Friday, January 29, 2010

Bilder fra interiørmessa!

Jeg sitter egentlig i leiligheten til tante og onkelen til Andreas i Oslo, men det kjennes ut som jeg enda er i himmelen.
Nei, det er ikke det ene glasset med rødvin jeg har drukket, men summen av dagens overveldende inntrykk, og opplevelser som gir meg denne følelsen.
Nina har nemlig hatt en fantastisk dag!

Å få gå rundt hos utstillerner og scanne varer i store mengder er bare utrolig kjekt.
Jeg har nå bestilt ca det dobbelte av det jeg har plass til i butikken min, og sprengt budskjettet mitt med det dobbelte. Altså helt typisk Nina!

Bildene her er fra noen av de leverandørene jeg har bestilt hos, og jeg kan knapt vente på at varene skal komme.....

Jeg fikk også treffe Simone fra bloggen Simones Country Home, så hun og venninnen ble gode med-bestillere til butikken min! :) (hun titter frem i bildet over her!)
Kjempekjekt å ha noen å diskurere stæsje-nødvendigheter med, så hun må vel få litt avslag i den neste pakken jeg skal sende til henne! ;)
Klart det er også noen frustrasjoner ute og går på sånne messer, for jeg fikk høre at den interiørbutikken i Molde som må regnes som min største konkurrent også har bestilt inn varer fra Chic Antique nå. Dette på tross av at innehaveren sa til meg bare for noen uker siden, at hun ville ta inn ting ingen andre har. Da er det litt dumt at hun har valgt akkurat den samme leverandøren som meg, siden vi bor i og ved en sånn liten by, for det er jo nok å velge av på messa!
Jeg skrev jo for kort tid siden i bloggen om disse varene, og de er jo allerede bestilt. Det er heller ikke min første ordre til Chic Antique, for de har jeg hatt siden jeg startet i høst. (Og ja, hun vet hvor hun finner bloggen min hen!)
Nå får jeg krysse fingrene og håpe at jeg klarer å friste moldenserne med en spennende hage og mange gratis stauder og frøplanter til våren. ;)
Dette er Ib Laursen da, som passer perfekt til mitt livsstilkonsept, som Tone fra Landstil så pent kalte det.
Møtte Anette og Tone i kveld, og hadde en lang, hyggelig prat med de om å bygge opp en virksomhet fra grunnen av. De har jo lyktes utrolig godt, og hatten av for de! Men de har hatt god hjelp fra hele familien, for det er ikke lite arbeid å drive en så stor nettbutikk. Jeg klarer det ikke, det er helt klart, så den tanken har jeg slått fra meg for lenge siden. Hadde jeg ant at det ville ta så innmari lang tid å bestille vare, pakke ut, prise og rydde, hadde jeg nok ventet til huset og hagen var ferdig.
(PS Legger ut noen detaljbilder på Facebook! Paradiset Hage & Interiør for de som er interessert!)
Min flotteste, flotte samboer har vært på messe i 7 timer i dag, og passet på sønnen vår. Det eneste han kom med var at det var utrolig dumt at han ikke var på messe da han var singel, for det var visst så innmari mange flotte damer her! ;)
Men nå er han min, så ligg unna!! ;)
Hadde lyst å komme med den at mannen er yngre enn barnevogna, men det var vel litt å ta i....
Vintage og gjenbruk er bra, og jeg elsket denne vogna for 11 år siden, for da var alle mørkegrønn, eller mørkeblå. Tristesen.
Og den er bare brukt til en baby. Tvillingene hadde jo en dobbeldecker! ;)

Flere bilder....
I tillegg sånn opp på det hele så har jeg fått møtt svigerfar for første gang i dag. Han var på messa via jobben sin, og spanderte lunsj på oss. Kjempekoselig, og han var en veldig hyggelig mann. Like rolig og avbalansert, og glad i kake som sønnen. :)

Nei, nå må jeg lade batteriene til i morgen. Opp til åpning, tenkte jeg!
Mere bilder senere!! ;)

23 comments:

 1. Hei berta.
  Akkurat lagt ut bilder jeg også. ;o)
  Kjempekos og møte deg i dag og få være med å bestille varer. Gleder meg masse til det kommer. ;o) Så utrolig mye fint der da.
  Avslag liker vi!!! ;o) hehe
  Tror du konker ut de fleste i Molde jeg berta. ;o))
  Ha en kos dag i morgen også. Da skal jeg forhåpentligvis gjøre ferdig kjøket mitt.

  Klem fra meg

  ReplyDelete
 2. ååå så mycket fina bilder du visar
  önskar dig en trevlig helg
  kram Jeanette

  ReplyDelete
 3. Utrolig mye fint! Du klarer nok lokke meg med gratis stauder altså.. ;)
  gleder meg til å besøke butikken din igjen. Var koselig der. :)

  ReplyDelete
 4. Der var det mye fint:) Blir spennende å se alt du skal bestille:) Gratis stauder er lokkende og jeg vil gjerne ha:))

  ReplyDelete
 5. Har du fått lov å ta bilder. Jeg har ikke tatt bryet med å spørre jeg, siden det ikke er lov.
  Fine bilder er det da.
  Nå har jeg slappet av en dag og klar for nye tråkk lørdag og søndag.
  Kos deg videre.
  :)

  ReplyDelete
 6. Har mange frøplanter av staudene mine, samt endel som kan deles.
  De virkelige sjeldne godbitene gir jeg ikke bort da, men jeg er ikke dyr heller! :)
  (planter jeg har importert selv & slikt)

  ReplyDelete
 7. Ååååh...her var det mange fine potteskjulere,gitt. Skal bli spennende å se hva du har bestilt.
  Du har vel ikke igjen av de du hadde ved åpningen....var et par der jeg kunne ha tenkt meg. Så en av de i glassverandaen din like før jul.
  Ha en fin helg !

  ReplyDelete
 8. Så mye flott det var å se! :) Må være kjekt å gå sånn rundt å plukke og bestille.. Spennende!!

  Anngående barnevogna var den skjønn!! Har selv ei Simovogn på 10-12 år, arvet etter ei tante. Den likner i fargene, men er ikke heeelt lik. Brukte den til førstemann de første månedene og til barnehagesoving. Kjempe kjekk. Til lillesnuppa har jeg kjøpt ei simo-bagvogn av en litt mer moderne type, men har fremdeles den gamle og kommer til å bruke den etterhvert :) Dagens vogner ser liksom ikke så "koselige" ut. Rett og slett! :)

  Huh! Det ble langt..
  Ha ei fortsatt flott messe-helg da!! :)

  Klem Monica

  ReplyDelete
 9. Åhhhh, heldiggris som får gå rundt der inne, se og kjøpe! Jeg var der med min svigerinne for noen år siden (hun hadde interiørbutikk i Singapore, av allle steder!), og det var et skikkelig rush, ja!

  Jeg hadde knall GUL dypvogn til mine barn, som var GRØNN inni, så dette var jo bare barnematen! Ja, hold et øye på gubben du, så han ikker "går seg bort"! Men i så fall sier vel Leon i fra?!

  Kos deg videre på messen i dag!

  Klem Cathrine,
  bare et steinkast unna...

  ReplyDelete
 10. Så utrolig at du har en samboer som holder ut på ei interiørmesse !!! Min får feber bare han ser en interiørbutikk :((
  Blir kjempespennende å se hva du får inn av varere..

  Ha atter en suuuuper dag på messa Nina !!! btw: så synes jeg de "gammle" vognene er de fineste !!!

  Klem fra nord !!

  ReplyDelete
 11. ÅÅÅÅÅ så gjerne jeg skullel vært på interiørmessa! Merkelig at ikke chick antique ikke har noen grenser for avstanden mellom butikkene som selger varene deres. Ofte får ikke butikker et spes merke fordi avstanden til en butikkk som fører det samme er for kort....

  Ønsker deg alt godt!

  Klem Kari

  ReplyDelete
 12. Åhhhhh. Sier jeg bare..
  Såå mye lekkert !!! Og så moro da å gå rundt å bestille varer.. Må være vanskelig og, å vite hva man skal ta, er jo DET utvalget !!!
  Gleder meg til å se mer :))

  Klem,KAri

  ReplyDelete
 13. Jeg hadde tenkt å titte innom messa i morgen, men fant plutselig ut at den var sperret for "sivile"... super synd... kunne vært moro å bare sett litt også :(

  Får vel bare vente å se hva som kommer i butikkene... Jeg skulle virkelig ønske det var noen norske butikker som ville begynt å ta inn "Peacock Park Emporium" varer, og aller helst "America Retold" varer... der er det sykt mye fint, som sikkert ingen andre har her i landet :) Hint hint....

  ReplyDelete
 14. Sååå masse fint. Skulle så gjerne ha vore der, kanskje neste år:) Ha ei fin helg!

  ReplyDelete
 15. Åh! Så masse lekert!!!! Ikke rart kjøpelysten blir stor når det er så lekkert vist frem!
  Takk for at du deler.
  HIlde

  ReplyDelete
 16. Hei her var det utrolig mye flott Liker veldig godt tingene fra IB Laursen :-))) skal en tur på messa selv i morgen og gleder meg som en unge.
  tror nok at det ikke er noen problemer med å sprenge verken kapasiteten i butikken eller budsjett he he lykke til det går nok bra både med og uten konkurenter på merkene. Kos deg masse på messa i dag også.
  Stor klem fra Anita

  ReplyDelete
 17. Så mye flott :-)))
  Jeg fikk ikke reist på messa i år, men det blir vel ei råd likevel:-)
  Jeg har opplevd samme problem som deg med butikk i nærheten. Jeg hadde det aktuelle merket først...og leverandøren så det ikke som hans problem å ordne opp i det... :-( Men den andre butikken og jeg inngikk et kompromiss...vi kjøper forskjellige varer! Så selv om vi har samme merke har vi alltid forskjellige artikler. Men irriterende synes jeg....ville selv aldri kjøpt inn et merke "naboen" har. Lykke til med butikken din!
  Hilsen Ninni

  ReplyDelete
 18. Ut fra bildene og dømme kan jeg godt forstå at du har hodet fullt av interiør-opplevelser. Må jo være litt vanskelig å velge mellom så mye flott? Lykke til med salget framover. Ha en fin helg :)

  ReplyDelete
 19. Så herlig Nina, jeg sitter igjen med akuratt samme følelse som deg. Kommer fra messa igår, har lagt ut noen av bildene jeg tok:)
  Herlig med inspirasjon. Utrolig flott den vognene:)

  Lykke til med salget av alle varene.

  Klem fra Janne

  ReplyDelete
 20. Å dååån.....for noen flotte bilder! Kunne tenkt å ha ALT som var på bildene. Håper du har bestilt masse som du kan friste med i butikken din Nina. Kos deg videre!

  ReplyDelete
 21. Heia. Jeg tror ikke du skal føle at den butikken jeg tror du tenker på kan bli en konkurrent. De har minimalt av det jeg ser du har, jeg er stadig innom den butikken for å kikke. Men skal også ta meg en tur inn til deg om ikke lenge. Håper du etterhvert etablerer deg i byen, vi trenger virkelig en slik butikk. Og jeg er helt sikker på at den vil gå kjempe-bra. Ser jo på de forskj. bloggene at folk blir mer og mer opptatt av interiør. Og folk har penger til det.Dine nærmeste konkurrenter er nok på Frei, Averøy og Eide.(Langt unna!!) Stå på!!!

  ReplyDelete
 22. så masse fint å se på:-) koslig å snakke med deg idag;-)titter innom butikken din en dag da du er hjemme igjen og styrer:-)

  hilsen Randi fra Frei;-)

  ReplyDelete
 23. Eg handlar på den butikken eg trivs best i. Det har mykje med personalet og atmosfæren å gjere. Så om dokke har like varer, så betyr ikkje det alt nødvendigvis.

  Elskar Ib Laursen :-)

  Elles så verkar det som du har vore i himmelen utan eg veit korleis det er der. Hadde vore fint å dø om ein enda på ei interiørmesse.. huff som eg snakkar :-)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)