Monday, October 11, 2010

Pallefri plen og hylle-løsning.

Jeg fant en hylle nede i kjelleren som passet fint på veggen mellom speilet og tv'n , i steden for den fra butikken som ble for lang.
Ikke den fineste hyllen i verden, men det er den første jeg skaffet meg selv. Fant den som 15-åring i ett hus som skulle rives, og fikk stefaren min til å bytte selve platen på den, for den var ødelagt. Krokene stammer fra ett annet rivningshus, og ble reddet i siste liten før det ble jevnet med jorden.
Får duge inntil videre, lei av å ha tomme vegger.
Liker ikke å ta bilder i lampelys, men det blir slik når en står ute og maler til en ikke ser mer.... ;)
Jeg har nå malt opp 65 liter med Drygolin på denne tørste rønna, fra vi tok over i 2008, og er enda ikke ferdig. Var lei en periode i vår, men nå går det bedre, og jeg er motivert til å få det ferdig til vinteren. 5 strøk alt i alt med grunning. Puh! (sprukken, trykkimpregnert kledning som ikke var malt på 20 år)

Har også hengt opp en liten hylle i butikken, og hadde denne vært ett hakk større, tror jeg jeg heller hadde valgt denne på stua. Litt smalere denne.
Her er også litt forsiktig julepynt.
Det er godt å få til å laste opp nye bilder i bloggen, etter nesten en uke med avvisning.
Jeg hadde brukt opp gratis-minnet i blogge-albumet og måtte kjøpe mer. Det kostet bare 5 dollar, men jeg fikk beskjed at jeg måtte vente ett døgn før betalingen ble registrert. Etter fire dager fikk jeg fremdeles den samme beskjeden!
Min tålmodighet er ikke den største når det gjelder data, men heldigvis fikk jeg hjelp fra mitt datageni av ett søskenbarn på Vevang den femte dagen.
Og når i tillegg en hacker har ødelagt to av mine innlegg i bloggen, blir jeg litt oppgitt. Nå er passord både her og på Facebook endret, og jeg håper vedkommende holder seg unna.

Noen mener jeg er sliten, men jeg har akkurat hatt en hel uke med høstferie sammen med mine to menn, mens jentene har vært i Trøndelag, så jeg føler meg ikke akkurat utslitt. Men når man henger på en vegg og maler hver leding stund, er det liksom ikke så mye nytt som skjer. Ikke uten nye bilder, i allefall!

I går derimot kom Curt og flyttet alle pallene våre med skifer til garasjetomten vår, samt fjernet reservemotoren til arbeidsbilen. Å ikke ha en eneste palle igjen på plenen kjennes SUPERT, bare litt for sent til å få den grønn igjen i år. Men det er ikke noe problem å så plenfrø nå, -de vil spire når jorden blir passe varm til våren.
Så kjekt det skal bli å få tatt hagebilder uten å måtte passe på at stygge, overgrodde paller stikker frem på bildene....

En annen ting er at motoren på vår kjære gamle arbeidsbil garantert vil ryke innen en uke, nå når vi ikke har ny motor liggende! ;)
Den har vært klar for utbytting en god stund, men får gå til den stopper av seg selv pga personlig affeksjonsverdi.... ;)

6 comments:

 1. Hei på deg berta.

  Jøsses ser at ikke jeg har fulgt med på en stund her. hehe Bra diskusjoner under her ja. ;o)
  Er faktisk litt enig med du assa i den saken. Men etter min mening så synes jeg bolig pluss er et dårlig blad ( det hender at de har noe intr) men da snakker vi en side eller 2.
  Å at de ble kåret til Norges vakreste hjem det kan ikke jeg skjønne helt. For synes ikke det var noe så veldig spesiellt med det, men det er hva jeg synes da. Har da sett flere hjem som er mye vakrere enn det rundt om her i blogglandia...

  Jeg må ha 2 sånne store kongler også forresten. Str på de????

  Klem klem fra meg :o)

  ReplyDelete
 2. Koselig å se interiørbilder fra huset ditt igjen. Det er jo dét som jeg oppfatter som ditt varemerke - at du kan sette sammen ting, pusse opp og få det utrolig flott (uansett prisklasse).

  Klem fra meg som ikke har noe i samme stil som deg i huset, men som følger med på bloggen fordi
  - du skriver godt
  - er inspirerende
  Og for at jeg beunder pågansmotet ditt.

  ReplyDelete
 3. Hei!
  Så flott hylle du har, og så er det så koselig med en historie bak!
  Nå når julematen er kommet i butikkene, så er det vel på tid med litt forsiktig julepynting i butikken din også ;-) Likte det lille juletreet :-)
  Ha en fin dag!

  ReplyDelete
 4. Så fine hyller! Like både den du har reparert og satt sammen selv, og den andre.
  Og så synes jeg du er så flink å pynte. Jeg har en del å lære her, ser jeg.

  Klem fra Bente

  ReplyDelete
 5. Sikke en fin blog ... Jeg glæder mig til at følge dig.
  Kh Lone - ny her

  ReplyDelete
 6. Hei igjen Nina!

  Nå har jeg lagt ut bilde på bloggen min av Ingrid-koppene jeg kjøpte hos deg:-)

  Klem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)