Wednesday, October 13, 2010

Nisser, sprosser og botox....

Skulle ta SÅ mange bloggebilder i dag etter at jeg hadde matet støvsugeren, men så kom han som skulle ta service på varmepumpa, og jeg fant ut at han passet ikke helt inn i interiørbildene mine....
I tillegg brukte han himla lang tid, men fikk forklaringa fr han dro: Kretskortet (hva nå enn, det er) gikk heden, så varmepumpa er død.
Oi! Ingen varmepumpe!
Bildet av kontaineren med alle panelovnene vi kastet da vi begynte å rive veggene her, dukket med ett opp på netthinnen min, og jeg så for meg 3 dager med frostrøyk og ullsokker.
Heldigvis har vi vedover i alle etasjene, og plenty av ved så vi klarer nok å holde varmen. Back to the 30'ies! ;)
Er forresten lenge siden det har vært så varmt her om kvelden, som i kveld etter 14 timer med fyring!
Litt spent på hvordan det blir i morgen tidlig, men samboeren står opp nesten en time før meg så det blir sikkert ikke så ille.
Rakk ett bilde i dagslys av dette motivet.
Blitt så glad i mine nye, gamle bilder, men har igjen å henge det andre opp skikkelig. Nå henger det på prøve på en gammel spiker i helt feil høyde. Liker å se på ting i flere dager før jeg bestemmer meg.
Dette er jeg fornøyd med da.
Hyllen fra gårsdagens innlegg i dagslys ved en svart tv-skjerm.
Må ærlig innrømme at jeg ikke liker den store, svarte flaten, men jeg holdt på å bli gal at det som var på det, for alle i serien var så utrolig sprøyta full av restylane og botox at de ikke hadde ansiktsmimikk igjen. De fikk ikke til å smile naturlig heller. Noe grusomt greier som gikk på TV3 etter Dr Phil.
Tittet litt på Dr Phil da jeg jobbet som nattevakt, siden det ikke var så mye å velge mellom kl 4 på natten. I dag tror jeg det handlet om noen som var anhenging av å drikke såpe, men jeg var som sagt opptatt med å mate støvsugeren.
Tror jeg holder meg til Colaen min, jeg selv om den trolig gir fastere avføring enn såpe.
Noen som vet?? ;)
Lurer litt på hvordan alle disse Vakre Hjemmene har tv'n sin, forresten? 
En tv passer jo aldri inn i min stil, og jeg kunne jo helst ha tenkt meg en innebygget i ett gammelt skap, men fant ikke stort nok, liksom.....
Varmepumpe-mannen spurte meg i dag om jeg hadde malt tv'n også. Haha!
Kjøper designer-varmepumpe, og maler tv'n! Sikkert!!

PS må lage meg en ny hylle, for denne ble litt liten og kjedelig. (Lei av den etter 23 år!)

Ellers har jeg skrapet og vaske vinduene i andre etasjen nå i kveld. Og etterpå fikk jeg opp de siste sprossene som jeg slipet og malte i fjor.
Ett minus: Mistet ett av festene ned i bekmørket 6 meter under meg, så en stk sprosse må vente til dagslyset kommer, siden noen hadde spist hodelykten vår.
Leons rom har nå sprosser på begge rutene for første gang på over 3 år! :)
Ble kjempekoselig! (Bilde kommer, -må bare henge opp ny gardin først, men noen har også spist opphengene. Tror jeg har en nisse i huset, -eller to...)

16 comments:

 1. Hei Nina!
  Se et fantastisk tips om å skjule tv`n på bloggen GLASSVERANDA.....
  Beste løsningen jeg har sett noen gang! Og du som er så handy vil klare å lage et lignende alternativ!
  Ønsker deg en super dag! :-)))

  ReplyDelete
 2. Hei Nina..
  Hva slags merke er tv ditt? Er også på jakt etter hvit tv :)
  Ha foreløpig bare funnet av samsung.
  Takk for svar.
  Ha en fin dag.
  Klemmer

  ReplyDelete
 3. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :-)
  Var jo riktig trivelig å dele pakke, for da fikk jeg jo hilse på hyggelige Miss Mette også :-)(takket være deg:-))
  Ha en fin onsdag du også :-)

  ReplyDelete
 4. Tjihi, du skriver sååååå bra!!!! Jeg ler:) Lykke til med alle prosjektene! Håper du snart får deg ny varmepupme, jeg er avhengig av mi:)))

  Ha en super dag!

  ReplyDelete
 5. Hos oss er det vaskemaskina som har sagt stopp, så vi må ut å kjøpe ny vaskemaskin. Får håpe at varmepumpa holder i noen år til...

  Kjempefine bilder fra huset ditt!

  Er forresten enig med deg, i forhold til rådyr i hagen. Har ikke noe sansen for at spiser opp plantene. Men, de tre vi hadde besøk av i går, spiste kun rognebærene som var falt ned på bakken. Så da var det jo greit. :o)

  Klem fra Bente

  ReplyDelete
 6. Det første bildet var helt nydelig, mange vakre ting og bildet passet jo perfekt inn. :o)

  Skjønner problemet med den sorte tv-skjermen, men jeg har også sett løsningen til bloggen Glassveranda og den er lekker. Et sted (Jeg husker for bare livet ikke hvilken blogg!!) så jeg ei som hadde kasset den inn. Ting på toppen og forheng foran. Lekkert!

  Jeg har "skjult" min ved å ha en mørk fondvegg bak den, men det er kanskje ikke et alternativ for deg? Hihi...

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  ReplyDelete
 7. Så fine bilder fra stua! Synes tven din passer fint inn jeg ;) Den er jo hvit og greier.
  Ellers så synes jeg tver passer greit inn rundt omkring her i bloggland.. så lenge man ikke har en tjukktv... eller større enn 50 tommer.

  Klem Madelén

  ReplyDelete
 8. Ikke lett det med tv. Har måttet bare late som jeg ikke ser den jeg :)
  Synd det med varmeumpa da. Håper det løser seg!
  Hold deg til cola du for såpe høres grusomt ut.
  Ha en fin dag!

  Klem Ingunn

  ReplyDelete
 9. Ser du har fått tips om Glassveranda allerede:) Utrolig flott løsning:)

  ReplyDelete
 10. Jeg var innom en mann for noen år siden som hadde snikret stort sett alt i huset selv. Han hadde snikret en seksjon der han hadde gjemt tv`n i bak-kant, slik at vi kunne dra den frem når den trengtes. Genialt! Han hadde også laget barskap inni skyvedøren, enda mer genialt! Vi var på blåtur der og utpå natta hadde vi konkurranse om hvem som først fant tv og barskap. Det tok sin tid kan man si!

  ReplyDelete
 11. Hei Nina,jeg leste de siste innleggene dine nå å de svarene du fikk.Jeg beundrer deg å syns du er en stor inspirasjon.Du står på å har tusen jern i ilden.Jeg kan være enig i mye av det du skriver.Det hjemmet som vant i Bolig pluss var nydelig,men noe av sjarmen blir borte når man tenker på hva alt det der koster.Jeg stemte på Hulda.Jeg blir hundre ganger mer imponert over de som snur hver krone å bruker tid å krefter på å lage ting selv å som ikke bruker sinns sykt mye penger på det.Men penger trenger ikke ha noe å si for om man har god smak,men det er klart penger kommer godt meg.Jeg må bare få si igjen at jeg beundrer sånne som deg,som pusser opp,med barn å jobb å som står på.Fytte- rakkern! Det er mange som deg å jeg beundrer dere.Jeg elsker at du skriver det du har på hjertet å så får folk bli provosert så mye de vil.Stå på videre Nina. Alt ordner seg.Jeg er en stor fan av deg.Klem fra Karin

  ReplyDelete
 12. Nydelig fotografi, virkelig inspirerende siden jeg leter etter noe å putte stæsj i. En slik sak (vet ikke hva det heter, skjenk?) ville passe bra : )
  Marianne

  ReplyDelete
 13. Hahah, noke grusomt som gikk på tv'n ETTER dr. Phil? Eg syns dr. Phil er ganske grusomt å sjå på igrunn!
  Ellers sliter eg med samme tv problemet, men trøster meg med at dei fleste i interiørverden har vel ein tv dei ikkje er så fornøgd med...
  *klem Astrid*

  ReplyDelete
 14. Du er heldig som både har hvit tv, kjeller og sprosser på vinduene:)) Jeg begynner å bli litt smålei av å bo i dette lille funkis huset vårt:))
  men varmepumpe er jeg avhengig av:))) Hadde ikke klart meg uten:)

  Nå må jeg inn på glassveranda og se på tv løsningen:)

  Vi snakkes:)

  ReplyDelete
 15. Hehe...du får hjelpe meg å finne ett da:) Så kan jeg styre nettbutikken og du den fysiske butikken:) Kunne blitt bra det:))

  ReplyDelete
 16. hi!This was a really brilliant Topics!
  I come from itlay, I was luck to come cross your Topics in bing
  Also I obtain much in your subject really thanks very much i will come daily

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)