Sunday, October 10, 2010

Om menn og vakre hjem....

Lørdagskveld i Paradiset, med levende lys og rødvin på bordet.
Taket over glassverandaen er tett, og Jr sover søtt i sengen sin, mens jentene fremdeles er på høstferie.
Det høres bare fryd & gammen ut, og en skulle tro at alt var strøkkent og flott denne barnefrie lørdagskvelden, men nei da!
Ikke i mitt Paradis!
Prosjekter, butikk-varer og ting flyter flere steder, og hyllen jeg skulle henge opp i kveld var for lang for veggen, så her ligger lampen som hang der på tv-benken sammen med min kjære hammer. Drill og stor hylle ligger på gulvet.....
Etter halvannet glass rødvin og magen full av biff, bryr jeg meg ikke, men prøver heller å tenke på skjebnen som for nøyaktig 5 år siden gjorde sånn at jeg kort tid etter fant min kjære.

Den 10 oktober 2005 døde nemlig bestefaren hans, og på grunn av dette fikk Andreas reise hjem fra Afganistan der han var stasjonert.
Denne natten for 5 år siden mistet jeg også min ektemann, og jeg satt helt alene med to 2-åringer og en 7-åring i ett hus som var langtfra salgbart med en lang liste med mangler, og 20 mil fra familien min.

Andreas ryddet miner i det området den norske leiren i Mazar e Sharif skulle bygges, og det var ingen internettforbindlese der enda, derfor var det logiskt at han koblet seg opp da han kom tilbake til Rena Leir etter begravelsen. 3 uker uten å sjekke mail og sånne ting....
Og vips så dukket han opp på min skjerm der jeg satt oppe i Sandbakken. Det var en tilfeldighet, eller?
Andreas hjalp meg å gjøre huset mitt salgbart, og det gav oss en fin startkapital på reniveringen av denne rønna. Klart en kommer ikke så langt med 450 000, -selv ikke når en gjør alt selv, men vi har jo fått gjort noe.
Med det tredobbelte kunne vi kanskje ha nærmet oss utseende på vinnerhjemmet som nettopp ble kåret til Norges vakreste, men min mann tjener midre i året enn hva hennes mann har i måneden, så det er MYE vi har måttet forsake.
Jeg drømmer også om armatur fra Lino Trading og New England, og kunne virkelig ha tenkt meg håndsnekret kjøkkeninnredning, men må nok ta til takke med IKEA. Håndlagede vindu og spesialtegnede dører har vi også måttet sett laaaaaangt etter, og det samme med lysbrytere fra Molo AS
I tillegg trenger jeg nye utelamper, men får nok aldri råd til norskproduserte støpejernslamper fra Kulturjern, men det kan vel hende at jeg kan finne noe jeg liker til en grei pris før det blir vinter....

Ja, det er mye som står på ønskelisten, men dessverre er lommeboken og kontoen tommere enn på sånn omtent 5 år. Har investert i varer til butikken for 100 000 de siste 4 ukene, så nå håper jeg bare at noen vil ha dem ellers går jeg konkurs! ;)
Når man ikke har penger, er man desto mer misunnelig på de som har det, -derfor den lille irritasjonen over det flotte huset i Bolig Pluss.
Men det som irriterer meg aller mest, er at det ikke er nevnt med ett ord hvor mye denne herligheten har kostet....
DA hadde nok flere skjønt hva jeg snakket om! ;)

Desto større grunn til å ta hatten av for Hulda og hennes mann som hadde ett budskjett på 25 000 kroner da de pusset opp sitt nyinnkjøpte hus for ett år siden. De ble kåret til Norges 3 flotteste hjem, og har gjort alt selv.  De har skapt ett utrolig koslig hjem av ett beløp som ikke dekker kostnaden på halvparten av lampene i hjemmet nevnt over.
Vi, derimot har brukt mer enn 25 000 bare på isolasjon....

Uansett har vi alle, vinnere eller slitere her kapret drømmemannen, og hvem vet hvem som er lykkeligst i lengden? 
For jeg vil heller ha en blakk Andreas og IKEA armatur på kjøkkenet, enn en noen annen mann i verden.  Kanskje vil sjebnen meg godt også de neste 5 årene.....

Som trodde leserne kjente med såpass at jeg ikke kjenner skikkelig misunnelse overfor noen, men liker å sette ting i focus.
Og om jeg svir av noen aksjer kan jeg både kjøpe drømme-armaturet og ny bordkledning, men jeg klarer meg fint uten! ;)

31 comments:

 1. hmmmm jeg vet ikke...jeg har aldri følt sjalusi, misundelse, irritasjon....overfor ting som ikke er kontrollbar. iallefall ikke for penger for folk som har penger ol....jeg har opplevd masse....mer enn jeg har lagt ut på bloggen tro det eller ei....men det jeg har fått erfare er at folk som har slitt er de som klager minst.

  Jeg gidder ikke å bruke tid eller ressurser på sjalusi....jeg har strevd med sykdommer, dårlig økonomi, syke barn osv osv som er for private for meg å si.

  Du virker som du er sur for at det huset vant,...ser ut som for meg over at du er sur fordi de ikke sa hvem sitt hus det var.
  Men hadde de sagt det,,,,hadde det sikkert vært værre.
  De som har penger må da også få representere seg...må vise hva de kan....faen om det er penger med i bildet !!

  For en ting har jeg lært. Og det er, at bra økonomi nødvendigvis betyr god smak.
  Det virker som for meg at du gjerne skulle hatt spesiallagdt kjøkken, eller dyre utelamper, dører ol....men du har ikke penger til det.
  men om du hadde da Nina...om du hadde disse pengene og god smak i tillegg !! ville du da blitt diskvalifisert pga av lommeboka di...det vitner om omvent rassisme eller sjalusi.

  Hva som er god smak er som kjent som baken....du spyr sikkert av min rosa deilige lyskrone og rosa bord !!
  Det er for meg god smak....for deg er det vel madonnaer shifflonflaske, tørkede roser....duker ol...

  Det er jo det som er sååå kult !! At vi alle er ulike. Stilmessig og økonomisk.
  Og hvis du troe jeg har god økonomi...tro om igjen. mitt hus er til salgs...ett hus jeg aldri kom til å flytte ut av...men føle sjalusi, irritasjon mot de som har det.....det kan jeg sverge på mine barn at jeg ikke gjør.
  Du prøver å skaffe deg et levebrød med butikken...for å få til det må du lykkes. Du håper at mange kommer slik at du kan forsørge barna dine, Andreas og deg !!

  jeg ønsker deg det samme....det har du fortjente...like mye som Ylvis brødrene...de startet i de små....og de drømte, de jobbet...og ja...nå kan de se. At jammen har de det !!
  derfor burde vi ønske alle like mye lykke.
  jeg håper virkelig ikke du blir sur kjære Nina. Det er ikke ment ondt...motsatte...jeg er LEI av at folk alltid diskriminere noe....rase, tro,økonomi osv....

  Jeg var kristen helt for ca to år siden....da gidda jeg ikke få flere knock outs fra "herren"
  ikke det at jeg sluttet å tro på han...var vel mer at han sluttet å tro på meg....å testet igjen og igjen...
  Ønsker dere en fin søndag :)

  Sorry alle skrivefeilene...blir slik når jeg blir ivrig og gidde ikke å rette.
  klem

  ReplyDelete
 2. Kvast av Irina, men jeg skjønner hva du føler og det har egentlig ikke noe med vinnerhuset å gjøre tror jeg....Derfor har jeg ikke noe behov for å kommentere mer om den saken.
  Og jeg er ikke enig i at bra økonomi nødvendigvis betyr god smak. Noe Hulda er et fantastisk bevis på. Nei smak og estetisk sans får man ikke kjøpt heldigvis( om man da ikke leier inn en god dekoratør og får et "magasinhjem")
  Med Originalitet, oppfinnsomhet og tro på det man liker selv kommer man langt.

  En hilsen i natten.

  Klem
  Randi

  ReplyDelete
 3. God søndags morgen :)

  Litt msiunnelse har vel aldri skadet noen (?) så vidt meg bekjent, og vinnerhuset er rett og slett nydelig!!! Men jeg må si meg enig med Nina at Hulda sitt hus er like fint selv med mindre brukte "cash", så der ser man, en trenger ikke flust med penger, men jøss som det hjelper på.
  Det "gode liv" og gjerne det flotte liv for meg er når ting kan restaureres, og aller helst av en selv. DET er det som gir verdier i et hus, og ikke minst sjel. Å male selv, snekre, pusse og flikke litt gir meg ro i sjela (eller er det "uro" til å gjøre enda mer???) og det er moro å kunne si, når noen spør, at det har vi gjort selv, ikke sant? Og med stolthet, ikke minst!!!! Men for all del, er masse nytt jeg kjøper jeg også, og SÅÅÅ mye som jeg ønsker meg.....! Om vinneren har malt alt, pusset og gnikket for å få et slik hus aner jeg ikke, og for meg likegyldig. Hun vant denne gangen, og gratulerer til henne. :)
  Alle har vi vårt å bære på av erfaringer av det gode og det "onde", noen mer enn andre, men that`s life! Ha en flott søndag alle mann :)

  ReplyDelete
 4. Hei Nina:)for et flott innlegg.
  Det er jo bare sånn at enkelte må slite litt for å få det man ønsker seg,men du og du kor artig det er når man lykkes:)
  Se på deg selv ,du har en flott mann...noen kjempefine og friske barn og et lekkert hjem(som jeg skulle ønske var mitt hi hi)stå på videre du Nina så skal du se at taket blir tett....butikken blir større osv.
  Stor klem fra Gunn

  ReplyDelete
 5. Misunnelse har i hvertfall aldri vært pent..

  ReplyDelete
 6. Milde himmel hvor feil du tar her, Irina!
  Jeg er da ikke sjalu!!!
  Det bare irriterer meg at de har plukket ut en vinner som har brukt ekstramt mye penger på å huset sitt uten å skrive ett eneste ord om dette!
  Ingen plass står det ett estimert beløp hva disse har brukt på huset sitt slik som det gjør hos Hulda, og jeg føler at de bevisst har prøvd å skjule akkurat dette. Men jeg vet hva ting koster og syns sånn kunne ha kommet fram i artikkelen.

  ReplyDelete
 7. Vel, kan jo vere interessant å sette ting i fokus av og til ;-).
  Må sei eg er langt på veg einig med deg. Det kunne godt ha komt fram kva det har kosta, både for dei som har stort budsjett og dei som har lite. Eg for min del blir langt meir imponert over dei som klarer å skape på lavbudsjett og gjer alt sjølv, -også drittarbeidet, -og som må bruke sin kreativitet på å finne rimelege og gode løysingar. Alt blir jo mykje enklare om ein kan velge på øverste hylle. Sjølv om ein må ha "den gode smaken" sjølv, så er jo valgmulighetene myyykje større. -Og ein kan få gjort ting mykje raskare. Her hos oss har vi pussa opp i 7 år, og held sikkert på i 7 år til. Vi har spesiallaga kjøkken frå 40-talet, og er fornøgd med det ;-).

  ReplyDelete
 8. Irina,

  jeg vet du har sterke meninger, og de har du rett til å komme med, men tenk etter - hvordan hadde du selv reagert på den kommentaren du nå har lagt igjen hos Nina om den hadde kommet på din blogg? Du er ofte ute å avvæpner såkalt konstruktiv kritikk. Det mener jeg du gjør med rette, men nå synes jeg ikke du var så mye bedre selv med din egen kommentar. Dette er ikke slemt ment mot deg, men stusset faktisk litt over akkurat dette. Jeg liker både deg og Nina, men jeg ble overrasket over denne kommentaren fra deg.

  ReplyDelete
 9. Hmmm det var en skrivefeil ...jeg mente ikke å skrive at gos smak betyr nødvendigvis ikke god smak.

  Og beklager om jeg ikke skjønte hva du mener....jeg er litt sånn i svima i disse dagene...jobber som en gal for å få ferdig huset...

  Og egentelig tror jeg ikke du var sjalu...det er ikke sånn jeg oppfatter deg. Men men ....nei det er ikke ment som noe personangrep eller konstruktiv kritikk i det hle tatt eller ...men skjønner om det oppfattes som.... så håper ikke du ble lei deg Nina :) Vi har tross alt følt hverandres blogger i tre år :)

  Og jeg unner deg alt godt !!

  ReplyDelete
 10. PS !!

  Sier ikke du ikke har god sans eller god smak..!! Det har du !! men det er ikke min smak...akkurat som min ikke er din !! Det betyr ikke at jeg syns du ikke har sans....har du ikke hatt sans så har du ikke hatt en ab Norges beste interiørblooggere og så mange følgere. Jeg syns du har det fint. Og har hadde jeg fått komme hjem til deg så har jeg 110% syns du hadde knallfint hjemme.

  Jeg mener kanskje at smaken til de som vant ikke var det samme som din...derfr likte du det ikke,
  Unnsett unnskyld...jeg mente ikke å krangle eller kverullere eller noe...du har rett !!

  jeg liker deg og bloggen din...du er frisk og annderledes å tør å si det du mener .)

  Og derfor liker jeg å lese dine innleg !!

  Som sagt masse som foregår personlig ol...

  klem

  ReplyDelete
 11. Jeg er faktisk langt på vei enig med Irina jeg.
  Det må jo være sjalusi som ligger til grunn, når du tar det opp både i bloggen din og på FB.
  Jeg tror det ville blitt mye oppstyr om de brukte etternavnet til mannen jeg, for da hadde de sikkert blitt beskyldt for å bruke kjendisstatusen hans.

  De har mye penger ja, men jeg kjenner mange med mye penger som aldri i verden hadde fått til et så lekkert hjem.
  (Tror Irina har en skrivefeil der, og mener å skrive at bra økonomi IKKE nødvendigvis betyr god smak).

  De har god smak, og det var derfor de vant.
  For meg er det likegyldig hvor mye det kostet, hva slags merkevarer som er brukt, om de har gjort det selv eller ikke, for meg er poenget at huset (i mine øyne) var kjempeflott!
  Hvorfor skal ikke de kunne vinne, selv om de har mange penger?

  ReplyDelete
 12. Heia Helene som har klart å lage seg et slikt vakkert hjem!

  Kanskje du burde presisert i innlegget ditt at det var kriteriene og fagjuryen du kritiserte og ikke selve vinneren?

  Kriteriene var forresten at "huset skal være pusset opp og gjennomført og at eierne skal ha gjort mye selv og vist kreativitet i interiørløsningene".

  Her står det forøvrig ingenting om hvilket budsjett man skal forholde seg til.

  Synes det er kjekt å lese om hva Helene og mannen har gjort, og alle de gamle historiene som er knyttet til huset!

  Synes også det er kjekt å lese bloggen din, Nina, og jeg ønsker deg lykke til med butikken din!

  Ha en fin søndag, alle!

  ReplyDelete
 13. Jeg har da ALDRI sagt at de ikke fortjener å vinne!!!
  Jeg er bare HELT uienig i at budskjettet ikke har noe med saken å gjøre!
  For de aller aller fleste i landet som har både god smak og sans for interiør, er det nettopp økonomi og tid som gjør at de ikke får utfolde seg helt og fullt. Derfor blir denne vurderingen ikke helt rettferdig i mine øyne.
  Kritikken rettes til Bolig Pluss, og ingen andre!!!

  ReplyDelete
 14. Jeg regner med at de utelot etternavnet til mannen fordi det ikke skulle fokuseres på nettop det. Hadde jeg hatt noen millioner så hadde jeg glatt brukt det på hus og hage. De hadde et fint og koselig hus. Men om det er Norges vakreste kommer vel an på øynene som ser, og hva man selv er ute etter.

  ReplyDelete
 15. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 16. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 17. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 18. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 19. Jeg bryr meg ikke om hvor mye penger folk bruker på oppussing,det jeg ser er om jeg synes det er fint eller ikke. Rekner med at de jobber og betaler skatt de som oss.
  Det står ikke noen steder at det skal oppgies pris på oppussingen. Oppgav ikke det de som vant i fjor heller.
  Oppgav ikke det hun som kom på andre plass heller.

  ReplyDelete
 20. Dette var ikke en konkurranse der tema var hvem kan skape det vakreste hjem med minst mulig penger! Da hadde jeg meldt meg på;)

  ReplyDelete
 21. Egentlig burde jeg vel holde kjeft. Lever vanligvis etter regelen om at dersom en ikke har noe positivt å si, så kan en la være. Ønsker likvevel å legge igjen noen ord nå. Nina; jeg har lest bloggen din jevnlig i et par år. Først og fremst for å lese om hagen og plantene dine. Synes også at du skriver godt og virker som en trivelig dame. De siste månedene kjenner jeg at det som reflekteres gjennom bloggen din er at du er ganske sliten? Ikke noe rart det altså, med det tempoet dere holder. Synes det har vært en del negativt fokus på hvor "fælt" der er å drive interiørbutikk, hvor hektiske og lange arbeidsdager du har, mannen er lei av å gjøre alt selv på huset, hvor lite butikklokalet er, hvor kaotisk alt i huset er, at "noen" ikke vil deg vel og blander inn det faktum at du tydeligvis eier noen aksjer og dermed er "formuende" og nå tilsist et sleivspark til vinneren i Bolig Pluss. Håper du får stoppet opp en gang i blandt og hentet deg litt inn. For en skal jo ha det moro også, alt skal ikke være strev. En lever bare en gang og vi velger alle i mer eller mindre grad hvordan det livet skal forvaltes. Ønsker deg alt godt Nina. Klem Britt (uten blogg)

  ReplyDelete
 22. Den egentlige rikdom består ikke i at man eier så mye selv,
  men at man har noe til overs for andre.

  ReplyDelete
 23. Jeg beklager mitt lange innlegg som ble skrevet i affekt etter at jeg leste kommentaren din inne hos meg. Jeg kjenner deg ikke og ikke leste jeg innlegget ditt over før jeg skrev i vei. At du har mistet din ektemann og hatt det vanskelig høres forjævlig ut.Skulle bare si at jeg ikke er lei meg el. og at jeg forstår din frustrasjon.

  ReplyDelete
 24. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 25. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 26. Hmm.. Jeg leste innlegget imorges, men hadde ikke tid til å legge igjen en kommentar da..
  Nå ble jeg faktisk litt overasket over hvordan innlegget har blitt tolket, etter de kommentarene som har kommet inn..
  Det viser hvertfall at vi er forskjellige, fordi det var ikke slik JEG tolket det i det hele tatt.
  Jeg tolket ikke innlegget til Nina som hverken misunnelig eller sjalusipreget. Jeg leser Ninas refleksjoner over både tiden som har vært, frustrasjonen over EGEN situasjon per idag, og usikkerheten over fremtiden, noe som gjør bloggen hennes personlig og meget gjenkjennende.. Hvem sukker ikke over at gulvet er skittent dagen etter at man svettet over vaskebøtta, lønna som forsvinner like raskt som den kom inn, eller drømmer som virker så uoverskuelig langt fremme?
  Har vi ikke alle dager der vi "skulle ønske..?"
  Og er det ikke naturlig at dette gjenspeiles i en personlig blogg?

  Vinnerhjemmet er et fantastisk hus, all ære til vinneren!!
  For å få til et slikt hjem, kreves det en god del, uavhengig av om man har penger eller ikke.. Penger kommer sjelden rakende på ei fjøl, så vinneren har sikkert forsaket noe for å fortjene de pengene de har også. Ser dere skriver noe om en kjent ektemann, (ukjent for meg) -men med en slik tilværelse har de sikkert dager der alt ikke er fryd og gammen de også.. (ikke like morsomt å diskutere, litt småheftig bak hylla på maxbo, når ALLE kundene er ekstremt bevisst hvem som står der, og ikke skjønner forskjellen på den private og offentlige mannen..)

  Nina drar en sen lørdagskveld, en paralell mellom egen tilværelse og i dette tilfellet huset til vinneren, -noe som kanskje er nærliggende når man EGENTLIG synes dette var utrolig lekkert, og selv føler seg så langt unna målet..?
  Det koster å leve, og hobbyer som oppussing, påbygg og interiør er sjelden gratis!
  At Hulda har klart seg på et slikt budsjett som de hadde, er ikke mindre enn IMPONERENDE, og hun er hjertelig velkommen til å dele gode råd med meg! ;-)

  Konkuransen krevde inget budsjett, så her var alle velkommen til å delta, det som er hovedpoenget er at de skal inspirere! -og det gjorde de, alle på sitt vis!
  Nina`s lille paradis er en stor inspirasjonskilde for meg, og mange mange fler, -og slik jeg tolker dette, var dette bare et lite frustrasjonsutbrudd, fra en helt vanlig yrkesaktiv småbarnsmor og frue, med alt for få timer i døgnet, og helt vanlige bekymringer i hverdagen..
  :-)
  Ingen kan si hva som skal publiseres i en blogg, vi velger selv hvor mye personlig vi ønsker å dele med leserne våre, jeg synes Nina er tøff, som faktisk deler de grå hverdagene med oss også, blant alt det lekkre hvite interiøret, i det herlige hjemmet deres!
  Kommunikasjon er krevende, og det skrevne ord er enda vanskeligere fordi man ikke har muligheten til å tolke kroppspråket i tillegg..
  Man vil alltid tolke ulikt..


  En fin kveld ønskes dere alle!
  Klem fra Nostalgia

  ReplyDelete
 27. Jeg må si jeg har likt å komme innom bloggen din og følge deg gjennom store og små ting, men innlegget i dag gav meg en litt ubehagelig følelse i magen. Du påpeker at det ikke er misunnelse, men at du forsøker å få frem at enkelte faktorer burde ha kommet på banen under presentasjonen. Jeg er ikke enig, da jeg synes at vinnerfamiliens inntekter er ganske så uvesentlig. Noen skaper gull av gråsten, andre gull av gull, men det finnes også uendelig mange som skaper dritt av diamanter. Det har jeg sett på utallige eiendomsannonser, der rikfolk har skapt (i mine øyne) grusomme hjem, selv om de sikkert har brukt mer penger enn jeg noensinne kan drømme om. Man KAN ikke skape et så gjennomført og flott hjem som vinnerhjemmet uten å ha interiør i blodet og øyne for detaljer! Ikke for 25000 kr. og ikke for 5000000 kr! Har man ikke sansen hjelper det bare begrenset å leie inn folk, for det blir ikke et HJEM som dette.

  Du er forøvrig heldig som har funnet mannen i ditt liv. Jeg skulle gjerne gitt bort huset mitt, som jeg elsker, mot en mann jeg og ungene kunne ha det utrolig godt sammen med, så jeg forstår du heller vil ha ham enn dyre ting, men jeg ser ikke helt poenget i innlegget ditt dessverre. Virker mest som litt frustrasjon og ja... unnskyld at jeg sier det... litte bitte litt misunnelse. Og det tror jeg ikke du har noen grunn til. Alle har sine utfordringer, penger eller ikke. Og vinneren har sansen for interiør, men det har du også.

  Klem

  ReplyDelete
 28. Vil bare si at jeg stiller meg bak alt som Britt ( uten Blogg ) har skrevet her..... Jeg har fulgt bloggen din en stund og har sett forandringen.... jeg har tenkt samme tanken....du bør ta det mer med ro, kose deg og nyte det dere har fått til så langt, og komme litt ovenpå igjen....før nye prosjekter...... Lykke til Nina, og ta godt vare på deg selv.... Du er mer enn flink nok! Mvh Sandra ( også uten blogg)

  ReplyDelete
 29. Oj,oj. Her har diskusjonene gått skjønner jeg!
  Må si jeg ikke klarte å lese meg til noe sjalusi i bloggen til Nina. Syns det hun skriver om i innlegget er utrolig vakkert!
  Om hvor viktig familien er. Hvor lite viktig penger er. Og hvor vakkert man kan gjøre det rundt seg uavhengig av økonomi!

  Selv bor jeg i en lavstandar utleie leilighet. Og trives! For jeg vet, som Nina, at det er det en gjør ut av situasjonen som er avgjørende for om en har det bra. Det er ikke de svindyre utelampene som gjør oss lykkelige:)

  Jeg har stor respekt for deg Nina!!! Du følger drømmen din. Du jobber hardt og satser stort. Jeg ønsker deg all mulig lykke. Både privat og med butikken din.

  Og jeg er enig, hvorfor opplyser de om hvor rimelig nr 3 på listen har fått det til, men ikke hvor dyrt nr 1 har det? Gjennomsnittsleseren av Bolig Pluss er vel ikke av de rikeste i landet...

  Elin.

  ReplyDelete
 30. Synes du klager litt for mye over din egen situasjon som for meg ser veldig bra ut! Eget hus,ja dere pusser opp ei rønne. Men jeg hadde aldri hatt 450 000kr å pusse opp for, ei heller fått lån på 100 000 for å starte butikk. Ja de har mye penger å kan få gjort det meste. Men du har mye mer enn meg igjen,men jeg klager ikke av den grunn. Synes jeg har et kjempe fint hjem(2 roms leilighet) som jeg innreder med lite midler, mye mindre enn Hulda også. Det gjelder vell mest og være fornøyd med det man har:) Det er alltid noen som har det værre enn en selv, på mange måter. Også økonomisk her i Norge. Og alltid de som har det mye bedre. Men hva gjør vell det!?? Synes også bloggen din har forandret seg i det siste.. Det er dumt,likte den så godt før. For meg har du et utrolig vakkert hjem, flott mann og barn. Du har ingen grunn til å være sjalu om du er det.. Andre er nok igjen sjalu på deg vil jeg tro:) Vær glad for det du har,om det så er et hus som det er brukt utrolige summer på(for de aller fleste), eller ditt som er brukt 450 000 kr på:) Som for meg er utrolig mye penger, og et utrolig fint hus som jeg bare kan drømme om. Eller meg da,som er lykkelig på 44kvm:) Hilsen Solveig..

  ReplyDelete
 31. Tror nok ikke du er misunnelig. Men du skriver på en måte som gjør at jeg igjen og ijgen må innom deg å kikke og lese. Og at du stiller spørsmål ved ting er bare flott. Tror nok at BoligPluss omskriver ting litt også. Mener å huske det sto noe om bare brytere fra Molo, men det ses jo på bildene at det ikke stemmer. Det må bladet ta på seg. Dette er jo noe vi har lest hos andre bloggere som har hatt hjemmene sine i bladet, at ting er omskrevet.

  Armatur fra ikea vil jeg holde meg unna;-) Dette fordi rørleggeren protesterer. Og jeg er vel heller ikke detaljorientert nok sikkert. Kjøkken fra Ikea duger absolutt. Og jeg tror ikke en blir noe lykkeligere av å ha "utømmelig" med penger til oppussing. Er det ikke det å få det beste ut av sine midler som gir lykke? Her er det mye som kunne vært annerledes sikkert og noen stusser nok over at vi ikke har hivd ut enda mer av det halvgamle som fulgte huset, men lykken ligger ikke i å fornye alt.

  DEt var tydelig at i vinnerhjemmet var det ting som kostet, men hun la jo også vekt på at det var mye fint å handle brukt på Finn til en rimelig penge. Et nydelig hjem både hennes og ditt. Slike hjem jeg gjerne skulle gått rundt i og bare kikket og kikket....;-)

  Stå på som du gjør videre. Fornøyelig lesning av en tunikafri bloggedame;-)

  PS! Om du ikke så på tatoveringsprog på nrk i kveld, så pass på neste mandag.

  Jane

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)