Sunday, January 10, 2010

Nina slår to fluer i en smekk!

Har lenge ønsket at min kjære skulle få fikset lys og varme på gjesterommet, men ønsker ikke å mase, siden det er så innmari mye han må fikse, ordne eller bestille i dette reiret.

Men disse minusgradene gjør den omtenksomme storesøster svært gjestfri for økonomisk søster som leier en kjempebillig, særdeles sparsomt isolert bolig i nabokommunen. Vi er litt like der, for vi begge hater å betale dyrt for noe vi bare leier, og bor heller med innesko og fleecejakke...
(Gjort det selv i flere år!)
Så jeg inviterte Linn på middag og overnatting, og satte ett svært så bedende blikk på samboeren og sa: Bli lys!
Og det ble det!

(Gjenstår å feste en ledning, fordi han hadde ikke klips i rette størrelsen.) Bildet over er hva du ser når du ligger i den største senga.
Jeg måtte bare prøveligge den for første gang, etter at min kjære supplerte den med mer enn de 4 bordene jeg la i til bunn i høst (Fant ikke mer materiale i kaoset!)

Senga under er den både to av jentene mine, meg selv og mamma brukte da vi var små. Leon er vel den neste i rekken, tenker jeg....

Det har vært kaldt i dette rommet i vinter, så oliventreet har beholdt bladene.

Sengen under fant jeg på uthusloftet, og er veldig fornøyd at den passer så godt sammen med min gamle barneseng. Har ett nattbord i kjelleren som skal få seg en usedvanlig kraftig omgang med pussemaskina før det skal foreta hamskifte og bli hvitt. Så skal det få komme opp hit og gjøre nytten sin. Men jeg er så lei av den slipesaken etter prosjekt vindussprosser, at jeg blir kvalm bare med tanken.

Vil du se mer fra dette rommet, kan du klikke her!

Jeg har også vært så heldig å bli uttrekt i give-awayen til MissMette, og fikk denne kjempefine lykten sendt i posten!
Tusen takk!! :)
Den er innmari fin da!
Ellers er det grusomt varmt i Paradiset nr 3 i dag, for min kjære har vært hos foreldrene mine og hentet en vedovn han har plassert i kjelleren, slik at det kommer varme opp det sagflis-isolerte kjøkkengulvet vårt. Det kommer også varme opp den trekkfulle kjelleroppgangen, så den kalde gufsen fra gang og kjøkken er helt borte.
Litt provisorisk akkurat nå, men det greier seg denne vinteren. Skal jo isolere her også, samt ha varme i kjellergangen når vi får delt av rommet og laget bod. Mer om dette senere!

Blir tidlig kveld på undertegnede i kveld, for helgen har vært preget av sosialt samvær, og natterangling. Leon sørger også for at morgentimene blir noe urolig, så hjernen føles omtrent som isolasjonen i kjøkkengulvet vårt....
Må prøve å få til en runde innom andre blogger i morgen, for det har ikke vært tid til det i helgen.
Natta!

13 comments:

 1. To fluer i en smekk er ofte vegen å gå! Så heldig du er som har fått vedfyring i kjellaren. Lite isolasjon i kjøkkenet er jo ein fordel når du har fått varme under ;-). Vi jobbar akkuarat med det same, har ein ovn som ikkje er tilkobla, og røra som vi omsider fekk surra oss til å kjøpe var sjølvsagt feil, så må vente endå nokre dagar...Ja, ja, det blir iallefall snart ei ordning på det. Sov godt.

  ReplyDelete
 2. Hei på deg berta.

  Ja men dette var jo bra, vet å få det til du. ;o)

  Kanskje jeg har spurt om det før, men glemsk som jeg er spør jeg igjen. Du skal på messa du? Å evnt hvem dag? Jeg fikk mine biletter på torsdag så jeg tar med ei venninde å drar en av dagene. Gleder meg som en unge alt! Hadde jo vært kos å møtes. ;o)

  Klem Simone

  ReplyDelete
 3. Så koselig gjesterom, Nina! Jeg elsker ♥ slike gamle senger, skulle ønske jeg hadde slike. Du er så flink til å gjøre det koselig, supersøte gardiner og lysekronen setter en prikk over det hele… Så kjekt at du likte lyslykten, og den passet jo kjempefint inn hos deg :) Jeg tenkte jeg skulle sende deg en bestilling på noen varer på mail. Jeg skal prøve å få sendt den før jeg tar kvelden. Ønsker deg en riktig god natt, og håper du får en fantastisk uke som kommer. Nattaklem fra Mette

  ReplyDelete
 4. Men gubben kan du jo sette igjen hjemme til å passe barna! hehe
  Så får du komme og bli med på en jentekveld ute i byen. Blir vel ei natt på hotell i byen å en tur ut med god mat og drikke.
  Er jo endel bloggere som driver butikk som skal innover har jeg sett.Så kanskje møte flere???

  Ja Sagen har mye fint de, er de på messa tro? Håper det.

  Nattaklem fra meg. :o)

  ReplyDelete
 5. Så koselig det må være å være gjest hos dere, både hyggelige selskap også det fine gjesterommet da :0))) Så godt å få litt varme unnenifra ;0) kos dere i den nye uken!

  ReplyDelete
 6. Så fint dokke har fått det, ikkje rart du må mase litt. Kvinnelist er virker ;) Gleder meg til våren for å følge med deg ute. Legger deg til blogglista mi så eg ikkje mister deg.
  Ha ei fin veke.

  ReplyDelete
 7. Så utrolig koselig et gjesterom !!! nydelig gjennomført :)

  Gleder meg over at du har fått varmen i huset !!

  Ha en fin dag.
  Klem fra Maren !!

  ReplyDelete
 8. Hei :O)
  Så koselig gjesterom! Og herlig seng!
  Ble utrolig fasinert av istappene foran vinduet, de var utrolig flotte rett og slett, og syns du har fått flotte bilder av de.
  Jammen er naturen vakker i vinterkulda, bare man kan ha det varmt og godt inne!
  Ha en flott ukestart!
  Mumseklem fra Vibece :O)

  ReplyDelete
 9. "Bli lys"...? Den skal jeg prøve! Snill søster du da, som inviterer hjem til mat å varme! Jeg har også en slik søster <3 Det beste man kan ha!!

  ReplyDelete
 10. Så flinke der er til å stå på å få det fint :-)

  ReplyDelete
 11. Mannen din er en helt! Skjønt gjesterom - jeg elsker møbler med en historie!
  HIlde

  ReplyDelete
 12. For noen flotte senger... Jeg drømmer om å få tak i en sånn uttrekksseng.... Men så ekstra gøy når den er brukt i generasjoner!:)

  ReplyDelete
 13. Så koselig gjesterom :) Sengene er jo aldeles nydelige! og den lysekronen...hvor har du kjøpt den?

  Ha en fin uke :)

  Klem Anne

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)