for å "hilse" på.. Hmmm. Ta en pause,- nyt livet og glem alle andre for en stund. Det er vilt, vakkert og flott ute!Nyt det selv om det er kaldt! Ha en super dag, hva du enn gjør...!
  J

  ReplyDelete
 10. -en hilsen til. som Hilde sa; Skriv når du har lyst.. og husk:
  "ikke gråt om det er vinter og det snør,det kommer sommer etter den som alltid før...- husk at snøen bare venter på en vår!" en stofe jeg hørte nettopp på radioen av en av de gode gamle-jeg vet du gleder deg til våren :)-ha en strålende vinterhelg-kos deg! J

  ReplyDelete
 11. Samme båt som deg, januar og februar kan gå veldig fort for min del! Så ønsker deg en finfin helg! Klem, Marianne med -30,5 da jeg dro på jobb idag....DET er kaldt, det..:-)

  ReplyDelete
 12. Hei Nina!

  Er bare innom deg en liten tur for å ønske deg en deilig helg!

  Klem fra
  Anette Willemine

  ReplyDelete
 13. Lat og blogglei kan enhver føle seg av og til. Men nå er det snart vår i Molde og det vet jeg er vakkert.

  Ha en fin søndag Nina.

  Klem ingunn

  ReplyDelete
 14. Snart kommer våret og sola:)

  Gled deg til det.

  K-Janne

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)