Thursday, October 7, 2010

Død over hackeren!

Forbanna hacker som har hacket seg inn på bloggen min og lagt inn ett eller annet som gjør om på teksten min, slik at den blir uleselig. Samme hvor mye jeg prøver å redigere, blir den bare lik hver gang. Jeg har nå forandret passordet og håper jeg får ha bloggen i fred..

22 comments:

 1. Nydelige ting du har fått tak i.
  Du er supergod på å ta inn "de rette" varene.
  Hvitmalt hus, - I now
  Husvask pluss to strøk her i sommer, og det var mer enn nok for vårt vedkommende.... Ser bra ut nå, og håper det gjør det til våren også.
  Misunner deg ikke den malinga, -slitsomt.
  Lykke til da
  Klem i Natten :-))

  ReplyDelete
 2. Ja enig med Tine her - nydelig ting du tar inn! - du har sååå mye fint Nina... Jeg har nå kjøpt 2 slike vegghyller og er SUPERfornøyd med dem, de kunne ikke passet bedre :) Ting tar dessverre litt lengre tid i hjemmet vår enn kanskje hos deg *hihi* men har nå i alle fall fått opp den ene hylla - og så håper jeg at den andre kommer opp ganske snart. Bilder kommer etterhvert nå, bare formen også kommer etterhvert, hehe...

  Ønsker deg en riktig god natt og håper du ikke blir vekket alt for tidlig i morgen :)

  Klem fra Mette

  ReplyDelete
 3. Hei...nydelige tekstiler du har tatt inn...lurer litt på hvordan kappene i metervare ser ut...så jeg håper du får lagt ut et bilde av de :))
  Mvh Fru syversen

  ReplyDelete
 4. NÅ IGJEN!!!
  Teksten min er ødelagt!!!

  ReplyDelete
 5. hehe..morsomste teksten jeg har lest på lenge...men utrolig hva en forstår alikevel ;)
  Edel

  ReplyDelete
 6. hei...hva skjer med teksten da? Skjønte lite, men forstår at du ikke skrev det sånn :/ Hm... Uansett,må snart besøke butikken din igjen (vært der en gang) Synes de store klokkene er stilige + + +:) Og håper for din del at drømmen om større lokale blir en realitet - det fortjener du, sånn som du står på!!! Natthilsen fra Julsundet :))

  ReplyDelete
 7. Hehe - synes teksten var rett så fornøyelig, jeg. Selv om jeg lurte litt på om det var en fyllepost. :D


  Men... forsøk å bytte passord (til noe vanskelig med store og små bokstaver, tall og tegn) på kontoen din. Kan hende noen har hacket den.

  ReplyDelete
 8. Et annet alternativ er å kontakte blogger og høre om de har noen logg over hvilke IPadresser som har redigert innleggene dine. Dersom det er IPadresser som ikke stemmer overens med de som din netttilbyder har tildelt deg så finner du vel synderen sin nettadresse og kan nøste derfra til synderens nettilbyder.

  ReplyDelete
 9. Når jeg leste teksten lurte jeg en stund på hva den Drygolinen hadde gjort med hodet ditt….hehe. :-DD

  ReplyDelete
 10. "Ikke bare Drygolin...", tenkte jeg! :o) Hihi... artig lesing. Mange flotte ting ihvertfall, men det var teksten som gjorde det for meg. :o) Hihi..

  Ha en finfin dag videre!
  Klem Jenny

  ReplyDelete
 11. At du kan gå litt av skaftet slik som du holder på synes jeg ikke er noe rart, så jeg tok teksten som et tegn på langt fremskreden slitasje. Når det da i tillegg sto Drygolin-dop så......... ;-)

  ReplyDelete
 12. Haha! :) Ikke helt forståelig nei, men underholdende:)

  ReplyDelete
 13. merkelig tekst... har du bugs??

  ReplyDelete
 14. Ojsann. Må innrømme at jeg virkelig begynte å lure nå gitt:) Ser ut som om teksten er oversatt fra engelsk til norsk. Setningene er jo hulter til bulter. Men skjønte hva du mente og det var nydelig tekstiler!!
  Prøv å ha en flott dag;)
  Klem Gro-Beate

  ReplyDelete
 15. Håper du får ha den i fred! Lykke til!
  Klem Jenny

  ReplyDelete
 16. Så utrolig kjedelig når det er slike bugs! Håper alt går i orden slik at vi kan kose oss med bilder OG tekst ;).
  Nydelig ting forresten!

  Klem Madelén

  ReplyDelete
 17. Håper du får ha din blogg i fred, framover.

  Nydelige ting du selger! Hvor mye koster quilten og hylla?

  Høstklem fra Bente

  ReplyDelete
 18. Hei,er det virkelig mulig at folk går inn på bloggen din??? Jeg begriper ikke altså..Enig med alle her,nydelige ting du tar inn.Du er en stor inspirasjon for meg,du er FLINK! Klem fra Karin

  ReplyDelete
 19. Utrolig kjedelig med slike problemer. Det er jo andre ting å bruke energien på. Nå ser det i hvertfall bra ut på bloggen din. Ønsker deg en riktig god helg.

  ReplyDelete
 20. Hei på deg berta. ;o)

  Så leit at noen har tulla med passordet ditt da. Du får nok ha et vanskeligere et ja. hehe

  Så mye fine tekstiler da.

  Ha en superduperfantastiskknallgod HÆLJ!!! ;o))

  Klemmers

  ReplyDelete
 21. Så mye fint!! Har et av de putetrekkene du viser på siste bildet. Det med den blå stripen.

  ReplyDelete
 22. Hvordan er det mulig at noen våger å ødelegge for deg, min skjønne venn Nina? Jeg blir så indignert og sint at noen kan være så smålige og misunnelige at de gjør dette. Skulle gjerne filleristet vedkommende, men det eneste som hjelper er vel at han/hun får smake sin egen medisin. Håper inderlig du slipper mer av dette, bloggen din er altfor verdifull for oss som elsker den. Klem fra Kirsten R.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)