Monday, January 21, 2008

Mitt eget soverom!

Soverommet mitt er ikke akkurat husets flotteste rom, men det egner seg fint å sove i!
Når du kjøper ett 50 år gammelt hus etter ett eldre ektepar, er det vel ikke unaturlig at det er noe en ønsker å forandre på. Hos meg var det ganske mye, men først og frems i første-etasjen siden noen av rommene hadde litt 70-tallet over seg. Det jeg liker best med 70-tallet er egentlig at det var da undertegnede og deltidssamboer kom til verden! Riktik nok arriverte jeg 6 år før kjæresten, men forundelig nok er vi begge svært fornøyd med akkurat det. ;)

Interiør på 70-tallet er for meg like tragisk nå som det var den gang. Husker nemlig godt at mamma og bestemor tapetserte rommet mitt på nytt med enorme orange blomster, som jeg kort tid etter forsøkte å bli kvitt ved å rive den av igjen....
Husker veldig godt at jeg fikk beskjed om at sånt gjør man ikke!!

Mulig dette kan være grunnen til at det ikke finnes EN eneste orange blomst i hagen min, og heller ikke noe i samme farge inne i huset!
Uansett har soverommet mitt blitt nedprioritert pga mye jobb andre steder i huset, så det eneste jeg har gjort er å male vinduskarmene og klesskapet.

Fargen på veggene var heller ikke så avskrekkende, og gulvbelegget helt nøytralt. De andre rommene på loftet har fått tilbake sine tregulv, men så langt kom jeg aldri her. Det får bli den neste eiers jobb.

Nattbordet hører egentlig til Charlottes seng, og er mitt gamle fra da jeg var liten. Kunne ikke ha det ved sengen pga plassmangel når Andreas hadde PC'n sin der, men nå kan jeg sette det tilbake. Tanken var å ha en kommode her, men den er ikke funnet enda...
Man danner seg alltid ett blide inne i hodet, og får jeg ikke det akkurat slik, venter jeg bare. Kunne imidlertid sette noe pynt på dette nattbordet i mellomtiden, men vet ikke helt hva. Vaskestellet mitt er for stort, og jeg klarte å knuse muggen på ett annet, lite vaskestell jeg hadde.
Typisk meg!
Er nemlig verdensmester i knusing! Andreas sier at det kommer av at jeg alltid har det så travelt, at jeg deiser borti alt mulig, og river det med meg. Men hvordan beveger man seg sakte da???
Sengen min, Tromsnes fra IKEA kjøpte jeg i 2000 da jeg bodde på Inderøya. Den skal byttes ut så snart jeg finner en lignende i hvit/beige med litt mer "pynt" på. (noen som husker sengen til Ally McBeal??)

Andreas har ikke fått noe bilde i rammen sin enda, kanskje jeg skal overraske han når han kommer hjem neste gang...? Det eneste kravet mitt er at det er i svart/hvitt! Sånn har jeg alltid vært! (ikke sant, Elisabeth??)
Ellers må jeg si at jeg har 7 nattbord i huset mitt, men ikke to like...
Nattbordet på min side av sengen skal gjennomgå en liten forandring i vinter, for jeg er lei av 'Gul Sandsten', og vil ha det hvitt i steden. (er beiset mørkebrunt under, og pusset i hjørnene og vil fortsett ha det.)

7 comments:

 1. Jo Nina det klarer du!!! Det er såå enkelt!! Gjort på et par timer, max!! Stoffet kommer fra stoff og stil!! Så det kan godt være det samme!
  Ha en god uke og natt!!
  Klem!

  ReplyDelete
 2. Heisann :)
  Er faren din også død ?
  Leste du inleget mitt...beynnte å tenke på skrive det etter utfordringen :) Syns du har ett veldi korslig hus æ :)

  ReplyDelete
 3. Min far døde da jeg var bare 1 1/2 år, i en arbeidsulykke.
  Alle sier han var en flott mann, og det mest trasige er at jeg ikke husker han....

  ReplyDelete
 4. Synes jo soverommet ditt ser flott nok ut jeg, lekker lysekrone og fiiin seng...selv om den ikke er hvit;0)
  Her i huset var det mest 70 tall interiør, og i mine øyne skrek hele huset etter forandring, og det var enorme blomstertapet på et rom, lilla og rosa, men så ikke noe bedre ut av den grunn;-p
  Det var to rom med søt tapet som jeg kunne tenkt meg beholdt, men det ene rommet ble til en del av loftstuen og på det andre var det sprekk i veggen..synd.

  Litt dumt å være slik småklumsete når en har så mye fint som du, men grei måte å få byttet ut ting på ...hehe..

  Ok, skravlet meg avgårde... igjen!
  Du får ha en superduper tirsdag:0)

  ReplyDelete
 5. For et vakkert soverom!!!! Ja der hadde jeg nok sovet godt. Ser at du kan den kunsten med farver:) Ha en koselig dag:)

  ReplyDelete
 6. Dæven, Nina... Nå følte jeg meg truffet. Husker du noe som ikke jeg husker? Det med svart/hvitt-bildet. Ble nervøs i no

  ReplyDelete
 7. E.D. Tenkte på den veggen mad bare svart/hvitt bilder som laga mengder av hull i veggen til foreldrene dine! (spakla og malte over de før jeg flyttet da..)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)