Sunday, October 3, 2010

Nok ett hjertesukk....

Jeg har brettet ut livet mitt på nettet siden i januar 2005.
Nesten daglig har jeg skrevet om ting som har skjedd, tanker ideer og drømmer.
Først som hagedagbok på Hagegal.no, så som blogg her på Blogspot.
Jeg har blogget om forelskelsen til min kjære soldat....
Brettet ut soverommet vårt....

Lagt ut groteske bilder av det som skulle bli ett kjøkken:
Og hvordan vi levde i flere måneder.....
Vist frem intime bilder av magen min to dager før lille Leon kom til verden
Og publisert den usminkede sannheten rett etter min fjerde fødsel. 
Jeg har brettet ut mitt liv, og tatt store sjanser, 
og avslørt privat historie og personlige tanker...
Ja, så mye har jeg publisert, at jeg syns kanskje det blir litt i det meste laget.
Men uansett hva jeg skriver, så prøver jeg å vinkle det til noe positivt, -for det jeg liker aller best er å gjøre andre glad.
Det er faktisk en stor del av livet mitt jeg aldri har blogget om, og grunnen er at det er for trist og personlig, samt at jeg ikke vil legge ut nedsettende ting om mennesker som har vært i livet mitt, men av forskjellige grunner ikke er der lenger. Jeg har nemlig ikke noe behov for å sverte personer som jeg ikke ønker å ha kontakt med mer, fordi slikt gjør en til ett dårlig menneske.

Av alt jeg har utlevert på gode og dårligere dager, håper jeg at det vil lyse gjennom at jeg ikke er noen ond person som vil andre annet enn godt. Om det skulle være en tidligere venninne, en eks, familiens sorte får, eller en ilter konkurrent, så er det liksom ikke meg, å dømme. Jeg tror at menneskene høster hva de sår, og er du god, vil du en dag få det skikkelig godt.

De aller fleste som leser bloggen min gjør det fordi de liker det. Det tror i allefall jeg, men dessverre finnes det også de som leser den av skadefrod og nyskjerrighet for egen vinnings del.
Jeg viser jo frem både privatliv og bissniss, og er så fordømt ærlig hele tiden, så flere godter seg nok over at jeg tjener minimalt, og aldri blir ferdig med noe til rett tid.
Mange vil nok også kose seg med at jeg sliter psykisk med det altfor lille butikk-lokalet mitt, og alt som kommer i veien for at vi får tid til å renovere uthuset. Jeg tråkker daglig på varene mine, og har stort svinn. Blir også flau over kaoset over alt, og liker ikke at kundene ser dette.

Derfor sårer det ekstra når jeg gang på gang får høre om hvor håpløst butikk-konseptet mitt er fra enklete hold.
Jeg har jo aldri vært ute etter å ta fra andre næringen, eller plagiere de. Jeg følger det jeg har drømt om i årevis, selv så tungt det er. 99% alene om alt, og ingen å utveksle erfaringer med som jeg stoler 100% på.

Ikke skjønner jeg helt hvorfor disse onde tungene plaprer heller, men det kan vel hende det er fordi jeg er en Samuelsen og er født med gullhår der bak, liksom er medeier og aksjonær, og eier en gård.
Høres SÅÅÅ flott ut da, men er det det??
Øhh...

Jeg har bygget opp hele varelageret mitt 100% av egne penger, samt lån i banken. Ingenting kommer fra familien i Fræna,  samboeren min, eller støtte fra noe hold, for jeg vil klare meg selv. Jeg lever av kontantstøtte og barnebidrag, og bruker overhode ikke penger på meg privat. I tillegg jobber jeg som en gal, og kjenner at alt hoper seg opp etter bare to dagers problem med magen.

Hva er dette å misunne??

73 comments:

 1. JA, det ER noko å misunne!!! Andre kan misunne deg at du har integritet, at du er dønn ærleg, at du er bevisst på å vere eit godt menneske, at du fortel at livet ikkje er dans på roser og for at du har skjønne ungar og ein kjekk kar som du deler bu med!

  Drit i Jantelov og onde tunger! Stå på vidare og kjemp for det du har kjært!

  Eg har ikkje vore kjempeflink å legge att kommentarar her inne, men vit at eg heiar på deg!!!

  Klem frå meg

  ReplyDelete
 2. Jeg har fulgt deg i noen år nå, og du er "skyld" i at jeg nå sitter med et 80 år gammelt hus som virkelig trenger masse omsorg ;-) Du er en inspirasjon Nina, en hardt arbeidende dame som tør å ta i et tak, ja slike som deg ser jeg opp til. De som slenger med leppa om deg er nok ikke annet enn misunnelige. Du har mange støttespillere her, som vil deg og dine bare godt, så hev deg over det, virkelig - og vær stolt av at du prøver å leve ut drømmen din, og av alt annet du får til og. Jeg håper du fortsetter å dele med oss, for det gleder hvertfall meg, for jeg vet nå forskjell på ulike glansgrader innen maling o.l takket være deg :-)

  ReplyDelete
 3. Kjære Nina!
  Det er lett å seie at ein ikkje skal bry seg med kva andre seier og meiner, så lenge ein sjølv kan stå for det ein gjer og skriv..men så lett er det likevel ikkje..

  Kjenner meg godt att i bloggen din, og vil oppsummere den og deg med eitt ord: HERLIG!!! Ver den du er, det vil du alltid kome lengst med! Alle må ein dag stå til rette for gjerningane sine. Til dei som måtte "snike" på bloggen din for å få informasjon som dei håpefullt kan spreie vidare, vel - til dei vil eg berre seie bon voyage... Tida dei brukar på å spreie usanningar og håne kan berre tyde på at dei har lite meining i sitt eige liv, og for å heve seg sjølve for ei stakkars stund, så trakkar dei gjerne på andre..Dessverre vil denne kjensla berre vare ei lita stund, og for å kjenne seg betre igjen må dei halde fram med ondskapen sin.. Hald fram som du gjer - DU er inspirerande!!!

  Hjerteklem frå ein trufast følgjar:)

  ReplyDelete
 4. Hei Nina
  Huff, ja det er trist når det er slik :( så klart er det sårende å få kritikk – man prøver å overse det, men innerst inne er det lett for at slikt fester seg… Det jeg IKKE forstår hvorfor noen skal være så onde og sårende – tror ikke de har så mye vettu å gjøre!!! – Jeg syns butikk konseptet ditt er kreativt og flott, ser du jobber som en gal og står på for kundene dine og familien… (du deler jo mye med oss *smiler*) og ser ut fra det du skriver at du er både en snill og ærlig ♥ Nei, noen ond person er du ikke!!! – ikke med slike søte og nydelige barn ♥ det går bare ikke an! ;))

  Nina du er kreativ til 1000, du står på, satser, du tørr!!, du tør å by på deg selv, reklamere for deg selv og du gjør noe med dine drømmer – om butikken er litt for liten, og at husprosjekter ikke blir ferdig på 1-2-3 gjør ikke det noe, Roma ble ikke bygg på en dag ;) Men janteloven herjer ennå mye her i landet, mange som er missunnelige og mange som ikke kan snakke annet enn om sladder og lage kvalme…

  Jeg leser bloggen din fordi jeg liker den og det du byr på, av både tekst, bilder og kreative innslag – masse inspirasjon å hente fra deg – jeg skjønner bare ikke hvordan du får det til :) jeg skulle ønske jeg hadde halvparten av din energi :))

  Stå på videre!
  Stor klem fra
  Mette

  ReplyDelete
 5. Ja, drit i jantelova! Ikkje alle forstår at det som kjem ut i ein blogg er berre ein bittebitteliten del av eit liv. Og det er typisk at folk trur at dei som "får til noko" har så mykje betre forutsetningar enn det ein har sjølv. Trur ofte det bunnar i dårleg sjølvtillit og ein unnskyldning for manglande eigeninnsats eller mot og vilje til å satse. Eg forstår at du blir oppgitt av slit tullprat, men håpar at du greier å vri også det til noko positivt, nemleg eit innskudd på pågangsmotkontoen. Eg for min del er imponert over alt du har fått til på så kort tid. Har sjølv mange planer som eg syns går altfor seint framover,og mykje som går parallelt og tidvis lagar litt kaos ;-), men slik er det vel ofte når ein har fleire enn seg sjølv å ta hensyn til. Og då er det jo kjekt å sjå at det gjeld andre også, og at det faktisk går framover. Det er både til trøst og inspirasjon på same tid, -mest det siste! Stå på!

  ReplyDelete
 6. Hei Nina.

  Jeg kjenner ikke deg, har heller aldri truffet deg men likevel er jeg en fast leser av bloggen din. Det er ene og alene fordi at jeg liker den! ;) Du skriver om alt mulig, og jeg har mange ganger funnet nyttige tips som jeg selv har prøvd ut etterpå! Det at andre ikke klarer å "styre" misunnelsen sin syns jeg ikke du skal bry deg om. Du vet selv hvem du er, hva du er god for og at du har mange i rundt deg som bryr seg om deg og dine!!! Jeg skjønner godt at folk kan bli misunnelige på deg og det du har fått til.....for jeg tror at du lever ut mange norske kvinners drøm!! STÅ PÅ!! ;)

  ReplyDelete
 7. Hei Nina:)stå på videre du:)
  Leser bloggen din hver dag og har stor glede av det.Det finnes bestandig mennesker som er misunnelige og som baksnakker,de må vi bare heve oss over.
  Fortsett og skrive om din herlige familie,ditt flotte hjem og din lille butikk:)
  Tenk på hvor mye glede du har fremfor de som hele tiden må sverte andre.
  Hilsen Gunn

  ReplyDelete
 8. Så kjedelig når slike ting skjer. Er ikke så lenge siden jeg å skrev et innlegg om akkurat det samme.
  Stå på du,kjempe flott blogg! Å så lenge du elsker det du gjør,så skal du se at du klare det meste.
  Ha en flott mandag!
  Klem Christina

  ReplyDelete
 9. Hallo!
  Stå på!
  Jeg gleder meg veldig til den dagen jeg får mulighet til å komme å hjelpe deg å tømme litt av den sjarmerende butikken din og legge igjen litt penger til deg - vet ikke når det blir, men en vakker dag.......
  Ønsker deg en fin uke med mange gode og positive opplevelser - og det skal du vite - jeg leser bloggen din kun fordi jeg har lyst og liker deg!
  Hilsen Marit

  ReplyDelete
 10. Hei du :-) aldri vært innom bloggen din før jeg.:-) men skjønner jo godt ditt hjertesukk.:-) misunnelse er en ond ting..stå på videre.:-)

  ReplyDelete
 11. Så utrolig kjedelig! Jeg har selv noen "følgere" som verken legger igjen kommentarer på bloggen, viser offentlig at de følger med eller følger med av interesse for det jeg foretar meg i huset. Dvs. de følger med i interesse for å finne noe å "ta" meg på, sladre om. Så utrolig kjedelig for dem at jeg lever et stille og rolig liv uten høy partyfaktor og menn som kommer og går! ;) Men som deg er jeg rett ut ærlig, så noen "godbiter" finner de jo... og ikke minst kan de kose seg når jeg er lei meg fordi jeg har gått på en smell!

  Jeg forstår rett og slett ikke den gleden enkelte finner i å lete etter feil hos andre, men har konkludert med at slikt må bunne i et så dårlig selvbilde at de MÅ rakke ned på andre for å føle seg bedre selv. Likevel føles det ikke noe godt å bestandig bli veid på en vekt som er automatisk innstilt på å veie negativt.

  Fortsett å være deg selv på godt og ikke bestandig perfekt. For ingen er bestandig perfekt, men kun de med onde tunger bruker det i negativ sammenheng at vi bare er mennesker, som til tider kan feile og slite. Og mennesker med onde tunger har en tendens til å avsløre seg selv, og din herlige ærlighet gjør ikke annet enn at kritikken faller på sin egen urimelighet.

  Stå på og blås i dem! Ja, jeg vet det kan være vanskelig til tider, men tenk på dem som noen få sure sokker i en skattekiste av herlige mennesker som virkelig ser deg for den du er og det du oppnår.

  Klem

  ReplyDelete
 12. Stå på videre Nina. Liker bloggen din jeg. Har ikke fulgt denn lenge, men har nok snart lest alle innleggene :O)
  En av farene med å legge seg ut i det offentlige rom er vel akkurat det du beskriver. Men, hev hodet og jobb videre. Vit at du er en inspirasjon for veldig mange her ute.

  ReplyDelete
 13. "Det sier mer om de som snakker stygt om andre, enn de de snakker om"
  Stå på videre du Nina!:)

  ReplyDelete
 14. Stå på og drit i onde tunger!

  ReplyDelete
 15. Stå på Nina!!
  Ikke la "dem" vinne.
  Fortsett med ditt og ikke slipp dem inn med guff.

  La de stå grønne av misunnelse på ærlighet og åpenhet. Jeg tror du har helt rett, DU kommer lengre med din integritet!
  Kan godt forstå at man blir sliten og lei av å måtte kjempe, kjempe, kjempe. Men vi står her å heier på deg!
  Takk for de flotte innleggene, håper du aldrig gir deg!
  Mandagsklem fra Anniken

  ReplyDelete
 16. Det er alltid noen som ikke vil at andre skal lykkes og som finner stor glede i andres problemer. Ikke bry deg om disse personene. De bidrar ikke positivt i ditt liv og bør da heller ikke få ta opp plass hos deg. Når det er sagt synes jeg det du beskriver i bloggen din representerer slik mange av oss har det, - rotete, rekker ikke alt vi skulle, tjener ikke nok, armer og bein i hverdagen. Gjenkjennelsen gjør at jeg må innom bloggen din hver dag, og den positive måten du takler det på gir meg energi til å forsøke å takle min egen hverdag på en positiv måte.
  Ønsker deg en fin dag og stå på videre!
  Klem fra meg.

  ReplyDelete
 17. Kjempegodt skrevet!
  Jeg er enige med alle de andre som har skrevet kommentarer her.
  Du har en super blogg, med masse spennende stoff, fine bilder og personlige ting.
  Du har gitt meg mange gode tips om interiør, og åpnet en ny verden for meg, med de fine bildene du har lagt ut av huset ditt og butikken din.
  Stå på videre!
  Klem fra Bente

  ReplyDelete
 18. hei Nina.
  Jeg har ikke hørt annet en god ord om deg.
  Kan hende du har en norges minste butikk,men du må ha Norges beste service.
  For maken til service har jeg aldri opplevd. Få varer gratis levert og ikke må jeg betale varene på forhånd og ikke stresser du med og få pengene etter varene er levert heller.
  Hver gang jeg maser på deg, om varer og div,så svarer du meg. Selv om det kan være en lørdagskveld:)
  Nei Nina hev deg over baksnakkingen. Det er helt sikkert noen som ser på deg som en STOR KONKURRENT, og det er du sikkert også.
  Ha en fin mandag
  Klem Synnøve

  ReplyDelete
 19. Bra innlegg, Nina:)))
  Ble helt sjokkert over det du fortalte meg igår. Jeg skjønner ikke vitse i å sette kjepper i hjulene ved å oppføre seg slik mot andre. Det vil til slutt bli ris til egen bak ved slik oppførsel.

  Stå på du:)) og så setter jeg veldig stor pris på at jeg har deg. Du er en stor inspirasjon for mange:))

  ReplyDelete
 20. Stå på, Nina! :o) Har sagt det før og sier det gjerne igjen; Jeg er imponert over deg og alt du får til! :o) Bruk det positive, drit i det negative (easier said than done, I know, men alikevel...).

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  ReplyDelete
 21. Huff, trist når d blir d sånn... skjønner ikke at noen må gjøre sånt for å selv føle seg bedre... Jeg har fulgt bloggen din leeeenge, å nyter den.

  Stor klem fra Linn, Sarpsborg

  ReplyDelete
 22. Jeg vet ikke hvem du er, kjenner deg ikke. Bare fra bloggen. Den har jeg fulgt en stund, og det kommer jeg til å fortsette med.
  Den gir meg inspirasjon, kunnskap og gode stunder. Dekker interessen for interiør, og ikke minst hage. I tillegg til interiørinteressen, er jeg fasinert av mennesker, tanker, følelser, liv. Nysjerrig. På en positiv måte, liker ikke sladder. Leser mye, liker bøker som omhandler relasjoner.
  Og det er sikkert derfor jeg liker blogger som er litt personlige, de trenger ikke være private, men bør vise et ekte hjem, et ekte liv.
  Som din!

  Vet det er vanskelig, men prøv å heve deg over det. Tenk på hvor mange du gleder hver dag! Stå på videre!

  Og de som "snakker" burde ta til seg ordene: "Du skal unne, ikke misunne!"

  Ønsker deg en fin dag!

  ReplyDelete
 23. Trist å høre om slike ondsinnede mennesker. Men Nina, stå på. Du er til glede og inpirasjon for utrolig mange. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, du er verdt å beundre !

  Hilsen Wenke fra Sunnmøre

  ReplyDelete
 24. Hei Nina,
  Jeg er også ganske fersk leser av bloggen din, men den har allerede festet seg som en av de jeg liker best av alle de jeg prøver å få lest. Jeg vil bare gi deg en stor virituell klem, og håper at du greier å heve deg over de onde tungene. Misunnelse, baksnakking og kjepper i hjulene er vondt å takle, men det ser ut som om vi sannsynligvis er mange flere som liker bloggen og butikken din enn de som leser den av skadefryd.

  STOR KLEM fra ei utflytta Romsdalstaus!

  PS: Kunne tenke meg å se bilde av utsikten din hjemmefra jeg, lurer litt på om du kanskje ser rett inn i fjorden hvor jeg vokste opp ;)

  ReplyDelete
 25. Jeg har ikke tid akkurat nå, skal i vei å hjelpe søssen med å flytta. Ja nettopp det er triste tider her for øyeblikket. Men jeg ringer deg så snart jeg kan.
  Og snuppa lytt på de som sier du er ærlig har integritet og en stå på vilje, et eksempel for andre.For det er du. Du er hel utrolig unik. Et postivt menneske, jeg som kjenner deg godt aldri vil være uten i livet mitt.
  Kjempe klem!

  ReplyDelete
 26. Hei!
  Jeg er ofte her inne hos deg, men er dessverre ikke alltid like flink til å legge igjen spor etter meg. Men nå bare måtte jeg, liksom!!! Kjenner jeg blir sint langt inn i hjerterota over simple folk som lar seg styre av sin egen misunnelse og jantelov!! Jeg forstår så godt at det koster deg mye og at offrene på veien er mange, men det står virkelig respekt av at du følger hjertet ditt og satser alt for å leve ut drømmen din. Stå på videre, jeg heier på deg- og gleder meg til å avlegge butikken din et besøk når jeg skal oppover på beøk til fam. Kvalvåg:)
  Klem, Randi:)

  ReplyDelete
 27. Kjære deg. Jeg har fulgt bloggen din lenge...og jeg gleder meg hver gang jeg ser at du har lagt ut et nytt innlegg. Jeg elsker stilen din. Du er inspirerende! Og jeg har lenge beundret din vilje og ditt overskudd til å få til alt det du gjør,med butikk, 4 barn, gammelt hus, hage osv osv....Det er bare helt fantastisk! Men noen er vel misunnelige på deg. Og må derfor "slenge med leppa". Ikke enkelt å ikke ta slike komentarer innover seg. Men jeg håper at du er så tøff, at du greier å ignorere dette. Og kjempe for alt hva du har kjært. Jeg håper at du vil fortsette å dele med oss om store og små ting. Vit at du har mange som støtter deg og som setter pris på ærlige mennesker.
  God klem fra Rosa (fortsatt uten blogg)

  ReplyDelete
 28. Hei, Nina :)

  Liten hilsen fra gammel interiørblogger som fortsatt titter innom deg iblant (Lene fra "Det beste i livet" - vi var i Stavanger Aftenblad sammen, husker?).

  Vil bare si at jeg beundrer balansen du har funnet mellom det å "utlevere" livet sitt - og likevel ikke gå for langt, vippe over så det nærmest blir pinelig å lese. Det er en hårfin balanse som dessverre ikke alle mestrer - men du fanger den perfekt - og bloggen din er virkelig varm, god, inspirerende og flott - herlig å kjenne igjen sitt eget mer eller MINDRE perfekte liv ;) Bravo, Nina!!!

  Men uansett - slit eller kaos hos deg - så fremstår du virkelig som ei som får det til - ei vi alle kan beundre! Din historie er en vellykket hverdagshistorie - med sitt slit for å komme dit. Og jeg tror prisen da alltid vil være en og annen misunnelig sjel som ikke unner andre å lykkes i livet. Veldig leit, men jeg tror bare man må forsøke å heve seg over det. Jeg vet du klarer det, Nina :)

  Soooo - keep ut the good work! Onde tunger har det som regel ikke så greit selv, så man får bare forsøke å synes synd på istedet for å ergre seg (hehe, et godt råd jeg absolutt ikke alltid klarer å følge selv).

  Masse lykke til videre, Nina! Jeg er sjeldnere og sjeldnere i interiørbloggeland, men koser meg med bl.a å titte innom deg iblant.

  ReplyDelete
 29. Hei hei Nina!
  Jeg er en av de "anonyme" leserne av bloggen din. Hvorfor? Ikke fordi vi har samme smak innen innredning, men fordi du skriver så friskt og herlig! Må innom bloggen din helst hver dag,det gir litt humor og glede i hverdagen. Jeg er utrolig imponert over alt du får til og rekker over! Blir ofte stum av beundring over hvor høyt aktivitetsnivå du holder. Bloggen din oppdaget jeg ved en tilfeldighet. Googlet "lekehus" og da kom bloggen din opp, siden da har den ligget under "mine favoritter" og der blir den liggende!! Ett spørsmål til deg; hvordan i all verden klarer du å huske alle blomsternavnene på de du har i hagen? Imponert!!! Ønsker deg masse lykke til videre og mange gode tanker sendes deg. Skal også bli litt mindre anonym og legge igjen kommentarer til deg som takk for at du deler gleder og sorger med oss her ute!

  Anne-Grethe

  ReplyDelete
 30. Heia Nina!!
  Berre stå på og fortsett å utvikle draumen din, vi er mange som kosar oss med bloggen og håper at du lykkast med butikken.
  Og for ei fin og god familie du har....

  ReplyDelete
 31. Hei Nina...

  Jeg har selv vært utsatt for Onde tunger mange ganger i livet, men når jeg kikker meg over skuldra så ser jeg dem ikke lenger. Fordi: JEG HAR GÅTT VIDERE-- Det har JAGGU du også. Du er høyt hevet over disse som liksom føler seg truet av deg. Du skriver selv at du har lagt ut mye om deg selv og JA, det finns dem som sitter og gnofser smågodt mens de leser med skadefro.Siden det blir offentlig når det havner på nettet så er jo det desverre en ulempe.. :( Men likevel så er det ditt liv og din måte å fortelle verden hve Nina er. Stå på og kast ikke bort energien på alike ting.. La de seilie sin egen sjø. :)

  ReplyDelete
 32. Hei Nina.
  Du har en herlig blogg. Åpen og ærlig akkurat slik jeg liker det!! Stå på! Du har full støtte;))
  Klem J.

  ReplyDelete
 33. Stå på og hev deg over de som ikke klarer å la være å se negative ting og bare er misunnelige! Syntes du er kjempetøff og du har en hærlig blogg ! Ønsker deg en fin uke :) Klem Linda

  ReplyDelete
 34. Heisann Nina:)

  Vet du hva?
  Har jeg ikke før ønsket at du virkelig får butikken din opp og gå...(hvilket jeg har)så ønsker jeg det IALLEFALL nå!

  Måtte hvert lykken om du lykkes i så stor grad, at de "missunelige" måtte spise hvert et ord av negativt de har uttalt.

  Stå på du!

  Og en ting til...den lille koslige butikken din er myyyyye flottere "dandert" enn hva mange andre større butikker er, som har hatt evigheter på seg til å gjøre det lekkert...de mangler vel dessverre litt av slik kunnskap du har:):)

  Atter engang...missunelse...er en farlig ting å la seg bli bitt av:)

  Ønsker deg lykke til med barna, butikken, soldaten, renovering...ja godt sagt alt:)

  Masse klem fra Kari:)

  ReplyDelete
 35. Stå på Nina. Janteloven er overalt.
  Jeg storkoser meg med bloggen din, og den er for meg, som du selv sier alltid positiv!!!
  Skal ta meg en tur til Paradiset og besøke butikken din
  Klem fra Helen,Kristiansund

  ReplyDelete
 36. Hei Nina! Du har 36 positive kommentarer, og nå 37 =) Jeg kjenner deg ikke, annet enn gjennom bloggen din, og her viser du at du er en hardt arbeidende og positiv dame med bein i nesen. Ikke en negativ kommentar har du fått her! Du er dønn ærlig, og et oppkomme av gode og smarte idèer, som jeg har sugd til meg! Jeg vet ikke hva en "Samuelsen" er, og jeg bryr meg heller ikke, for jeg har lært deg å kjenne gjennom din supre blogg! STÅ PÅ, og ikke bry deg om de onde tungene, for det er kun misunnelse! Varme klemmer!

  ReplyDelete
 37. Hei Nina!
  Måtte bare legge igjen en kommentar etter å ha lest dette innlegget.

  Jeg har fulgt bloggen din ganske lenge, og fulgt deg i butikkoppstarten din - og jeg må si at jeg er imponert. Du viser en ståpåvilje, kreativitet og kapasitet som er de færreste unnt. At butikken din er liten kan jo være ditt konsept, man trenger jo ikke å være som alle andre. Det er utrolig hvor mye mer verdsatt som kunde man føler seg om man blir tatt godt imot og får god service (og lekre varer, da) enn å bli møtt av sur betjening som ikke aner hva det er de selger.. (opplevde det nå i helga her i byen..)

  Følg drømmen din, og fortsett å være en inspirasjon for oss andre!

  Ha ei fin uke! :)

  Klem fra Rita

  ReplyDelete
 38. du er ei hardtarbeinde dame med bein i nesa som hvem som helst hadde misunnt.. sikkelig stå på mot! og en stor dose inpirasjon for oss alle!:)
  er så glad for at du er ærlig for livet er faktisk i en dans på røde roser. dem som sier det,har et probelem:)
  janteloven er en forbannelse i norge. stå på nina!:) flest av oss heier på deg!:)

  ReplyDelete
 39. STÅ PÅ! Jeg heier på deg:) :) :)

  ReplyDelete
 40. Hei,for et flott innlegg... Dønn ærlig å rett på sak,det liker jeg.Jeg forstod ikke alt siden jeg ikke kan forstå at noen virkelig er misunnelig å er ekle. Jeg begriper aldri det der,jeg er mer sånn kan man ikke si noe positivt så kan man la være å si noe.Vi strever alle sammen å gjør så godt vi kan.Jeg har alltid syntes at bloggen din er nydelig å at du står på med masse prosjekter, å du har 4 barn.WOW!!! sier jeg bare.Nei slå deg på brystet å si at du duger å er flott akkurat som du er.Lykke til videre.Klem fra meg

  ReplyDelete
 41. Syns det er flott det du holder på med jeg. Dess mer du får til, jo mer misunnelse må du tåle, desverre. jeg er ikke kjent i Molde, har faktisk aldrig vært der. men kommer selv fra ei lita vestlandsbygd der misunnelse er den egenskapen som er sterkest hos så altfor mange. og det er lov å snakke drit om andre. jeg måtte bare flytte derifra, det er trist men....popularitet koster. hihi;))
  Det er bra du skriver slike innlegg, så får noe kanskje tenkt seg litt om.
  Og, at å drive butikk ikke bare er en dans på roser vet jeg alt om. savner også noe å dele erfaringer og få tips og råd fra. Butikksjefer er ofte litt ensomme;) Min mann jobber til ca 23.00 hver kveld i sin butikk. og med 3 barn så blir det tøfft. og slettes ingenting å missune;))
  Jeg misuner at du klarer å få laget blogginnlegg så ofte jeg. Men skal ikke finne på noe trollerier av den grunn. Bare beundre deg, og prøver å bli like flink selv;))

  have a happy day.

  ReplyDelete
 42. Bare stå på du Nina. :) klem

  ReplyDelete
 43. Du får trøste deg med at misunnelse er den aller mest oppriktige formen for beundring. And that's a Fact!

  ReplyDelete
 44. Hei bert.


  Bare å drite i hva andre synes og mener veit du. Det viktigste er at du trives med det du driver med, å at du får til det du driver med. ;o) Å det gjør du så godt atte. ;o))

  Ha en fortsatt super dag.

  Klemmers ;o))

  ReplyDelete
 45. Vet ikke hva jeg skal si, så sender deg en Stor klæm med varme tanker.

  ReplyDelete
 46. Jeg synes bloggen din er toppers,må kikke innom når jeg ser at du har lagt ut noe nytt,men det er ikke alltid jeg kommenterer da ;). kos dag med barna,mann,hus hage og butikk,forstår ikke hvordan du rekker allt.
  Klem

  ReplyDelete
 47. Bloggen din er min soleklare favoritt til tross for at vi har helt ulik smake når det gjelder innredning og lignende. Men måten du formidler på gjør nettopp DIN blogg til en FAVORITT!

  Hev deg over Jante-loven, og STÅ PÅ! Full støtte fra meg iallfall!

  Sender deg en virtuell klem!

  Hilsen Irén

  ReplyDelete
 48. Ble lei meg og redd etterhvert som jeg leste innlegget ditt. Var redd for at det skulle ende med å si at nok er nok og at det var slutt på blogging, butikk etc..

  Heldigvis var det bare ondsinn og misunnelse som var ute og gikk...
  og det skal du bare heve deg over.

  Husk at de onde tunger utgjør bare en promille av de som følger med deg, vi andre som er i stort flertall synes godt om deg, butikken, bloggen og all glede og inspirasjon du gir.

  Stå på, heier på deg!

  ReplyDelete
 49. Hei på deg!
  MÅTTE bare henge meg på her....at det virkelig er mulig at det skal være sånne onde mennesker rundt omkring som bare har et mål i livet...
  og det er å ødelegge for andre.. IKKE hvert å bruke krefter på, men skjønner det er tøft. Men du ser hvor mange som støtter deg her, og det sier sitt:) Janteloven...ja har sagt det før...har misunnelse vært dødelig har vi sett hvor mange onde mennesker det er rundt oss!
  Opp i alt dette er det MANGE snille og gode mennesker også, vi tar vare på de istedet:)

  STÅ på, du er flink, kreativ, inpirerer andre,......
  Klem fra Katharina

  ReplyDelete
 50. Å så kjedelig at folk ikke kan ha noe annet å henger fingrene sine i enn i andres liv. Hev deg over dette og fortsett med det du driver med. Skjønner godt at du blir veldig lei dette.
  liker bloggen din godt masse intresant å lese der :-)
  Lykke til videre med ditt.
  Stå på

  Klem Anita

  ReplyDelete
 51. Hei Nina!
  Siste halvår har jeg fulgt med på bloggen din så og si hver dag og det gleder meg å lese alt som holder deg i aktivitet. For du har mange aktiviteter. Jeg blir helt imponert! Må være flott å ha så mye energi!
  Bloggen din er kjempeflott! Alltid noe flott å se på og lese om.
  Flotte unger,mann,hage, hus og du er ei flott jente!
  At noen misunner deg det du har og får til skal du bare la passere ... det er allltid noen som er sånn... litt smålige ...
  Noen ganger kan en nesten tro at misunnelsen er sterkere enn seksuladriften og da faller jo det hele sammen.

  Stå på Nina !!!
  Jeg gleder meg til fortsettelsen på bloggen din.

  Hilsen fra
  Ann Christin, utflyttet sunnmøring på Østlandet , mor til tre og bestemor til tre.

  ReplyDelete
 52. Synes du har en flott holdning til ting som skjer rundt deg. Det vil du leve lenge på! Se det positive i ting er lurt, kan ikke la andre få lov til å ødelgge gleden ved noe som betyr så mye for deg. La andre tenke som de vil, de er nemlig ikke ditt problem... :)

  Klem Kaja:)

  ReplyDelete
 53. Jeg syntes du er flink jeg :)))Elsker å lese om ærligheten din, hvordan du har det hjemme og hvor fint butikken din er. Jeg håper du fortsetter å være deg selv framover også :)))

  Klemmer fra meg ;)

  ReplyDelete
 54. Hei Nina!

  Synd at noen hele tiden skal snakke dritt om andre, og gjør alt for å ødelegge det andre prøver å bygge opp. Ikke tvil om at det er misunnelse som driver "disse" personene. Har selv opplevd drittslenging i den senere tid (tror vi ble nevnt i samme setning)....Skjønner ikke helt poenget!!! Har skrevet om det på bloggen min jeg også, og håper de (hun) som slenger dritt om oss faktisk ser at vi vet hva som blir sagt. Jeg lever i den tro, at vi skal konsentrere oss om oss selv og styre på med vårt. De som gidder å bruke tia si på å fokusere på alt det andre gjør, får seg nok en smell snart. Synest du har gjort en kjempejobb, og du har en veldig ærlig og flott blogg! Og det finnes nok kunder til oss alle der ute :-)Lykke til videre, og stå på!!

  ReplyDelete
 55. Hei, Håper du hever deg over de kommentarene som ikke er ment positivt. Vi er mange som følger deg og koser oss med det. Syntes det er veldig hyggelig å lese inne hos deg.
  stå på videre.

  Klem

  ReplyDelete
 56. Kjære Nina!

  Leser ditt lille hjertesukk, og skjønner deg så godt!!
  Jeg leser din blogg først av alle blogger jeg er innom, kort og godt fordi du tørr å være deg selv på godt og vondt - ja slik hverdagen er for de fleste av oss!
  Jeg vil at du skal vite at i de to årene jeg har lest blogg - har du greid å inspirere, glede, undre og engasjere meg

  Med hele ditt vesen er du en inspirasjon!! Takk!

  Helen i Grong

  ReplyDelete
 57. Jeg har fulgt med på både blogg og hagegal en stund. Først og fremst er det hagen som interesserer meg, men du skriver godt om mye annet så jeg er stadig vekk innom.

  Av og til har jeg vært litt bekymret på dine vegne over at du utleverer deg såpass mye og det du skriver om i dagens hjertesukk er vel noe av det du risikerer med å være såpass åpen. Du har sikkert mange nysgjerrige kikkere innom. Jeg har imidlertid tro på at du vet å balansere åpenheten, og tror at i lengden er det du som vinner. Ta til deg godordene og støtten du får her for den har du fortjent !

  ReplyDelete
 58. Vi kan ikke hjelpe de som ikke kan klare å se at andre får til det de gjerne vil gjøre selv. i morgen er en ny dag med nye muligheter, stå på for deg selv og dine nærmeste. de som er misunnelige på ditt liv er det bare å synes synd på, de vet ikke bedre.
  hilsen fra livt

  ReplyDelete
 59. Har sagt det før og sier det igjen: Stå på Nina! Du er en inspirasjonfor mange. Skjønner at de som misunner deg det motet du har til å realisere drømmene dine, gjerne vil trøkke deg ned. Det er de som har problemer med seg og sitt, ikke du.

  Jeg synes det er kjempegøy å lese bloggen din og se på alle de flottet bildene! Ikke for å finne feil, men ideer! Du er flink!

  Ha en fin kveld!

  ReplyDelete
 60. Bry deg ikke om de som snakker bak din rygg! Det betyr bare at du er noen skritt foran!:)

  Hilsen Heidi fra Orkanger

  ReplyDelete
 61. Heisann Nina,

  Bare stå på du :-) Du er kjempeflink!
  Det er alltid noen som tror alle andre har så mye mer enn en selv. Man må finne glede i seg selv og det man har.
  Det er en tøff bransje og ingenting, INGENTING kommer gratis, så det er fint lite å missunne egentlig:-)
  Jeg har bare lært meg å konsentrere meg om det jeg driver med, så får andre holde på som dem vil. Lykke til videre.

  Chin up and smile :-)

  Stor klem
  W :-)

  ReplyDelete
 62. Hvis det er noen som misunner deg så kan de jo bare kopiere livet ditt da vel ;O) De mener vel å vite det hele. Du får stå på med ditt slik du liker å ha det, og prøv å heve deg over det. Jeg leser stadig bloggen din. Mye liker jeg, noe er jeg ikke enig i, det meste ville jeg aldri turt, men vi er jo alle forskjellige.

  Mvh UnaCita

  ReplyDelete
 63. Du har jo et flott hjem, kjekk mann, herlige barn, gode venner og uansett om det er kaos i buikken eller ikke så er du din egen sjef.

  Slik er det mange som missuner, å de vil tråkke ned så godt de kan og fryde seg over vanskligheter.

  Slike mennesker lever kjipe liv å har det aldri riktig bra. Fordi de vil aldri se hvor bra de selv har det, fordi de er så opptatt av at andre har noe som de tror er bedre eller dyrere. Å den lille (falske) gleden de har i at andre går på tryne, er ingenting i forhold til den ekte gleden varmhjertede mennesker har.

  Noen ganger er "straffen" bare at de må leve med den evighemissunelsen, om ikke større kjiphet enn det rammer dem, så tror jeg virkelig det er ille nok.

  ReplyDelete
 64. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 65. heia deg.
  Liker bloggen din og at du poster så mange fine bilder på facebook.
  Ikke la noen sure sjeler ta i fra deg motet ditt. Heia deg..

  ReplyDelete
 66. Kjære Nina!
  Jeg beundrer deg, jeg. Du skriver så godt, og jeg blir så glad av å lese dine innlegg.
  Jeg driver selv et firma og har 5 ansatte. Det er mange vanskelige avgjørelser å ta, og mye å tenke på. Har hatt mang en våken-natt pga jobben.
  Har også et ekteskap bak meg, og opplevde mange onde tunger, da det ble slutt. Men lærte meg å leve med dem.
  Stå på videre! Det ordner seg for snille jenter, vet du. :-))

  Klem fra Line

  ReplyDelete
 67. Å, ikke bry deg om de "andre".
  Jeg følger bloggen din hver uke og synes du er en koslig jente!
  Det er vel ikke lett for de "andre" å svelge din hverdagslige lykke!
  Stå på, klem fra Nina

  ReplyDelete
 68. Hei Nina.

  Ikke vær lei deg for hva en eller annen person måtte mene om din lille bedrift. Du har veldig mange som støtter deg og som ønsker at du skal lykkes. Misunnelse er en skummel ting og kommer helt sikkert til å slå tilbake... Keep up the good work :)

  Rita.

  ReplyDelete
 69. Jante slår hardt og alltid under beltestedet, og det er klart at de har mye å misunne deg, både engasjement og lykke! Og på toppen av det hele greier du å skape alt du har gjort uten mye penger. Dette må være en torn i øyet på misunnelige og smålige tilhengere av Jante.
  Jeg har fulgt bloggen din i mange år og ta med deg at for svært mange av oss damene i bloggverdenen er du en stor inspirasjonskilde og vi bare elsker dine små epistler om livets gleder og sorger. Kjærlighet,unger,interiør, hage og en skattekiste av en butikk - det er jo alt det vi kvinner elsker å omgi oss med så stå på Nina vi støtter deg hundre prosent! God helg til deg og dine!

  ReplyDelete
 70. Hei! Stå på! Noen folk er fulle av en viss en, men de fleste er det ikke. Hae fulgt bloggen din et par år og synes den er kjempefin

  ReplyDelete
 71. Fin blogg. Hilsen Anne-Marit Møller, fredrikstad

  ReplyDelete
 72. Hei Nina. Er ofte innom bloggen din og nå kom jeg over dette innlegget.
  Stå på Nina, ikke bry deg om hva andre mener og sier. Selvom jeg vet det til tider kan være vanskelig. Tøffe kvinner får utrettet ting. Og motgang blir man sterk av! Jeg heier på deg og ønsker deg lykke til med butikken din.

  Stor varm klem fra meg

  ReplyDelete
 73. Hei Nina:)
  Synes du skal heve deg over alt onde tunger sier. Leser bloggen din litt for sjeldent, men det er bare fordi jeg blir så innmari inspirert og sur på meg selv fordi det går så alt for seint med min egen hage. Men det er ene og alene din skyld at jeg endelig har fått hagedilla (til Boves store glede). Og jeg er kjempeimponert over alt du får til.
  Jeg skulle bare ønske at stilen i butikken din passet meg bedre, så jeg kunne støttet deg masse der. Men prøver isteden å tipse andre med lignende stil om ditt lille herlige univers:) Og jeg har aldri blitt så imponert over en butikk før i mitt liv, som når jeg kom inn på "vaskerommet" ditt åpningsdagen:)
  Masse lykke til videre og klem fra Turi

  PS Er veldig glad for at jeg har fått møte deg gjennom vår felles venninne

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)