Monday, January 28, 2008

Fortsettelsen på Nathalie's rom!

Det første jeg vi si at slik bildene under viser det, ser det ALLTID ut på rommet til datteren min! (NOT!!!)
Lovte flere bilder i dag, men det tok sin tid før alt var ryddet nok! Min datter samler nemlig på ALT!
Ting jeg har funnet i dag er bla:
-Gråstein
-papir revet i stykker= hjemmelaget puslespill sier hun! (som forøvriv var ett notat jeg hadde skrevet, hevdet hun, men jeg orket definitivt ikke å prøve å pusle det for å finne ut hvilket notat det var før jeg kastet det. Litt sjanser må man ta her i livet!)
-7 nøkkelringer, men ingen nøkkel!
-5763 perler!
-tom-emballasjer
-9 sokker
-5 pledd-litt småkvist
-+ en hel del annet...

Nærmere bilde av titteskapet mitt!


Nærbilde!

Her henger de!

Disse dukkene fikk Nathalie på rommet sitt da hun var to år. Måtte da sy ny kjole til dukken til venstre, fordi den ikke var gammeldags nok! Stoffet er rester fra ett sengesett jeg sydde til henne. Det har hun selvsagt vokst ut av for leeengst!Mer dill og dall! Hyllen på veggen er en av mine egne "design" om jeg kan kalle det det. Speilhyllen er fra Perfect Home 1998 og er malt i senere tid.Kurvreolen er fra pikerommet mitt, mens bordet med skuff ble kjøpt på auksjon for 120-200 kr (husker ikke lenger)Selvfølgelig hater jeg alt moderne her, men tv'n er kjekk og ha av og til for den har innebygget videospiller. Har nesten hele Astrid Lindgren-samlingen på video. (antenne er ikke tilkoblet) Her kommer den dumme, grønne veggen frem... *sukk!*Marita's gamle skap. Kjøpte det av henne for noen år siden, rett etter at hun hadde brukt timer på å male det! ;) Barna i messing-rammene er søskene mine. Førsteklasse-bilde av de alle. (vurderer å male de også, gjort det med mye messing!)Pyntet til jul ett år med lysgirlander rund hodegavlen hennes bare for å finne på noe morsomt, men jeg fikk aldri lov til å ta den av igjen! (dessverre har Nathalie revet i tapeten over sengen... -en av grunnene til at den står på listen over ting som skal byttes ut, men som sagt så liker jeg den tapeten så godt!) Bak sengen til Nathalie er det ett lite, men langt kott der hun oppbevarer alle lekene sine. Det var innlagt elektrisk lys der da vi kjøpte huset, noe som passet perfekt!Ett nattbord til 60,- på auksjon! Halverte lengden på bena, laget "rygg" og byttet knottene som var innmari stygge da! (ikke at disse er så vakre, men for 8 år siden var det ikke så mye å velge i på Inderøya!) Hyllen ble opprinnelig laget for å henge over nattbordet, og har lik "rygg". Er ikke så fornøyd med denne, men så er det en av de første, om ikke den aller første hyllen jeg laget. (om en ikke teller med de jeg laget på skolen! ) Hylleknektene her er egentlig to vegglysestaker kjøpt hos Panduro.Lysestake i samme serie som de over, kjøpt med tanke på å bruke den som lampefot. har enda ikke blitt, etter 8 år...! TTTKalle Kanin fikk Nathalie på sykehuset av meg. Hun elsker kosedyr! Sengesettet klarte jeg å mase meg til på en by-tur jeg og mamma var på. Jeg var vel ca 8 år den gangen, og begynte allerede å like den stilen! Dynetrekket er litt utvasket da, og er bøtt en gang, men det er verdens mykeste....!En søt hylle jeg kjøpte på Steinkjer for 9 år siden, da den definitivt ikke var moderne enda!Matten vevde jeg til Nathalies første rom og har innslag av stoff fra sengesettet hennes, samme som dukkekjolen over.

Å veve filleryer er en koselig ting, og en gang skal jeg ha plass til egen vevstol. Skulle få min ex-svigermors engang, men rommet den var tiltenkt (kjellergangen) ble ikke pusset opp før Andreas kom inn i bildet, og da var hun ikke min svigermor lenger! Og jeg rekner med at ex-svigerdatter får ikke vev til fillematter! ;)Nathalies dørskilt! (henger vel og merke på INNSIDEN av døren...!)

This is from my daugther Nathalie's room. She is 9 years old, and collects everything she can find around her. Stones, nails, paper and buttoms. It is a real nightmare to clean her room, so this took about a whole day...(!)

Many of the things in her room is old and repainted, and some of the things like the shelves and the rug is made of me.

1 comment:

  1. Jeg klarte selvsagt å slette hele dette innlegget da jeg skulle prøve å fjerne ett bilde jeg hadde lagt inn to ganger...
    Heldigvis kopierte jeg teksten først, fordi jeg er ikke 100% trygg på denne bloggingen enda.

    Dessverre har jeg selvsagt også slettet alle kommentarene under....

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)