Wednesday, October 9, 2013

Hurra, jeg har fått svømmebasseng!!!

Enda en nydelig, søkkvåt morgen, og sengen evakuert, da den har begynt som svømmebasseng. 
Angrer så ille på at jeg ikke insisterte at vi skulle gå løs på taket over soverommet vårt i fine september, men det kokte bort i kålen som så mye annet.

En annen ting jeg måtte innse i morgen da jeg satt og kjente at jeg fremdeles ikke var så innmari glad, var at det stakk nederst i magen. Så igjen var det falsk alarm for at jeg hadde møtt veggen og blitt seriøst deprimert, da det var min egen syklus som fikk meg i begravelsessteming.
Min syklus er akkurat som Nina. Alltid for sein, tatt feil dato, eller sett feil på klokka og kommer en time for tidlig. 
 Når det omsider er mulig å få tak i min kjære på telefonen, er det bare å ringe å mase: Ring og hør om det er mulig å oppdrive en snekker NÅ!!!  (Selv er jeg sånn passe lei av å ringe om all ting, da jeg også har 3 barn mer enn han, samt eget firma. I tillegg er det jeg som må betale, mens han yter arbeidskraft)
Så du som har tak over hodet, uten lekkasje:
-Nyt dagen!
-Jeg har vondt i magen! ;)
 PS Mine nye eggeglass er å få kjøpt i butikken min til kr 79,-  :)


3 comments:

  1. Du må begynne med nettbutikk ;) Du har så mye fint og så fint du har det hjemme også. Er innom bloggen din hver dag. Hilsen fra Monika

    ReplyDelete
  2. Så fint du har det. Og så flott butikk. Tror du må starte nettbutikk jeg ;) Blir helt klein av å se alt det fine du har. Hilsen fra Monika som bor å alt for langt unna. :)

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)