Wednesday, October 23, 2013

Lyst på gammelt hus...?

Da vi var og så på huset første gangen, syns vi at det var veldig sjarmernede, tross litt sånne enkle, noe utdaterte løsninger på endel....
Badet i andre etasje, hadde gulv av glassfiber (slik man støper båter av) med en "flott" struktur, ingen isolasjon og en liten lekkasje i takvinduet. 
Etter noen år med oppussing, ble det slik:

Det er vel kun døren som er den samme.....
Om du tror dette var lett, kan du ta en titt på bildene under. De er noen uker etter at vi tok over huset...... (Kosett-veggen er den med lysegult panel rett under her)
 Utsikten til badet sett nede fra kjøkkenet:
Er det rart at det frister å leie inn hjelp, eller sende en søknad til Sinnasnekkeren....? 
Vi har jo gjort alt selv, og fått en sønn midt oppi det hele. Anbefales ikke, men motivasjonen var på topp, og den der klokken min tikket....  

Det jeg sa da vi kjøpte huset, var at det ble nok dobbelt så mye arbeid som vi forventet, og kanskje mere til. Det var det. 
Fordelen var vel at vi likte å holde på. Likte å jobbe sammen, og syns utfordringen var gøy.
Akkurat nå tar jobben og ungene så mye av min tid, at jeg ikke har overskudd til mer, selv om jeg kunne egentlig ha tenkt meg at mer av huset var ferdig.  Da er det litt arti å se på de gamle bildene, og minnes hva vi faktisk har fått til! :) 
Når skulderen min er bra igjen, og ting ordner seg for den i familien som sliter mest, tror jeg nok at ønske om å fortsette kommer tilbake. Håper det! 

4 comments:

 1. Ble knallfint da :D Selv drømmer jeg om å bygge nytt, å heller ha litt gammel stil på det - mye enklere *ler*

  Ha en god natt og en riktig fin Torsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

  ReplyDelete
 2. moro å se på gamle bilder og sammenlikne :) syns det er kjempegøy sjøl, sånn som med vaskerommet vårt nå. blir jo kjempeforskjell! Koselig at du liker det, ditt er jo et av de vaskerommene som har gjort meg gruelig sjalu, og klar til å gå i gang ;)

  ReplyDelete
 3. Så fantastisk flott dere har fått det til. Må være et godt hus å bo i. Dere er flinke :)

  ReplyDelete
 4. Hei Nina, nå er det jammen lenge siden jeg har vært innom her. Har hatt laang bloggpause kan du si. Men nå har jeg tatt opp bloggingen igjen med en ny blogg jeg har kalt "Blanda drops", en blogg om litt av hvert. Du verden så fint dere har det i huset dere kjøpte. Utrolig flinke er dere, god smak og nevenyttighet er en fin kombinasjon. Har sett litt nedover siden her, men her må jeg ha mer tid skjønner jeg. Mye fint å se her. Ha en fin kveld :)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)