Wednesday, January 2, 2008

Hjem til ett julehus!

Da har jeg kommet hjem til Trøndelag igjen etter halvannen uke hos familiene i Molde og Fræna. Det var ett ganske koselig syn som møtte kjæresten min Andreas, for han dro jo nedover en uke før jul.


Casa-lykter og egenproduserte hjerter.

Min forkjærlighet for hjerter dukker opp over alt....

Verandakasse i vinterskrud. Skulle stappe i noen kongler også, men rakk det ikke før jul!


Er veldig fornøyd med trappen Andreas snekret i vår. Snart skal den få samme beisen som verandaen har. Gyllenbrun.
Loftstrappen har fått gullkrukke i år (det var ikke plass på badet!) Hjertene mine i offwhite og gull.


Less is IKKE more! (hmm....)
Samme, uten blitz.

Årets juletre!

Litt av den mørke delen av stua. Må selge den adventsstaken! Har IKKE plass!! (får starte bruktbutikk en gang!)

Ett lite utsnitt fra vitrineskapet mitt som jeg malte i høst.

Samme sted. Skapet er full av nostalgi og gamle minner. Til og med serviset mitt heter Nostalgi! ;) (ikke avbildet her)

Hopper ut i gangen igjen, der bestemors gamle fjøslykt henger. Jeg har så mange rammer at jeg ikke rekker å fylle de.....!
Adventspynten fra gangen. Gammelt stettfat i tre, små julekuler og lys fra IKEA.

Julegave fra kjæresten! Brett og lysestaker i fattigmannssølv.

Juletrærne er julegave fra min gode venninne i Molde. Brettet fikk jeg byttet til meg mot ett julekrus nå i julen, av mamma. Dette er brudebildet av venninnen min som er interiørkonsulent, og selger maling og tapeter+++ i Molde. (hun jeg fikk juletrærne av)

Enkel og moderne julepynt! (hmm...) Selvkreert på 2 minutt!
Duken er gammel, og er heklet av min avdøde bestemor.

Hjerte. En gave fra kjæresten. (som forøvrig er VELDIG romantisk og insisterte på å dra ned madrassene på stua for å sove foran peisen i går. Han frøs siden huset var ganske kaldt, og mente det ville være fint for kjærligheten. Jeg derimot savnet senga mi, og gadd ikke alt styret. -Du er kjedelig og uromantisk! Fikk jeg slengt tilbake med ett lurt smil. Jeg får gjøre det godt igjen en annen gang...)Denne søte lille vesken kom sendt fra USA av min herlige lillesøster, som ikke kommer hjem for til sommeren. Den var fylt av parfume og bodylotion!

Hjertegave fra min hjertevenninne Aina. Har ikke råd til å åpne den enda!

6 comments:

 1. Takk for kommentar på bloggen min, på den måten fant jeg jo deg. :) Artig at du kjenner onkelen min, jeg er ganske hagegal selv. Har vokst opp med frø og blomster, og elsker å "innrede" i hagen med gamle møbler, ting og tang. :) Gleder meg stort til den nye hageboka fra Jeanne D'arc Living. Flotte julebilder fra deg. Linker til deg!

  ReplyDelete
 2. Hei og godt nytt år til deg! Å, det var mange fine bilder og mye flott å se! Kjempekoselig inngangsparti du hadde pyntet til jul. Koselig å bruke naturen i dekoreringen, granbar, epler og kongler (selv om du ikke rakk konglene). Kjempefint det fatet du fikk byttet deg til fra moren din, nydelig inne i vitrineskapet ditt og herlige gamle lykter fra bestemor! Ha fine dager! Klem Trine

  ReplyDelete
 3. Vilken mysig blogg du har :)

  ReplyDelete
 4. Less is ikke more;) Jeg pleier å kjøre samme prinsippet:) hi hi

  ReplyDelete
 5. Du verden for et LANGT innlegg...SÅ mange vakre ting du har her, masse masse fint og hvor skal man begynne å kommentere???
  Kanskje i inngangspartiet, det var jo bare helt kjempekoselig. Massevis av flotte lykter og lekker pynt med granbar og epler og hjerter, det er min favoritt også!!
  Du hadde jo SÅ mange flotte stilleben at du skulle hatt et innlegg på hvert omtrent. Nydelig med lys både i glassklokken og i ditt vakre vitrineskap, jo dette kan du. Kjempefint Nina, berre lekkert som de sier der oppe i Trøndelag... ( joda jeg vet at du ikke bor i Trøndelag men likevel:)

  ReplyDelete
 6. Emmeline: Bor da i Trøndelag enda....
  Etter to uker i Molde, klarte jeg ikke å velge ut bildene, så jeg bare la ut de fleste... Er en lettere utålmodig type. ;)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)