Tuesday, October 5, 2010

Drømmebutikken....

I kveld gjør jeg dette:

Jeg er sliten etter en søvnløs natt (storm) og en innholdsrik dag. Har flyttet om på hyller i butikken, for en ble solgt og to nye har kommet til. 100 varer som måtte omplasseres og ett totalt kaos.
Kvelden brukes ikke helt til å lukte på rosene, men jeg lukter på andre muligheter, og nye planer kverner i hodet mitt.
Går som jeg tenker, blir jeg ikke helt alene om alt lenger, og ingenting kjennes bedre enn det!
Å kunne ha noen å diskutere med, planlegge, bestille varer sammen med og løse problemer høres ut som en drøm for meg, -men det er det vel egentlig enda også da.....

Så over til den ultimate interiør-butikken!
Ikke det at jeg har råd, tid eller kapasitet, men det jeg ser for meg som den kresne kunde som jeg er er følgende:
Sofa, bord, interiørblader til inspirasjon og mye vakkert å se på.
Kaffe, -ikke svart kaffe, men sånn fancy greier med masse sirup og melk, eller en kald Pepsi....
Interiør-stæsj fra gulv til tak, en reol med smykker, litt skjerf og gjerne ett par stativ med klær.
Blomster ute, -og planter inne. Rengjøringsprodukter med deilig duft, litt såpe og en god håndkrem for sprukne hage-fingre.

Jepp, omtrent sånn!
Dette er det ikke plass til i uthuset mitt, og jeg har heller ikke 6 par armer. Men for meg må dette være den ultimate butikken.

Hvordan er din drømmebutikk??

Til slutt må jeg takke for all den flotte tilbakemeldingen fra gårsdagens innlegg. Skulle så gjerne ha skrevet tilbake og takket dere alle hver og en, men det strekker ikke tiden min til. Døgnet har altfor få timer slik det er nå. Så altfor få....

12 comments:

 1. Hørtes ut som en drøm av en butikk ja! Slik ville jeg også hatt det hvis jeg fikk åpnet meg butikk noen gang + at det skulle vært et bakrom som kun ble brukt som verksted hvor man kunne pusse opp og fikse på møbler.
  Og så måtte man jo hatt litt kakao ;P

  Keep on dreaming! Kommer nok en dag skal du se ;)

  Klem Madelén

  ReplyDelete
 2. Drømme butikken din høres helt flott ut..Hadde jeg hatt bedre helse skulle jeg ha startet en slik drømme butikk. Men stå på Nina,men ikke slit deg ut.Det er fort gjort..

  ReplyDelete
 3. spennende!!!!!!!dette blir kjekt å følge med på:)

  hilsen Gunn

  ReplyDelete
 4. Min drømmebutikk er som du beskriver.:) Men så lenge betjeningen er hyggelige og serviceinnstilte,er det godt nok for meg. Da får jeg lyst til å komme tilbake.:)

  Ikke bry deg om hva onde tunger sier. Janteloven regjerer enda og misunnelsen er stor rundt omkring. Nyt det du har og kos deg!!!:)

  ReplyDelete
 5. Spennende drømmer
  Ha en herlig dag

  ReplyDelete
 6. Jaaa drømmer om sånn butikk jeg å !!!

  Men du vet, vi må bruke det vi har !! Vi med de små butikkene hehe :)))

  Jeg holder på å utvide "lokalet" hehe....er det rart jeg alltid har likt teskje kjerringa !!

  Ja ja....butikk er det i hvert fall da hehe.

  Har du ikke bilder av butikken din da??? Hadde vært morro å se :)

  ReplyDelete
 7. Drømmer er viktig:) Det er det som driver oss. Synes den teksten var veldig fin jeg da. jeg er på jakt etter den perfekte tekst... og er litt kresen... kanskje den var den perfekte tekst:)

  ReplyDelete
 8. Herlig:)

  Jeg har også drømmer selvfølgelig og det kjekkeste hadde nok vært å bodd et helt annet sted og satset enda mer.....men nå bor jeg jo her jeg bor og da er det ikke så mye mer jeg kan gjøre:)) Får bare kose meg med det lille jeg har og håpe på at det går...

  ReplyDelete
 9. Det hørtes ut som en flott butikk, ja. Der hadde jeg kost meg! :o) Tanker har surret litt rundt i hue mitt i det siste, helt siden en gammel prestegård her i byen ble kjøpt opp. Den skal restaureres og åpnes for allmennheten. Tenk deg et lokale der (ikke så stort, men intimt) med interiør/kaffebar, herlig! :o) Meeen, det spørs om en tør... Men drømmer er lov å ha!

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  ReplyDelete
 10. "If you never have a dream,
  you never have a dream come true..."
  Jeg drømmer også...om en liten landlig livsstilsbutikk i bryggerhuset. Med nøye utvalgte interiørartikler, noen klesplagg, sko, litt blomster...kanskje kan kundene ta seg en tekopp ute på tunet? Og jeg kan stå på låven og jobbe med gamle loppisskatter, mens jeg venter på neste kunde...
  Høres idyllisk ut, men vet det er masse hardt arbeid også!Så det spørs om jeg noen gang tar sjansen...
  Kos deg videre med drømmer og planer, og ha en fin høst!

  Klem fra Fru K

  ReplyDelete
 11. Din drømmebutikk hørtes helt super ut! Jeg kommer gjerne for å handle og kose meg, i en slik butikk. Helst med et trillebårlass med penger. :o)

  ReplyDelete
 12. Drømmebutikken min er absolutt den du beskriver,Nina !!! Uansett om jeg skulle være driver,eller kunde.... ! Så stå på !!!! Blir helt oppgitt av all kritikken du får her inne,jeg forstår overhodet ikke at noen kan la seg provosere av det du skriver,du er jo bare ærlig !!! Nei,ikke bry deg,da oppnår de bare det de vil,dem som ikke har noe fornuftig å ta seg til !!!!!! Kansje er de misunnelige.....!! - kos deg videre :)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)