Sunday, January 27, 2008

Det var den helgen!

Da var også denne helgen over.
Andreas ankommer Molde i skrivende stund, og det er 5 dager til jeg får se han igjen. Dagene i Trøndelag har vinger, så jeg ser på det med ett lett hjerte. Helgen har vært utnyttet maksimalt til kos, hygge og familie.
Det forelskede paret knipset i sofaen med ett mobil-kamera.
(og bare for å bekrefte det, så er den Ninaen på bildet, den sminkede utgaven, selv om det ikke ser helt sånn ut... -tenker på kommentarenen mine på innlegget to hakk lenger ned her!)

For uten sofakos med Andreas og ungene, har jeg også fått sett litt i Vakre Hjem & Interiør. og vært ute i det flotte været. Dessverre syns jeg at det kunne vært litt mer lesestoff i det bladet, for selv om jeg elsker bildene er det ikke så mye relatert lesestoff. Bilder av nye ting, men ingen kommentarer om trender og nyheter.
Det hagerelaterte er også for den hagEgale, litt tynt...
Blir spennende å se den nye hageboken fra Jeanne'd Ark Living da, men tviler på at de tar plantemessige hensyn til de som bor på den trønderske tundraen med tæle frem til mai! 90% av reportasjene i hagebladene her i landet er heller ikke tilpasset dette klimaet som jeg nå etter 6 år, har begynt å venne meg til.

Jeg har testet ut flere metoder som oppgraving, nedgraving, Glava, inn-og-ut etter-gradstokken-potter, samt isoporkasser og blomsterpotter snudd på hodet!
Løsningen jeg kom til var: Flytt tilbake til Molde! ;)
(Neida, har funnet den Gyldne Trønderske Hagevei, det er bare det at både familie og kjæreste er i Molde...! Og en gård jeg visst nok har arvet!)
Kan ikke akkurat si det er fælt i Trøndelag på vinteren heller...
Vi HAR iallefall vinter her!

Tatt under vår digre hestekastanje! Som for øvrig ser slik ut i juni!


Ikke akkurat sommer på verandaen nå...

Badenymfene mine!

Charlotte

Maria

Til slutt vil jeg vise den flotte gaven jeg fikk fra Molly's Heaven. To søte knotter som sklir rett inn på Nathalies rom, samt ett lite kors jeg kan bruke som dekor på ett eller annet, når kreativiteten dukker opp. (PS den er for øyeblikket dypt savnet...!)

9 comments:

 1. Så korslig.....allt du skrev og nydelige barn du har :)
  Ha en fin uke ;)

  ReplyDelete
 2. Søte de knottene altså, har nesten bestil de og i lys blå flere ganger, men det gjør jeg jo med så mye;-p
  Av og til slår fornuften inn før jeg trykker på videreknappen hehe..

  Angående den fløtemuggen og sukker skålen så spør du faktisk vanskelig, vanligvis husker jeg alltid hvor ting er kjøpt, om de så er 15 år gammel, men her fikk jeg hjernteppe!
  Tror det var i Molde, Karamell eller hva den butikken heter(hjernteppe her også jo!!)
  Home collection, Udesen Danmark står det under de.
  Vet ikke om det var til noen hjelp, de er forresten kjøpt for et par år siden.

  Har du arvet en gård? Men da har du kanskje nytt hjem her i traktene da?

  Ha en fin mandag:0)

  ReplyDelete
 3. Flotte jenter og flotte bilder. Fikk snøen litt lengre nord i trøndelag å:)
  Men dagene blir lysere og lysere uansett nå, heldigvis.
  Ha ei fin uke.

  ReplyDelete
 4. Hei hei! Syns du har så koselig blogg, er ofte innom og kikker..Nydelige jenter du har, det er så fint med badebilder:)
  Ser dere har flott vinter, her i vest regner vi snart vekk..i går var det visst forresten opphold, så det gikk greit å komme seg ut en liten tur:)
  Ønsker deg en fin uke!!

  ReplyDelete
 5. Jeg må si jeg var litt skuffet av denne utgaven av Vakre Hjem & Interiør....har liksom sett det før. Og jeg mener jo også at de som sitter og lager interiørblader kan løfte blikket litt, og skrive om tips osv fra andre butikker enn de en finner i Oslo og omegn. Hvorfor skal all inspirasjon, tips osv bare finnes på østlandet. Det bor folk andre steder også...gggrrr....

  Det var dagens utbrudd....fniiissss...

  Jeg er VELDIG glad jeg bor på et sted uten vinter, jeg er ikke noe glad i snø, men det kan være fordi når vi får snø, så ligger den bare en dag eller to, så kommer slaps og det som værre er....ikke vet jeg.

  Flott vinterbilder fra hagen din iallefall!

  ReplyDelete
 6. Fine bilder Nina - ser ut til at helgen ble STRÅLENDE :o) BRA!

  Jentene er nydelig og jeg sier atter en gang - jeg er SÅ misunnelig på de grønne fingrene dine! Skulle ønske jeg hadde ett snev av evnen din!

  Arvet gård? Så spennende da! Der hvor du kommer fra?

  ReplyDelete
 7. Kjempefine bilder av jentene dine. Så bra at du har kost deg i helga. Her har snøen regnet bort...Kan den ikke bare ligge da, istedenfor snø, slaps osv om enn ann. Men, men jeg lengter etter våren jeg nå...
  Jeg slettet et innlegg jeg la igjen her, der jeg skrev hvor jeg bor. Men regner med du rakk å se det :-) (Det var litt for detaljert synes jeg, så jeg tok det bare bort...)

  Men som mange andre her, arvet en gård? Det hørtes jo nesten for utrolig ut til å være sant..?? Fortell!! :-)))) Og gratulere så masse!!

  Lene -Mitt lille rede-

  ReplyDelete
 8. Så koselig bilde av dere!! Søte badenymfer du har;)

  Ha en fin mandag!
  Klem fra marte

  ReplyDelete
 9. Badenymfene ,har blitt store og flotte jenter ,så søte.Tiden flyr. Såg at brødboksen,var på veg til Molde,kjekt med noe nytt.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)