Monday, January 14, 2008

Drømmer om å reise bort!

Nathalie og Nina på stranden i Alanya.
Siden Andreas akkurat har begynt i ny jobb nå, er det usikkert om han får noe ferie i år, og evt når...
Har feriert i familiens leilighet i Oba, Alanya 1-2 ganger hvert år nå, men det ser som sagt litt mørkt ut for at vi får med oss Andreas til høsten. (det er da jeg foretrekker å dra) Blir nok ikke helt det samme uten....
(Greit! Jeg er ikke helt i storslaget i dag, men lover å komme sterkere tilbake i morgen! ;) Litt sliten etter dagens stress)
Bildet er forresten tatt av Andreas, min deltidssamboer!

8 comments:

 1. Hei!
  jeg deler dine drømmer! Jeg ble virkelig overrasket når jeg kom hjem her om dagen og samboeren min hadde vært på internett og skjekket etter reise til oss! Uten at jeg hadde sagt noe om det! Han tenkte vi kunne ta oss en tur til våren! Gleder meg til det ja!
  Ønsker deg en fortsatt fin dag!
  Klemmer fra Beth

  ReplyDelete
 2. Åh! Det så flott ut!! Da fikk jeg jo svar på om hvem Andreas var også!! Takker! Vi har også pelid å reise til varmere strøk i slutten av august! Men i år begynner mellomste på skolenog vi kan jo ikke ta han ut med en gang!! Så det får bli Danmark istede!!
  Ha en flott uke videre!

  ReplyDelete
 3. Så morsomt strandbilde dette er! Deilig å kunne drømme seg bort til varmere strøk på denne tiden.....her hos oss øsregner det, og det er omtrent ikke dagslys å se. Da er det ekstra kjekt å se sånne flotte sol og sommerbilder:)
  Ha en fin kveld, og jeg håper du har fått stresset litt ned.....kos deg:)

  ReplyDelete
 4. Å ja,hadde gjort seg med litt sol og varme nå ja,er temmelig lei av vinteren,selv om den har vært både mild og fin,sommer er best.Håper du får hvilt deg godt etter en stressende dag,klem fra meg!!!

  ReplyDelete
 5. Her var det negativt....smil min venn:O)
  Jeg vet akkurat hvordan du førler deg...det ene året hadde jeg og manne det også slik. Han hadde ferie i 4 uker uten meg....derfor slutter jeg å jobber der.
  Vi har leilighet i spania og det er viktig og ta slike turer sammen.
  I år blir det Danmark( vi har reise dit alltid) til Ebeltoft. Ellers så blir det hyttebygging og prinsessa skal en uke på ridelier:O)(vi får en hel uke alene!!! WOW det har ikke skjedd siden hun ikke hadde kommet til verden )

  ReplyDelete
 6. Alanya er en nydelig plass...
  Vært der en 5 ganger nå...
  Dro med barna i begynnelsen av juni i fjor( bare vært dær i juli før) og må si at jeg likte juni mye bedre..Ikke så alt for varmt, men akkurat passe:)

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Kom over bloggen din da jeg søkte på casa interiør og jeg sitter bare her å koser meg med bildene her. Sånn en flott leilighet dere har i Alanya, jeg har vært i Alanya tre ganger og har lyst å reise tilbake!
  Dere leier ikke ut leiligheten når dere ikke er der vel? (hint,hint)

  Ellers så må jeg bare kommentere at du har en herlig smak og jeg driver prøver selv å få litt sving på stilen min. Liker mye lyst og blankt.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)