Saturday, January 12, 2008

Helg i Sandbakken!

Pådro meg halsbetennelse i Molde, og har oppholdt meg på sofaen 80-90% av tiden de siste døgnene. Konstanterer at hvit Ektorp, nå er noe kulørt...

Helgen blir rolig med en film og mat som svelges lett!
Nathalie er hos pappaen sin på Inderøya, så det er generelt litt roligere her.
I skrivende stund sitter tvillingene nede og ser på Bratz, favoritten nr 1. De har lekt seg med Barbie og Bratz i hele dag, og trenger vel en pust i bakken.
Andreas og jeg sitter på hver vår PC, side om side. Han med bil-greier, jeg med interiør. Har tilbrakt mange timer slik under barne-tv, og etter at ungene har sovnet. Nå blir det nok en forandring på det...
Andreas flytter jo til Molde i morgen, så heretter må vi vel sitte med web-cam om vi skal se hverandre.
Forhåpentligvis vil det ikke være lenge før vi kan starte på nytt, i nytt hus, men usikkerheten gjør meg litt trist da. Han har vært så god å ha her dette året, og vi vil nok savne han endel. Selv skal jeg utnytte denne tiden fremover til å være produktiv og gjøre ferdig til på huset og slikt. Endel som skal males og snekres før det legges ut for salg.

Min TV-benk Elegante fra Borgund som har gjennomgått en forandring i form av flere lag fortynnet maling, sandpapir og nye håndtak. Ønsker meg ny flat TV, men det er nedprioritert av mye annet som står på ønskelisten siden vi har hjemmekino i kjelleren. Vil heller ikke ha flatskjerm-TV med svart kant! Det vil IKKE passe i stua mi!! Men Andreas sier at Pioneer skal komme med hvit ramme snart. Bedre!

Hylle fra Indiska (kjøpt i 2003)

Lysestaker ved TV-benken.

Bildet som henger over grå-sofaen, tegnet jeg i 1995 og fortjener ett skikkelig passepartour samt en litt penere ramme. Rammen er nemlig ødelagt og reparert med lim og tape!
Om det er noen som syns det er noe kjent med bildet, er motivet er inspirert av en Anaïs Anaïs reklame på 90-tallet.
Ønsker alle som er innom en riktig god helg!!

16 comments:

 1. Hei Nina!
  Jeg returnerer Awarden til deg jeg:)....du fortjener alle du får!
  Kommer snart innom deg igjen:)

  ReplyDelete
 2. Hei,vil bare ønske deg god bedring,nå når du er syk.Så flink du er til å tegne,skikkelig fint det bildet ditt,du kan visst mye du.Ha ei så god helg som du kan da,når du er syk.Klem fra meg:o)

  ReplyDelete
 3. Tusen takk for awarden! Det var utrolig koselig - du fortjener å få den tilbake! :)
  Så fine bilder du viser - som vanlig. Lyst og koselig hos deg!
  Skjønner det er rart at din kjære skal flytte. Har dere funnet noe hus i Molde eller?

  ReplyDelete
 4. Så fine bilder du har lagt inn.
  Ønsker deg god bedring, ikke noe godt å være syk.
  Klem fra meg

  ReplyDelete
 5. Ojsann - damen kan tegne, jo :)

  Håper formen din er bedre, og at helgen er god :)

  Og den tv benken din ble knallfin :)

  Ha ei god natt - og en fin dag i morgen :)

  ReplyDelete
 6. Huffda, halsbetennelse er jo ikke greit, håper du blir frisk fort. Mye lekkert du viser i dag, likte veldig godt hyllen din, alt forresten;0)
  Malt bilde, kjempefint, er det noe du ikke kan tro?

  Legg gjerne ut bilder av barnerommene, sikker mye å bli inspirert av der og det er så gøy å se hvordan andre har det hjemme:0)

  Trist å være borte fra hverandre, men det går nok i orden snart skal du se. Klarer du ordne og snekre mens han er borte så har du noe annet å tenke på, og tiden går fortere når en er sysselsatt hihi.
  Trøsteklem fra meg!

  ReplyDelete
 7. Hei på deg Nina. Dumpet tilfeldig innom bloggen din, og har tatt meg en kikk fra slutt til begynnelse. Masse fine bilder og koselige innlegg. Du har tre nydelige døtre og en flott samboer. Jeg ønsker deg lykke til med flyttingen! Har selv ei svigerinne som bor i Malmefjorden, og vet jo hvor vakkert det er i Molde og omegn. Ønsker deg en fortsatt god helg og en fin uke.
  Søndagsklem.

  ReplyDelete
 8. Uff, halsbetennelse er ikke gøy. God bedring!!!

  Mye flott du viser... Tv benken var kjempelekker, og bildet ditt.. Nydelig!

  Ønsker deg en fin uke.. Håper formen er tilbake på topp igjen snart!

  ReplyDelete
 9. Såå flink du er til å tegne!!! Åh er det mannen din som flytter avgårde?? God bedring!!
  Klem fra meg!

  ReplyDelete
 10. Hei:) For en superkoselig blogg,lekre bilder av hjemmet ditt!

  ReplyDelete
 11. For en nyyyydelig hage du har. Så flink du er. Dette var noe annet enn sokkelleiligheta på Kolberg...

  ReplyDelete
 12. Her og er drømmen til NK(nestkommanderende) en flatskjerm....men det blir ikke her i dette huset. I garasjen sammen med Harlyen, der kan den passe. Hvit ramme eller ikke. Holder med den vi allerede har. Stor og prangende(og stygg)
  God bedring med halsen. Masse klemmer fra Elin:O)

  ReplyDelete
 13. Koselige bilder fra koselig hjem:)
  Så flink du er til å tegne!!!
  Ha en flott uke!

  ReplyDelete
 14. hei:) Så fin blogg du har! Masse fine bilder:) Den posen du har oppe på hylla på bilde, som det står lys på var kjempefin. Laget selv, eller har du kjøpt den? Gøy å oppdage bloggen din. Ha en fin dag:) Ann-Cathrin

  ReplyDelete
 15. Smiler.... Anais anais var engang min parfyme og når du sa det så kjente jeg den igjen, men ikke uten at du hadde sagt det..Da hadde jeg nok bare syns at det var noe kjent med dette bildet. Men du er kjempeflink det må jeg bare si. All snekring og fiksing og i tillegg tegning? Imponerende!
  Du fortjener awarden din det må jeg bare få si og så må jeg ønske deg god bedring. Det blir spennende å følge med på husprosjektet... Skjønenr at det er tøft når darlingen har reist men det blir nok bedre når husprosjektet kommer i havn!! Takk for hyggelig hilsen på bloggen, ønsker deg en fin uke med god hals!

  ReplyDelete
 16. Hei og god helg!!!Har utfordret deg jeg;)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)