Tuesday, January 22, 2008

Loftsgangen

Fikk en gledelig nyhet fra familien i dag, og irriterer meg grønt over at jeg ikke er i Fræna og feirer så smått sammen med de nå. Det blir for personlig til å publisere det her, men som jeg pleier å si: Alt ordner seg for snille piker! ;)
Så nå håper jeg at den neste saken går like glatt! :) (langt opp og fremme...)
Nå trenger jeg bare å bli bra i skulderen min og få opp motivasjonen til å være litt effektiv og produktiv igjen. Skulder og nakke har en tendens til å låse seg når det blir for mye motbakke, men jeg lever i troen på at alt vil gå bra til slutt. Det har gjort det hittil i livet mitt, og så lenge jeg ER snill pike! ;)

Disse jentene ser også ut som snille piker, der de står og ser utover sjøen. Den minste jenta er mammaen min, og den andre er tante Lillian. Bildet tegnet jeg etter ett gammelt foto for noen år tilbake, og jeg syns det passer så godt oppe i loftsgangen min som har gammelt orginalt panel.
(for lokale kjente er øyen mindt på bildet Svansholmen, det største fjellet i bakgrunnen Kvannfjellet i Fræna)

Fargen på veggene er faktisk utrolig lik den opprinnelige, enda jeg kjøpte den før jeg fikk nøkkelen til huset. Den heter forresten Filippa (Jotun) om noen lurer på det, og er ganske dus grågrønn.
I mangel på passende gardin, sydde jeg i all hast en av rester og ett blondeverk jeg laget med tanke på ett barnesengesett. Litt barnslig da, men pytt!
Utenfor vinduet skimtes huset til min eneste nabo. Bor ganske skjermet her oppe, ellers og kan faktisk gå naken i store deler av hagen. (foretrekker å ha truse på da, men det er ikke alle som kan valse rundt i hagen i string el.)

11 comments:

 1. Der var det 2 kjent personer,koselig bilde ta.og du er veldig flink å tegne.

  ReplyDelete
 2. Kjempekoselig bilde! Og det passer perfekt der det hang.
  Og gratulerer med gode nyheter :)

  Jasså du, så huset ditt blit billigere enn 4 millioner? =)
  Var i grunnen godt å høre, men tviler på om jeg får rikket gemalen ennå lenger unna byen. Tror han kunne strukket seg til Orkanger sentrum, men lenger tror jeg ikke Laban strekker seg.

  Ha en fortsatt fin kveld!

  ReplyDelete
 3. Nydelig farge på den veggen din..., noe som minner meg på at jeg bør få ut fingeren og starte på malinsprosjekt i gangen her. Er gusj-gul i dag, og ikke særlig vakker (les; dritt lei fargen)

  Håper du har det greit der oppe i dalen i alle fall. se ut av vinduet på månen du. FANTASTISK med den lille skodda som er nå.

  ReplyDelete
 4. Kjempesøt gardin.. og såå koselig med et bilde som er så personlig. Kjempefint var det!

  ReplyDelete
 5. For en koselig blogg du har, lenker deg fort som bare det! Tusen takk for skjønn kommentar hos meg, og baren er jevnet med jorden for lenge siden, skrekk og gru!! Det nest verste i stuen var at det ikke var gulvlister, men et tykt stygt vegg til vegg teppe som var limt 10 cm oppetter veggene, grøsser!!!
  Ha en fantastisk uke.
  Klem fra Lisbeth

  ReplyDelete
 6. Hei!
  Så flink du er til å tegne, bildet var jo veldig koselig, og spesielt koselig når det er tegning av noen som man kjenner og har litt minner og historie bak seg!
  Klemmer fra Beth

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Den kappen var kjempefin, og fargen på veggene lekker, og som jeg har sagt før, du er rene kunstneren!

  Koseligste kjøkkenet er det nok ikke jeg som har, selv om jeg synes det er koselig på mitt.
  Jeg også liker smalstripete panel og "måtte" ha det på kjøkkenet da vi kjøpte huset.
  Innredningen er orginal plassbygd med skuffer og skapdører som streiker, drømmer om nytt kjøkken:0)

  Godt å kunne tussle rundt usett, ulempen med å bygge i dag er jo at alle husene/tomtene ligger klin inntil hverandre. Heldigvis litt usjenert på baksiden av huset, men kunne ikke gått rundt naken nei! ;0)

  Klem!

  ReplyDelete
 9. Så nydelig det bildet var, fantastisk fint....Håper du kommer deg fort igjen, God Bedring!

  ReplyDelete
 10. Fint å bo sånn til da! :fnise:

  Er så enig så enig i å beholde farger som ikke forstyrrer husets "sjel". Det gir harmoni synes jeg.

  Ha en fin dag!

  ReplyDelete
 11. Må også si god bedring til deg... Klem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)